User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: D-smart + Smile internet kampanyası ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

D-smart + Smile internet kampanyası ...

http://yeniabonelik.com/dsmart/d-sma...t-internet.php

linkte de ayrıntıları var ama nedir ne değildir bilgim yok. D-smarttan ziyade özellikle Smile internet kullananlar varsa bağlantı kalitesi ve hızıyla ilgili bilgilendirme yaparlarsa çok memnun olurum. 24 ay lık sözleşmeli bi kampanya sonra pişman olmak istemiyorum. teşekkürler

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk ciktigi gunden beridir smile kullaniyorum daha hicbir problem yasamadim zaten ttnet altyapisini kullaniyor fakat bu adsl isinde ttnetmis smilemis bi onemi yok
    Oturdugunuz yer ve hattin durumu onemli
    Herkes lanet ederken benim ttnetim de problemsizdi ne kopma ne hiz dusuklugu yasadim smiledada ayni sekilde..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d smart tamam ama smile adsl in bulunduğunuz bölgede çok iyi araştırın,bölgelere göre hızı çok fark ediyor. Ödediğiniz bağlantı hızının karşılığı alamaya bilirsiniz,4 yıl kullandım son 2 yılı işkence gibiydi,youtubede hd bir şey izlemek hayal di.indirmeleri söylemiyorum zaten,bir defa sorun yaşadım ama 2 ayda çözemediler,iptal işlemleri için başvurdum 1 ayda öyle uğraştım ödediğim telefon parasının haddi hesabı yok servisi aramaktan,en sonunda noterden ihtarname çektim çünkü kullanamadığım 3 ay ın parasını fazlasıyla istediler benden.İnterneti iptal ettirip ttnet e geçtim başvuru yaparken çıkabileceğim max. hızları söylediler aylardır dedikleri gibi de oluyor.

D-smart tan bir sikayetim yok. Full paket kullanıyorum,uydu alıcımı da hd ile değiştirdim,kayıt özelliği işe yaramaz dedim ama dizi takipçileri için çok kullanışlı,yabancı dizilerin sezonlarını komple kayıt edebiliyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zman bu adamların bölgelere göre etki alanını nasıl öğrenebiliriz ki acaba

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takipteyim bu konuyu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsmart ve smile adsl bayisi olarak bilgi vereyim arkadaşlar.
    ttnet alt yapısı kullanılıyor. ttnet hız olarak ne alıyorsanız smile da aynısını alrsınız.
    yeni kampanya gerçekten çok iyi eskiden giriş paketi ile veriliyordu bu kampanya
    şuan maxi paketli veriliyor. maxi paketin normal fiyatı 24.99 tl
    dolu bir pakettir düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.
    saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_BuRoCk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ttnet alt yapısı kullanılıyor. ttnet hız olarak ne alıyorsanız smile da aynısını alrsınız.
    yeni kampanya gerçekten çok iyi eskiden giriş paketi ile veriliyordu bu kampanya
    saygılar
    ttnet neyse o mu diyorsunuz yani 24 ay sonunda ne olacak bununla ilgili bi koşul varmı ?

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsettiğiniz kampanya 4 GB limitli olan ve D-Smart Uydu alıcısı olan için geçerli. HD uydu alıcısı için farklı fiyat. Limitsizde ise 55 TL uydu alıcı var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende evde kullanıyorum tek sorunu ilk ay yaşadım 16 mbit e kadar sınırsız olması gerekirken 4 gb kotalı 16 mbite kadar yapmışlar onuda arayıp kavga edince hemen düzlettiler ve 1 ay fatura ödemedim bende gayet başarılı. üstelik hd yayınlarıda inanılmaz başarılı ben aylık 77 tl gibi birşey ödüyorum
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 Mb'e kadar Limitsiz
    50 GB AKN 59,00 TL 68,99 TL 69,00 TL 78,99 TL

ben bunu gözüme kestirdim ya yarın bi arıyayım bakıyım neymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    78,99 ben bu paketi kullanıyorum yayında ayrıca çok net. bitek show tv nin hd si yok oda ***** bitek digiturk de var
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer bulunduğun bolgede alt yapı sağlamsa çevrende ttnet adsl kullanıp memnun kişiler varsa

sende memnun kalırsınki fiyat bence güzel hem tv hem internet aradan çıkmış oluyor tek fatura ile

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ttnet neyse o mu diyorsunuz yani 24 ay sonunda ne olacak bununla ilgili bi koşul varmı ?
    24 ay sonunda siz smile da kaldıgınız sürece dsmartıda kullanmaya devam ediyorsunuz.

16 Mb'e kadar Limitsiz
    50 GB AKN 59,00 TL 68,99 TL 69,00 TL 78,99 TL

ben bunu gözüme kestirdim ya yarın bi arıyayım bakıyım neymiş
    akn 50 gb olayı şuan en alt seviye oldu. 25 akn kalmadı artık. alım yapacagınız bayide söleyin extra ücret vermenize gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca fox sport da artık dsmart ta 15 mart itibariyle yayında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw ben ttnet kullanıyorum zaten 50- 60 lira ona ödüyorum ama digiturk vardı iptal ettirmiştim bi halta yaramıyor diye sabahta radyoda bu kampanyayı duyunca ilgimi çekti ttnet baglantım ile sıkıntı yaşamıyorum sadece aynı paraya daha çok iş yapılabiliyorsa onu alayım diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 ay sonunda siz smile da kaldıgınız sürece dsmartıda kullanmaya devam ediyorsunuz.

akn 50 gb olayı şuan en alt seviye oldu. 25 akn kalmadı artık. alım yapacagınız bayide söleyin extra ücret vermenize gerek yok.
    HD ile HD+ arasında ne fark var ?
    benim herhangi bir dsmart üyeliğim ve cihazım yok ekstra ücret ödemem gerekecek mi

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saygılar

ben ttn et neyse smile adsl de o durumunu kabul etmiyorum,kesinlikle fark var hizmette.aynı alt yapı kullanılıyorsa neden aynı hızlarda bağlantı yapılamıyor,sırf bu yüzden modem bile aldım,modeminiz eski dediler ki teknoloji konusunda da kör cahil insanlar değiliz.aynı hat aynı modem de bariz bir fark yaşadım bunun sebebi ne olabilir teknik bir açıklaması var mıdır bu işin? yani her şey stabil ise yıllarca slime adsl bana bir belki 2 alt kademeden hizmet verdi gibi bir düşünceye kapılıyorum.

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HD ile HD+ arasında ne fark var ?
    benim herhangi bir dsmart üyeliğim ve cihazım yok ekstra ücret ödemem gerekecek mi
    öncelikle soruna cevap vereyim

HD ile HD + arasındaki fark kanal sayısı vs değil sadece cihazın kayıt etme özelliği vardır paketler arasında 10 tl fark eder.

ttnet smile doping türknet vs gibi iss lerin hepsinin internet hızları aynıdır alt yapı olarak türktelekomu kullanırlar arkadaşlar.
    sınırsız internet kullanan arkadaşlara 8 limitsz + maxi paket öneririm iç kurulum bedeli dahil 57 tl dir türksat yönüne bakan çanağınız yoksa eğer aylık olarak 4.5 tl fatura ederek dış kurulamada sahip olabilirsiniz.bunları faturayada yansıtmadan sahip olabilirsiniz.

Dsmart Kurumsal satış kanalıyım bende zeytinburnunda sts liğimde var herkese yardımcı olurum arkadaşkar.

Not:Modemini ttnetten hediye olarak alan arkadaşlar bu pakete geçerken modem tercih etemnizi öneririm.tak çalıştır modem gelir tarafınıza kalbosuz veya kablolu seçenekleri mevcuttur.ttnetin modemleri diğer iss ler için kilitlidir.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya daha geçen aylarda biten 24 ay 4mbit tam sınırsız Smile kontratımı daha bu ay içinde 24 ay taahhüt ile 16mbit'e kadar 50gb AKN'li paket ile değiştirdim. DSmart kampanyasını biliyordum ama acaba modül ile oluyor mu. Ben modül istiyorum receiver yerine.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)