Porsche 997.2 Carrera GTS
rakamların gerçekliğine hala inanamıyorum, bize burada ciddi fiziki eylemler yapıyorlar...
Porsche 997.2 Carrera GTS
rakamların gerçekliğine hala inanamıyorum, bize burada ciddi fiziki eylemler yapıyorlar...
Bal nedir ki şeker nedir ki hatırlayanlar vardır90'lı hatlar tadında arabaya bir yükseldim
Audi S8
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Çok güzelsin be
Aston Martin DBS Volante
Hız,sonsuz bir tutkudur.
ingiltere ozelinde soyle bir durum var, evet arac fiyatlari ucuz ama sigorta ve aracin bakim maliyetleri fantastik.
hatta soyle soyleyeyim, su anda yeni ehliyet alan bir cok genc araba alamiyor sigorta fiyatlarinin sacmalamasi yüzünden, 3-4kya alabildikleri fiesta micra vb araclar icin yeni ehliyet sahibi genclere 5-6k sigorta cikiyor, yani arabanin iki kati.
genel olarak covid sonrasi sigortacilik sektoru sacmaladi burda, su anda en cok calinan araba range roverlar, bundan dolayi sigorta sirketleri yeni satilan rangelere sigorta yapmak istemiyor, inanilmaz rakamlar istiyorlar, cok yakin arkadasim 54kya range alacaktı ikinci el bayi onayli vs, bulabildiği en uygun sigorta teklifi 32k![]()
hatta soyle soyleyeyim, bu range sigorta probleminden dolayi land rover kendi sigorta sirketini kuruyor...
yani burda gordugunuz araba satis fiyatlari ilk basta uygun geliyor olabilir ama araci yurutme maliyetleri enteresan olabiliyor. ha turkiye ile karsilastirinca yine cok uygun tabii ki ama bunun sebebi turkiyedeki fiyatlarin delilik olmasi![]()
bu 4star denen firmaya arabaları sahipleri mi getiriyor "burası doğru adres" diye , yoksa bu adamlar mı etrafı gezip araba avlıyorlar..??
ya da arabaları restore mi ediyorlar ilana koymadan?
hadi fiyatları geçtim , inanılmaz tertemiz muntazam aletler , sayfalara girip sadece izlemesi bile çok keyifli..
Tesla Model Y Sr
maşallah maşallah nerenin arabası bunlar
emeğin karşılığının olduğu ortamlarda evet böyle şeyler yapılabiliyor
çok da keyif veriyor satana alana yapana temizleyene fotolayana ekrandan bakıp sadece mastürb yapabilene vs..vs..vs..![]()
Tesla Model Y Sr
Korayi abi işin sonunda acaba instagramda hikaye atıyorlar mı böyle,Northampton affetmedi Mike abime hayırlı olsun EMÜÇ![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Sports and Drivers Cars (@heelandtoecars) • Instagram photos and videos ben sunlara hastayim, insani her an yoldan cikaracak arabalar bulup paylaşıyorlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)