bence kargonun gelme zamanı saçmalık olmuşta, kargo konusunda yurtiçi her zaman bir numara benim gözümde
Printable View
bence kargonun gelme zamanı saçmalık olmuşta, kargo konusunda yurtiçi her zaman bir numara benim gözümde
Hepsi aynı ya Allaha emanet, 3 sefer kargom geldi arasla birinde evi bulamadılar 2 cisinde yalan söylediler evde kimse yok diye, 3 sefer hem göndericiden hem benden kargo parası aldılar, 3 te 3 sorunla oldukça istikrarlı bir firma. :D
Geçen gün yurtiçi kargoyla telefon ihbarlı şube teslim kargom gelecek internetten takip ettim tabiki onlar aramadılar aynı gün aradım ordamı kargom diye yok dediler, aynı gün akşamına gittim giriş yapılmış burda dedim bakalım dedi 1 saat sistemsiz bir şekilde etrafa baktı bulamadı bende sıkıldım artık ben kargoların arasından arayıp kendim buldum. :)
Kasti hareket yapmadıkları sürece elemanlara kızmıyorum ben ordaki yoğunluğu görünce yapacak bir şey yok, suç üst yöneticilerde.
valla bi laptop gönderdim 300km uzaktaki yere 25tl kargo ücreti kitlediler... gönderdiğim yerde çkale merkez.. :(
Eski evim'de bu çok başıma gelir'di hiç bir kargo friması bulamazdı bu durum'da yapılıcak en iyi iş telefon numarasını yazmak oluyor pakete kuryeler bulamayına arıyor en şube yerine en yakın bildikleri bir yere bırakıyorlar
her akşam bir kamyon malımız gidiyor arasla, adres bulamama sıkıntısı hiç olmadı ama çok kaliteli bir kargo firması olduğu söylenemez
markası değişmiyor...bütün kargolar ömür törpümüz oldu resmen....
ev adresine gelmeyip evde bulamadik sizi diyen tek kargo şirketi aras kargo...
3 gun evi bulmalarini bekledim, inat ettim gidip de almadim. diger tum kargo şirketleri evi rahatlıkla bulabilirken aras kargo nun bulamamasi ilginc...
her kargoda sıkıntılar oluyor onemli olan çalışanlarına nasıl ceza verildigi. aras konusunda birçok şikayet oldugu dogru fakat hala güzelde iş yapıyorlar.
bence bunu direk kargo firmasına yüklemek olmaz. bizim günde birer kamyon aras,yurtiçi ve mng kargo ile ürünlerimiz gidiyor. tabiki ufak tefek sıkıntılar yaşanıyor ancak hepsi şubeden kaynaklı. hepsinin çengelköy şubesi hele ki muhteşem çalışıyor bence.şubeden şubeye değişir keza bir şikayetiniz varsa kanıtlı olarak arayın arası veya başka firmayı size yardımcı olacaklardır. fiyat konusunda ise en uygunu aras bence.
sabah 8 de açılan firma bana 7:30 da mesaj gönderdi adreste olmadığınız için kargonuz teslim edilememiştir gelin burdan alın diye. 8 de aradım güzel bir fırça kaydım 11 gibi kargocu geldi. Dükkanda oturuyoruz kadirle arabadan bir el uzandı gel gel işareti yapıyor bana :) Sözün sonu yani arasla düşmana mal gönderilmez terbiyesizliktir.
aras kargo iidir siz bide ptt kargoyla iş yapında :) görün..
ptt'den laguna lipim geldi daha da açıp bakmadım ama saglam duruyor işkillendirmeyin adamı :D
valla ben tam tersini düşünüyorum aras kadar iyisiyle çalışmadım(mng hariç):) yurtiçi tam rezalet bana göre şubelere ulaşamıyorum bi türlü telefon açmama hastalığı var adamların. ama aras tanıyorlar artık isim soyisim söylüyorum her işim tamam bi kere tanıt kendini gerisi gelir:)