Bence pekde sinema filmi gibi diyildi...idare eder derecede işte 10 üzerinden anca 4 alır bence
Printable View
Bence pekde sinema filmi gibi diyildi...idare eder derecede işte 10 üzerinden anca 4 alır bence
Yorumlar olumsuz geldi bana da, gidermiyim bilmiyorum.
ilk yarı sıkıcıydı,fragmanda ki sahneler dışında gülmedim pek.ikinci yarı biraz daha komikti.
Filme çok büyük beklentilerle gidilmemeli..
Şahan'ın recep ivedik tiplemesine gülüyorsanız filmde güleceksiniz..Güzel sahneler var..Ama senaryo falan gerçekten traş..Tiplemeye güleceksiniz..O kadar :)
gayette süper komik eğlenceli ve başarılı... sahanı sevmezdım hıc, klasik sahan geyikleri diye girdim, yanıldım cok guzeldi
bugünde ben gideyim bakim nasılmış
bı yerde otel muduru dıo ya sen kımsın cık gıt otelden dıe ben kamyoncular dernee uyesım dıo ya koptm orda yaa ahah saaka makaa kutsal damacana bence daha guzeldı ıdare etmısler fılmde sankı fragman dısı sahneler pek guldurmedı
walla ben begendım esprilerın hepsı bel altı ama superdı
benıde o fotografcıya yaptıgı kopardı :D
Ya bu arada filmin sonunda çalan sarkiyi bulan bırı varsa paylasırsa bomba olur ;)
ps: Dr.Fuchs söyluyomus
trgy alllaskına elınde caglarn resmı warsa koyda mıllet hakketen memlekette recep ıwedık oldunu gorsn hahah bı ınsan bukadar benzermı ya :D
http://img262.imageshack.us/img262/2...rivedikqc3.jpg
iste buda bızım recep :D kıllar recepten daa fazladır :D
soundtrack albümüyle beraber düşer nete :)
puhauhhau ayu yaa:D
denizlide 3 günddür bilet yok..millet 1 hafta önceden almış biletleri....artık haftaiçine kaldık bizde....