Evet sevgili abilerim, yaşıtlarım, kardeşlerim. Forumda az buçuk tanıyorsunuzdur beni. Açtığım konularla, takas yaptığımız şeylerler satın aldığım sattığım şeyler aracılığı ile. Ne zaman başım sıkışsa buraya konu açıyorum. Allah razı olsun hepiniz yardımcı oluyosunuz, fikir veriyorsunuz. Lise son sınıf öğrencisiyim. Üniv. sınavına hazırlanıyorum.
Babamla pek anlaşamıyoruz artık. Eskiden muhabbetimiz gayet iyi iken şimdi ne yapsam ona dokunuyor, kızıyor. Haliyle benimde her yaptığım harekete kızması, sürekli bağırması gerçekten gururumu kırıyor. Tabiki babadır, elbette evladının kötülüğünü istemez ama ne kadar kırıcı olduğunun farkında değil sanırım. Anlatmaya çalıştım, lakin yine bakarız ederiz diyerek konuyu kapattı. Bunları anlatabilceğim, tavsiye alabiliceğim bi abim yada benzeri biri insan yok çevremde. Yine size sığındım açıkcası.
Sürekli bana kızmasından, verdiği para için sürekli laf etmesinden gerçekten çok sıkıldım. Sizden istediğim tavsiye ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım. Bir diğeri ise kendi paramı bu yaşta nasıl kazanabilirim. Haftada 100 lira kazansam bana yeter. Bunun için ne gibi bi iş yapabilirim. Bi yere girip çalışma gibi bi durumum yok, en baştada dediğim gibi üniv. sınavına hazırlanıyorum. Sizden tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler.
Dalga geçen, kafaya alan abilerim elbbette olucaktır. Onlarından canları sağolsun şimdiden.