Fiyatı pahalı olmayan bilgisayar için kablosuz kulaklık alıp memnun kalan oldumu. Semper marka 2 tane aldım. 1 tanesini 10 dk kullandım kaldırdım.![]()
Fiyatı pahalı olmayan bilgisayar için kablosuz kulaklık alıp memnun kalan oldumu. Semper marka 2 tane aldım. 1 tanesini 10 dk kullandım kaldırdım.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Asus U30JC-QX223V | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
buna ne dersin alsakmı fiyatı ucuzlamış baya
Alıp memnun kaldığım bir şeyi daha paylaşacağım. Unutmuşum. Hiç bir arabanın senin yerini tutacağını zannetmiyorum. Aklımın ucundan bile geçmiyor. İlk arabamdı. 911 carrera 4s,pheaton w12 420 hp,A8 w12 450 hp, A6 2.7 T 250 hp,TT 2.0 tfsi 200 hp ve emsali bir çok arabayı bile kullandım ama hiç biri senin verdiğin zevki vermedi,veremedi. Her marşa bastığımda hararet 90'a geldiğinde o gürül gürül sesini özledim. Dünyanın gerçekten en sağlam ve en uzun ömürlü motorlarından biri ve o yılların bence gerçekten bir buluşu 2.0 ABF motor. Günümüz 2.0 tfsi motorlarında halen kullanılan bloğa sahipti. Özledim seni be mk3 GTI 2.0 ABF 150 hp...
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
şuan bunu kullanıyorum ve çok memnunum
şimdide iphone4 yada htc düşünüyorum sizce hangisi
![]()
Yıldız Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Programına katıldım, çok pişmanım. Aman diyim hiç bulaşmayın. Paramı geri almak için uğraşıyorum şuanda.
Ben konu arabaya aldığınız parçalar olarak değerlendirdim ama benden başka kimse böyle düşünmemiş sanırım![]()
Şu kasadaki satelite toshibalar rezalet. i3 aldım 6 ay bende kaldı 5 ayı serviste geçti. Müşteri hizmetleri rezalet servis rezalet... Uzak durun..
ASUS K53s i5 : ısınma sıfır çok memnunum fiyat performans oranı muhteşem. sıfır sorun.
HP pavilion dv6 17 inch i5 serisi
Ortalama bir performansı var, evde sadece internete girmek için kullanıyorum. buna rağmen çok ısınıyor ve fanı çok sesli..
İphone 4s : gelmiş geçmiş en güzel cep telefonu diyebilirim
bb9900 : gelmiş geçmiş en pratik ve fonksiyonlu bb kendisi tavsiye ederim.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
hp pavilion dv6-1140et -- oldukca memnunum, evde 2. bilgisayar olarak kullamaktayiz.
samsung np300 i3 işlemci -- yeni aldigim laptop, vatandaki %25 indirimle aldim, fiyat/performans orani iyi...
samsung galaxy ace -- oldukca memnunum, android işletim sistemi tatminkar...
seagate 3.5'' 1TB lik harici harddisk
zalman zm-nc3000 -- buyuk fan, usb coklayici, usb den veya adaptorle calistirma imkani var. iyiki almisim baya işe yariyor.
philips hts3568 1000w ev sinema sistemi -- ses kalites super
goodyear ug7 kıs lastikleri -- bu karda kısta mukemmel iş cikariyor.
focus mk2 ghia hb tdci -- 2006yılından beri kullanıyorum, oldukca memnunum....
![]()
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Aracımı aldım çok memnunum Allah'a şükür. (98 model, sedan vti)
Eşim doğum günümde nokia e72 hediye aldı bana. 1 sene civarıdır kullanıyorum, memnunum.
Aracıma Raceland coilover kit aldım, çok memnun kaldım hala kullanıyorum. 2-3 ay oldu.
![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Lacie nin şu seri 500gb hdd sinden aldım.. 1 sene sonra bir anda kafa vurmaya basladı.. 4 senelik butun verilerimi kurtaramadım.. butun universite fotolarım videolarım herseyim gitti.Saklıyorum hala kurtarma ucretleri biraz daha ucuzlasın gondericem.. External hdd leri asla veri depolama için kullanmayın asla..
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
iphone 3gs. yeni geldiginde aldım halen kullanıyorum çok memnunum kullanışlı ve rahat
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Mayıs 2011'de aldım (16 GB, WiFi) inanılmaz memnunum
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temmuz 2009'da aldım, almaz olaydım. Bir daha Nokia'ya dokunursam ...
Samsung Galaxy S2
aşırı memnunum iyikialmışım.İphone 3gs kullanıyodum ama resmen telefon kullanmıyomuşum.
Nokia E72
iphone 3gs ile değiştirmiştim fotograf cekme konusunda asırı basarılı. cok memnun kalmıstım.
şimdi ;
BABA'yı aldım.
cok mutluyum![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Nokia 5310 xpress music
bir donem kullandim benden kardesime gecti, cok memnundum
samsung jet, ilk ciktiginda evlat acisi 1000tl ye almsitimtavsiye de etmem, almayin da demem, ama modasi gecti.
![]()
Custom turbolanan bir araç aldım (106 gti)
Geçmişi çok temiz ve sağlıklı olmasına şuanda ekstra yükleme yani keyfi harcama haricinde başka bir masrafı olmamasına rağmen tırsıyorum...
Atmosferik bir araç almadığım direk turbo ile başladığım için memnunum ,
Ancak acemilikten sorun çıkartır çok büyük masraf açabilir diyede açıkcası diken üstünde ve korku doluyum
herşey kader kısmet diyorum.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
ssongyang kayron veteriner hekim arkadaşım sıfır aldı 1 ayda 4 kere servise gitti üzerindeki navigasyon yüzünden 4 kere ön göğüs sökülüp resetlendi 1 kere anahtarı devre dışı kaldı servis yapamayız dedi sadece bir lehim atmış biz lehim attık çalıştı. Ssongyang almayın servislerinin önünden geçmeyin
eski lastiklerim di maxxıs büyük bir hata yaptım aldım pişman etti yol tutuş diye bir şey yok lastikte
kumho aldım mutluyum memnunum
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)