14.02.2012 tarihinde teslim edilmek üzere 10.02.2012 tarihinde sipariş verdim ve ödemesini yaptım. Sipariş No: 551340. Özel bir gün olduğu için (sevgililer günü) özellikle siparişimi önceden verdim. 14.02.2012 tarihinde siparişimin durumunu izlemeye başladım. "Teslimat Aşamasında" uyarısını sabah 9:00 dan itibaren görüntülemeye başladım. Akşam üzeri telefonla bilgi almak için aradığımda hiçbir müşteri temsilcisi telefonlarıma çıkmadı. Yaklaşık 35dak hatta bekledim. Daha sonra İzmir ofis telefonunu bularak onlarla irtibata geçtim. Onlarda dağıtım yapan arkadaşın telefonuna ulaşmadıklarını ama ulaştıklarında geri döneceklerini ve siparişimin teslim edileceğini belirttiler. Bugün sevgililer günü bitti ve ne gelen var ne giden. Üstelik siparişin neden gelmediği ile de bir bilgim yok. En azından bir geri dönüş yapılıp neden açıklanabilirdi. haklı bir neden varsa tabiki!
Hukuki açıdan elimden geleni yapacağım.
----
Şeklinde şikayetvar'a gönderdim. Sizlerinde bilgisi olsun istedim. Özel birgünde sakın ama sakın bunlara güvenip sipariş vs.. vereym demeyin. Şimdi bankayı arayıp işlemin iptalini isteyeceğim.
Böyle sorumsuzluk görmedim.