User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
101 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Subaru Legacy hakkında

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Subaru Legacy hakkında

Beyler , İstanbul Ankara felç ,, kar tribine girdim anlayacağınız üzre.Kar kış derken özette çok hoşuma gitmeye başladı bu legacy ler.Bayaa bayaa aklıma yatmaya başladı.Tipi zaten hoşuma gidiyordu , fitayıda donanımına segmentine km sine modeline göre uygun geliyor bana...Biraz bilgi verebilirmisiniz?
    Bütçe 24-28 arası , hangi motorlar hangi versiyonlar var?Diğer hangi subaru versiyonlarında kullanılıyor?Kronik problemleri varmı?Mortorlar neler?boxer motor lpg ile uyumlumudur?Manueli yok hemen hemen herhalde , otomatiği bi problem çıkarırımı?Tavsiye edermisiniz?

Lpg ile kullanmayı düşünüyorum.Tüketimi tahmini km de kaç kuruş olur?(hiç lpg li araç kullanmadığım için tüketim ile ilgili bi fikrim ; benzinde şu kadar yakıyorsa lpg de de şu kadar yakar gibi bi öngörüm oluşmadı)Şuan çok km yapıyorum (özellikle ist-ank arası) , ama 5-6 ay sonra bitecek kısmetse , şehiriçi standart bi kullanıcı olucam.lpg de tüketimi bel kırarmı?(c4 te 250 kuruş gibi bi ortalamam var şehiriçi kullanımda. 50 lira 200 fix , sakin gidersem 230 vss)
    Özette c4 ü elden çıkartıp alını üstünü tamamlayıp almak niyetindeyim , tavsiye edermisiniz?

örnek , ihtimal dahili araçlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63952814/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71769532/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50267935/detay

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende çok seviyorum deri koltuklu versiyonlarını, 55,000 km de buldum orjinaldi alacaktım fakat lpg'ci ustam engel oldu ve almadım..
    fakat kafamdan hiç çıkmayan bir araba, hem prestijli hem donanımlı hemde uygun fiyatlı..
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg kesinlikle olmalı.En önemli kıstas o benim için.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ara bende arastirmistim ama kapsamli bilgi bulamamistim. Konuyu takipteyim.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    +Bende 2007-2008 kasalarına çok bakındım ama cesaret edemedim yakıttan dolayı,merak ediyorum konuyu.
    Impreza 2.0R'da güzel araba Ahmet bakılabilir.Legacy kadar dolu değildir ama konforlu olduklarını duymuştum.Ya da Compact SUV bakabilirsin Rav4-Vitara-CRV v.s?
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazıları ilanlarda AWD bazıları 4WD yazmış.Bilgi eksikliğinden mi yoksa bi farklılık var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Impreza 2.0R'da güzel araba Ahmet bakılabilir.Legacy kadar dolu değildir ama konforlu olduklarını duymuştum.Ya da Compact SUV bakabilirsin Rav4-Vitara-CRV v.s?
    SUV lerin hiçbiriyle aram yok ahmetim (yeni sportage ler vss hariç , ama onlarada bütçe yetmiyor), impreza da da en tepedeki olmadıktan sorna pek değeri yook gözümde.Çünkü standart oğlu standart kullanıcam.Hemde bütçe tutmuyor.

Bu saydıklarını Legacy e alternatif olarak göstermenin sebebi nedir?Varmı edindiğin tersi bi izlenim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitblr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazıları ilanlarda AWD bazıları 4WD yazmış.Bilgi eksikliğinden mi yoksa bi farklılık var mı?
    Detaylı bilgim yok ama bilgi eksikliği muhtemelen.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SUV lerin hiçbiriyle aram yok ahmetim (yeni sportage ler vss hariç , ama onlarada bütçe yetmiyor), impreza da da en tepedeki olmadıktan sorna pek değeri yook gözümde.Çünkü standart oğlu standart kullanıcam.Hemde bütçe tutmuyor.

Bu saydıklarını Legacy e alternatif olarak göstermenin sebebi nedir?Varmı edindiğin tersi bi izlenim?
    Ee ***** piyasada çok fazla Legacy yok eğer kafana gore birşey bulamazsan bu tarz araçlarda alternatif olabilir sana. Impreza 2.0R vardır ama senin düşündüğün rakamlara yani bakmak gerek.Forester'lardanda çok memnunlar lpg'de v.s.
    Subaru Impreza 2.0R AWD Sportwagon 2006 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 67884867
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda lpg li forester kullananlar var onlardan temel bilgi alabilirsin ahtta bıtanede forester konusu var galiba legacy de ki de aynı motorun turbo olmayanı ıse epey ısını gorur oradakı bilgiler. birde bayramapaş tarafında bi zavolli mıydı neydı herıfın kendı legacy sı var 2004 kasa olanlardan en az bi 3 5 senedır de herıfte lpg li görüşmek lazım

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    legacy çok araştırdım almanın eşiğinden döndüm..

kısaca eksileri..

Araba Lpg de sıkıntılı demişlerdi diyende brc atiker resmi servisi arkadaşım..
    Yedek parçası imperezalar gibi yaygın ve isteyince bulunmuyor.
    Donanımları çok çeşitli birinde olan bir donanım diğerinde olmuyor tam adam gibi full+full dolusu çok az var.. Full+full derken deri ısıtmalı elektirkli koltukları far yağmur park sensörleri sunroofu v.b gibi geri kalan özellikler..
    Bunların yanında iddalı pahalı fiyatları var ikinci elde ben 2007 lere bakmışdım onlar makyajlı kasalarmış makyajla bütün aracın sorunlarını gidermişler neyse ben bakınırken bile 35 bin tl den aşağı yokdu ortalama fiyatlarıda 37-40 civarlarındaydıki bence yukarda yazdığım eksilere oranla fiyatı bana çok yüksek geldi..
    eldende çabuk çıka bilen bir araç değil ben araç ararken yaklaşık 6 ay favorilerimde 5-6 tane legacy vardı 6 ay boyunca bir tanesi bile satılmadı..

4x4 ü nü katmassak aynı klassmanda akranı olan araçlar çok daha ucuz yada aynı fiyatlar ben o sıra mazda 6 larada bakıyordum 2007 ve üstü alfa 159 larada bakıyordum 2007 üstü vectra elegancelara bakıyordum ya aynı fiyatlardaydılar yada daha ucuz legacyden..

neticede bu aracın donanımı çok oynak parça servis sıkıntısıda var lpg sıkıntısıda olabilir ikinci el sıkıntısıda var yani yukarda saydığım araçların çoğunda bunlar yok yada az var gene legacyye oranla legacy nin gene yukarda saydığım araçlara oranla bir 5-6 bin tl daha ucuz olması gerekirdi diye düşünüyorum..

ben çok düşündüm hatta bir tane parliment mavisini görmeye gittim derisi koltuk ısıtması falan yokdu adam bir de ilanda full demişdi neyse yani yazıyım dedim konusu denk gelince..

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Foresterler için lpg'de 300-350 kuruş diyorlar. Legacy de üç aşağı beş yukarı aynıdır herhalde. Ama emin değilim, okuduğum bilgiler sadece. Ve bildiğim kadarıylada uyumlu lpg kullanılırsa sorunsuz biniliyor.

evolander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende mitsubishi outlander turbo 202hp kullanıyorum

zavoli lpg taktırdım çok memnunum ama fiyat aralıgı biraz daha yukarılarda

hele bu karlı havalarda fena baglandım hem sıkıntısız hemde millet ızdırap çekerken ben drift antramanı yapıyorum
    /// Swap 30

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alternatif olarak biraz daha bütçen varsa

kesinlikle lpg ile volvo s60 derim

Volvo S60 2.5T AWD Premium 2006 Model 36.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 62137185

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    illa awd düşünülüyorsa binekde gene subaru olabilir ama imperaza olur forester olur bunların ikinci elide var bir piyasasıda var.. bmw nin x serileri ucuz oluyor ikinci elde 3.30xi ları falan aşırı ucuz ve dolulukda full ötesi

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    illa awd düşünülüyorsa binekde gene subaru olabilir ama imperaza olur forester olur bunların ikinci elide var bir piyasasıda var.. bmw nin x serileri ucuz oluyor ikinci elde 3.30xi ları falan aşırı ucuz ve dolulukda full ötesi
    Yakıt tüketimi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volvoda bmw de güzel araçlar ama hem yıl olarak eski , hem tüketim fazla olacaktır , hemde +30a çıkamam şuanki durumda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Asci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıt tüketimi ?
    4x4 araç almıycan yakıt tüketimini dert ediyorsan 1.5 yada 1.4 dizel alıcan bakıcan keyfine..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4x4 araç almıycan yakıt tüketimini dert ediyorsan 1.5 yada 1.4 dizel alıcan bakıcan keyfine..
    Tüketime bakmadığım aracım var hocam , ama bu yola benzin saçacağım arac değil , gündelik kullanılacak araç olacak.Onun için kabul edilebilir rakamlar içerisinide olsun istiyorum.(yani hacim max 2.0 olmalı)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)