alkollu kullanmıyacaksın arkadaş hem suçlusun hemde neye itiraz ediyosun?
Printable View
alkollu kullanmıyacaksın arkadaş hem suçlusun hemde neye itiraz ediyosun?
arkadaşın alkol alıp direksiyon başına geçmeseydi şimdi ne sen nede o üzülürdü ki bu kabahatli durumu mağdur kalmışcasına foruma aktarmazdın, kimsede ne sana nede ona sert çıkmazdı.
Alkol almış kıvırmanın yollarını denemiş vs. ama sonuç güzel bence, ehliyetsiz kalsın 6 ay bide güzel bi ceza ödesin aklı başına gelir.
300 promille direksiyona geçip suçsuz, masum insanların canını yakacağına onun canı yansın bu şekilde.. iyi olmuş arkadaşım kusura bakma
biz bilmiyoruz zaten pilot olupta direksiyona geçmeyi...
dostum bundan birşey çıkmaz mesela tutanağada imza atmam diyosun imzadan imtina ediyosun onuda görevli yazıp geçiyor doktor senin rapor kağıdına alkollü olduğunu yazdımı bitmiştir
alkollü araç kullanmak insanın kendine faça atması gibi bişey arkadaş.
vallahi süren adamların cesaretini tebrik ediyorum ...
edit: düşündümde araba aldım alalı hiç adam akıllı içmemişim :D birine bişi olur yola cıkmamız gerekir alkollü çevirirler başıımıza iş gelir biri vurur yine suclu biz oluruz psikolojisi kötü bişey yaw :D
Alkolmetreye üflemeyip, kan aldırmaya hastaneye gidiyorsunuz. Kan aldırmayıp ehliyeti geri almaya çalışıyorsunuz. Polislerin canı sıkılıp arabada eksik arayıp ekstra ceza yazmadığına dua etmeniz gerek.
alkollü yakalandık yok mu bunun katakullisi, ne yapabiliriz vaz viz şeklinde akıl isteyen konulara uyuz oluyorum.. net..
kullanmayın alkollü bir şekilde siz de..
iyi olmuş..
Sen ehliyeti kurtar , ben burda yazdığınız katakullileri polis bildirir o ehliyeti yine aldırırım . Yrın bir gün sen git anama kardeşime çarp , bir otobüs durağına gir ben ozaman sizi görürüm .
doğru söylüyorsun abi , imzadan imtina hukuki sorumluluk doğurur sen istediğin kadar imza atmadım üflemedim kan vermedim de , tutanakta imzadan imtina yazılıp doktorun bilgisi ile eklenince her şey işler (imzadan imtina etmek o hukuki olayı kabul etmemeniz anlamına gelir ve savcı sana şunu söyler eğer sen alkollü olmasaydın üflerdin de kanda verirdin imzalardın demek ki bir sorun var ki ne cihaza üflüyorsun ne kan veriyorsun ne de imzalıyorsun )
Eyüp camii'ne gidip tövbe edeceksin :D
ben duymustum bole bısey.... polıs kendısı anlattı hatta uflemedıysenız cok rahat gerı alırsınız demıstı.... mahkeme yoluyla fakat... tabı ımza attıysanız bılemeyecegım
ns en hayırlısı olmuş gibi duruyo kimseye bi zarar gelmeden emniyet duruma el atmış ve gerekeni zorlasanız da yapmış.. arkadaşının yaptığı tam bir pişkinlikmiş