arkadaşlar bu araçları nası bilirsiniz ? artısı eksisi nelerdir ? alınır mı alınmaz mı kronik bi arızası falan var mıdır ? yakıtı falan nasıldır ?
şimdiden herkese teşekkürler![]()
207 gt suanda abımde var.207 RC den farkları koltukları spor vs vs dıreksyıon tam deri gibi ozellıkler 175 hp gucte bır arac.206 RC gıbı gıtmez orjınal olursa tabıkı.chıp egsoz fıltre gıbı uygulamarla daha guzel serı bı sekılde uzarsın..turboyu 3 bınden sonra acıyor 3 bınden sonra ataklanıyor arac.basmassanda yakıtı oyle oyle aman aman korkutmaz senı.206 RC den daha az yakar
hatchback kategorisinde o fiyata alınabilecek en performanslı, model yılı yeni araçlardan birisi bence
Orjinal olmasa bile bi 206 rc gecme sansı yok üstüner...
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
O kadar basit değil 207 GT ile farkları yok öyle birşey
Öte yandan 3.000 dd turbo açarmıymış kim dedi nasıl dedi öyle bir şey de yok
O paraya muadili veya alternatifi yoktur..
09 model az km li çok donanımlı çok güvenli iyi giden az yakan sorunu olmayan bir araç varmıdır ?
yoktur.. kesinlikle alınır ..
o fiyata cok daha hizli megane rsler var. donanim olarakta lemans i aratmaz.
IN BOOST WE TRUST
farkları yok yemedım.cok farkı yok dedım.ayrıca 207 gt abımde var dıyorum kullandımda aracı 3 bın devırdden sonra gaza basınca turbo sesı gelmeye baslıyor yanı turbo acıyor derken onu kastettım.. spor araba bınıyorsun yanı bırakta yaksın.ama korkutacak kadar bı yakıtı yok yani onu dıyorum.206 RC den daha az yaktıgı kesındır.zaten ibrahim abının dedıgı gıbıde 206 RC yı gecemez yani.ayrıca bana bırının dedıgı yok 207 gt surdum abımde var ordan bılıyorum sen acmadıgını idda edebılırsın![]()
tavsiye ederim. 207RC kullanıyorum. parasını hakeden gerçekten çok konforlu, spor bir otomobildir. donanım olarak çok üstündür.
EcuTech
efsane yol tutuyor valla... stickerı sökersen birazda basarsan gayet yakışıklı. donanıma zaten laf yok..
Tango-1 never dies.
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
ikinci el de 20k fark mı var ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Yani daha önce yazıldı aradaki farklar defalarca ama tekrardan yazayım aradaki az buz değil şahsi olarak kapatamazsınız ;
Farklı turbolar
Farklı pistonlar
Farklı Yazılım
Farklı yürüyen aksam
Farklı direksiyon ( RC de SSP)
Farklı fren sistemi ( RC de daha büyük diskler 302 mm)
Farklı koltuklar
bla bla..
Öte yanda 207 RC de veya herhangi bir araçta turbo 3000 dd de açmaz çok daha düşük devirde açar
max torkunu veya gücünü verdiği devir bandıda hissiyat yaşadığınız devir bandıdır bakmadım şimdi RC kaç dd de max torkunu veriyor
Turbonun 3000dd de açmadığını iddaa etmiyorum zaten de turbonun düşük devirden yüksek devire kadar zaten açık olduğunu ifade etmeye çalışıyorum sürekli
Yani çalışma prensibini ben açıklamış olmıyım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)