Ford fiesta 1.25i trend hakkındaki görüşleriniz nelerdir? önerebileceğiniz bir araçmıdır ? artıları eksileri... ?
en çok motor hacmi beni düşündüren ?
teşekkür ederim şimdiden..
Ford fiesta 1.25i trend hakkındaki görüşleriniz nelerdir? önerebileceğiniz bir araçmıdır ? artıları eksileri... ?
en çok motor hacmi beni düşündüren ?
teşekkür ederim şimdiden..
üstte yazdıgımda aracı kötülemiyorum motoru kötülüyorum
ayrıca sahibi 2009 dan beridir my fiesta 1.25 kullanıyor anlattıkları kadarıyla bildiğimi yazdım
son olarak yokuş yukarı biraz hantal kaçıyor
benim bildiklerim bunlar daha da bişey yazmam zaten![]()
bayide olsaydı alacaktımfakat sıra olduğundan alamadım, beğendiğim ve az yaktığını düşündüğüm bir araçtır. bana göre tek eksiği donanımıdır ki o da alış amacınıza göre eksik olmaktan da çıkabilir ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
2000 modelini kullandım.
Bence de gayet seri bir araç ancak süspansiyon biraz sert.
2 sene içinde uzaktan kumanda dışında masraflı hiçbir problem çıkarmamıştı.
Konuyu hortlatıyorum 2013 model 9400 km de alma arifesindeyim 2 bin lira hasar kaydı var Yeni kasalarda olan ön panjur değişmiş. Sizce alınır mı? 2 bin lira hasar kaydı çok mu? Harici değişen boyanan yok
yakın bir arkadaşım 3 senedir bu aracı kullanıyor dik yokuşlarda sıkıntı yaratır ama genelde motoruna göre üst devirlerde seri bir araç düşük devirlerde kullanırsanız şehir içi 7-7.5 litre yakar serilik isterseniz devir çevirmeniz lazım o zamanda 9 litreye kadar çıkarıyor bu sene 2 kişi çeşmeye gitti 4.5-5 litre yaktı demişti geçen sene 4 kişi full bagaj klima açık şileye gittik yavaş mavaş götürdü bizi vallaalınmıcak bir araç değil ama ben almazdım
![]()
Çok fazla bende durmaz zaten babam zorla düşük kmli araç aldırdığı için alıcam kaza fotosunu gördüm kaputta hiç bişey Yok sadece panjur kırılmış ama 3 bin hasar kaydı kafamı karıştırıyor
önde tampon yok diyebiliriz o yüzden önden tıklasınız bile direk ızgara gidiyor benim arkadaşım duramayıp öndeki arabayı vurmuştu, tampon ızgara far bide sanırım kaput değişmişti 3500 lira hasar çıkmıştı. belki sizinkindeki 3000 lira karşı tarafın hasarının eklenmiş halidir
1998 yılında kuzenim sıfır almıştı ve 3-4 yıl kadar kullandı.yakıtı da gidişi de oldukça iyidir.motor teknolojisi yaşına göre oldukça ileriydi.1.6 tipo mpi ile 200km/h nin üzeri süratlere kadar basmıştık ve tipo yetişememişti.fren balatasını çabuk bitirirdi debriyaj 90.000 kadar gitmişti.birde 3-4 kez eksoz spirali kırmıştı başka da can sıkan arıza çıkartmadı hiç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)