tek olması daha güzel aslında onula daha cok vakıt gecırebılırsın. kangal köpeği baglı kalmayı pek sevmez boş arazi olacak ayagı topraga degecek köpeğin aksı taktırde rahatsız oluyo haywan. benım köpeğim her saldıgımda 3 5 km yol kateder geri gelır.
tek olması iyi senın ıcın kardesım.
abim toprakda sureklı ama sureklı gezdıremıyorum ıhtıyacı olan gezme işini yapamıyorum ama her oynamaya kalktıgımda serbest bırakıyorum bahcede koşa koşa bı hal oluyorsevıncten. yanına almak ıstememın sebebı eskıden iş yerımde beslıyordum kangalımı buradan calınınca bı daha iş yerıme getırmedım kangalı evde beslıyorum e evdede besleyınce sureklı ılgılenemıyorum bu yuzden yanına bı hayvan şart oldu
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
yok abi deneyımlıyımsorun olmaz atma gıbı bı durum hayatta olmaz zaten. eskiden evdekıler korkardı annem babam alıştılar şimdı evden benı atarlar kangalı atmazlar
![]()
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
benimde dişi salık bir şekilde köydeki evin bahçede 3 tane aydınlatma lambasını kırmış koşarkenkerata doğum yaptıktan sonra iyice benimsedi. geçen bahçede babam ölü atmaca bulmuş fotoğrafını çektim diyordu elime geçerse fotoğraf eklerim
sanırım bizim köpek öldürdü
bursa civarlarında devlet kangal üretim çiftliği varmış. daha önce sivasa kangal için giden ve memnun kalmayan bi aile dostumuz bu dediğim kangal üretim çiftliğine gidip yavruları falan görünce çok beğenmiş. yalnız sıra varmış yavrularda. eğer varsa bi tanıdık direk araya sokup aldırabilirsiniz.
Sivas'ta baglantınız varsa ordan hasını bulursunuz bu kırma muhabbetlerı daha cok dısarıdakı sehırlerde oluyor halıyle köpek az safkanı daha az.
benımde akbaş cinsi kopegim var sehır merkezınde 4 katlı kendı apartmanımızın bahcesınde bakıorum iri olması problem degılde bu hayvanların yapısı sehır hayatına uygun degıl hareket eden herseye havlıolar bahceye kımseyı sokmuyor ama cok guzel kopekler akbas cınsını onerırım
Kangal alırken nelere dikkat etmeliyiz? - UZMANTV
bu emminin konuşmalarını dinlemekte fayda var
Kangal görmek isteyenleri yazın Sivas'ta ki festivale bekleriz .
Bursa ile Aksaray ile karıştırmayın![]()
ride or die
ne kangalı usta al dogo argentino besle şimdiye kadar köpek beslememişim dersin avatarda ki benim köpeğim köpeklerin efendisi dogo argentinodur.Hayatta iki beyaz şey bağımlılık yapar birincisii kokain ikincisi dogo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)