BMW 3 Serisi 3.18ti Compact 2002 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60669054
Arkadaşlar Compact Almak İstiyorum,Fakat Sorun yaşarmıyım Memlun edermi,Etmezmi Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
BMW 3 Serisi 3.18ti Compact 2002 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60669054
Arkadaşlar Compact Almak İstiyorum,Fakat Sorun yaşarmıyım Memlun edermi,Etmezmi Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
318ti'lerin 316ti'lere oranla daha çok rağbet gördüğünü düşünüyorum, hem de performans olarak daha iyi. fiyatı da fena değilmiş, araç güzelse değerlendirilebilir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
araba iyi bakılmışsa ne kullanırken ne satarken üzülürsün![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Ben tipini begeniyorum ama begenmeyen cok oldugundan 2.eli dusuk sanırım.Fiyatına göre konfor özellik vs bakımından mantıklı bir model.Son zamanlarda artmış daha önceleri bu kadar da pahalı değildi sanki.Bide koltukarı cok deforme olmus acaba km mi dusurulmus diye dusundum![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
ben olsam o paraya ies alırım
şaka şaka![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Ben 3 yıldır 2002 316ti compact kullanıyorum, hiç sorun yaşatmaz, en berbat koşullarda bile kullansan, ne alt takım ne sağından solundan ses gelmez.. 138000 de aldım şimdi 170000 , sadece yağ su değişimi yaptım.
İlandaki araçta gördüğüm tek eksik fonksiyonel direksiyon, hız sabitleyici vs. olmayacak.. Onun dışında kesinlikle bu fiyatın aracı.. alınabilir.
ti'nin açılımı yabancı forumlarda geçiyor, Touring International olması lazım. Turbo, nos vs. yok yani![]()
aynen turbo değil pek çok kişi t yi görünce öyle sanıyor artısı bence başka o fiyat aralığında ve segmentinde hangi araçla kıyaslarsan kıyasla alınabilicek bir araba..
eksisi bmw ler içinde pek makbul olmayan bir araç. compact lar çıkdı çıkalı pek bmw ci camia tarafından beğenilemedi hep kötü lakaplar takıldı..
bir eksiside 3.18 şehir içi benim hatırladığım 12.2 uzun yol 6.5 ortalamada 8.8 gibi yüksek bir yakışı vardı.
Her şeyi bir köşeye koyup genel olarak alınırmı kesinlikle evet. bmw dir neticede.
compactlar alırkenn ıyıdır satarken bıraz uğrastırır ama onunda alıcısı özeldır önune gelen almaz. drift potansıyelı en yusek arac derler herzaman . şaftı daha kısa . arka aksa sanırım daha kısaydı. yanlız bu arabayı iyi arasıtın uzun suredır takıp edıyodum 28 di bnun fıatı 27 26 derken 25 e düşmüş. araç gayet dolu bır arac fiyata göre . M olamasıda cok guzel içi dışı temız gorunuyor ama bu fıyata satılması lazımdı çoktan eğer bi sorunu yoksa
edit: arkadasşlar sımdı kul hakkına girmeyım aracıda kotulemek değil ama bu aracı 143.000 de diye hatırlıyorum ben . alacak arkadaş ciddiyse iyi araştırsın bunda bi dümen olabılır
143 den 135 ede çekmezler yani o sayaca girilmişse bana göre 70-80 binden aşağı almazlar kimse 5-10 bin km için sayacı çekmez açdığına verdiği paraya değmez.. benimde fikrim.
gerçi anlaşılır servise soksun alt takımların yorgunluğundan motorun sesinden sisteme bağlarlarsa a dan z ye her numarası çıkar.. verir alıcak arkadaş 50-100 tl ekspertiz ücreti baktırır servisde.
darkomnn dediğin gibi 3 5 için kımse uğrasmaz ama eğer doğru hatırlıyorsam şayet bunun bi evveliyatıda vardır . orasını düşünmek lazım. hafızam beni yanılıtıyosada araç sahibi burda değil ama hakkını helal etsın. expertiz de km biraz zor anlasılır . en guzelı tüv ve servis bakım faturalarına bakmak . servislere kaç binde girmiş ne yapılmış kontrol etmek lazım.
bunlarin bir senesi var o seneden sonraki arabalari tavsiye ediyorlar emin degilim ama 2003 olabilir.
25 e M paket 80 bin km altinda bulursam kacirmayacagim bi araba![]()
bunların sene mevzusu şu, 2002 model 316ti 'lerde motorda kronik olarak bir sorun var, servise götürülüp bir parça takılması gerekiyor. Bu parça taktırmayan çok kişi motor yemiş, ben aldığımda kontrol ettirmiştim, parça takılıydı..
Ben de aracımın ikinci sahibiyim, 2008'de 28.0000 TL'ye almıştım, ilk faturası duruyor, fabrika çıkış agzına kadar m paket ve bana göre de şu anda alınacak birçok sıfır bmw'den daha konforlu, recaro koltuk zaten olmazsa olmaz.
318ti de kullandım, bence çok büyük bir performans farkı yok.
yol tutuşu gerçek anlamda iyi.
bulursam ben de 325ti alıcam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)