abi bana plakayı gönder face'den sigortacı bi abim var ona sorayım. Ama şase no isterse patlarız :D
Printable View
abi bana plakayı gönder face'den sigortacı bi abim var ona sorayım. Ama şase no isterse patlarız :D
Bende birşey oldu sandım :D
Kolay gelsin :D:D
Pm lendi...
vay beee :D
sigorta vs yerlerden araç veya sahibine ait tc , şase yada motor no larından herhangi biri daha olmadan bulamazsınız.
trafik şubeden de sadece plaka üzerinden sorgulamakda kimsenin işine gelmez aracın herhangi bir yakalaması takıntısı varsa sistem direk olarak yakala emri veriyor yakalamazsa başına iş alır sorgulayan memur.
Tesekkur ederımm yıneden :):) telefonunu ogrenebılme sansımız varmı pekı :D:D isimden arattım bulamadımda hıc bı sekılde.. :rolleyes:
nabıcan şase numarasını tc kımlık numarası ılemı degıstırıcen laa :D
Olmaz olurmu yaa bı kango yuzunden gecen mahfoldu :D:D
Arkadaslar ;
tlf haric, istenilirse her$eyh bulunur isimde tc de motorda şasede :)
tlfununu bulmakda sizin işiniz ; ben acentenin nosuna kdr veririm geri kalanda siz adam bana çarptı yada aracı alacam dede yadigari arac sahibine ula$mam lazım yada tlf numu bıraksam mutlaka aratırmısınız vs vs oda sizin becerinize kalmış birşey.
eskiden sigortacılar bakabiliyodu plakadan ruhsat sahibinin ismine vs.. sürekli ekşın halindeydim plakalarla :) ama değişti artık isim çıkmıyo
aslında benımde ogrenmem lazım:d
ya bendede bi liste olacaktı :D
askerde jandarmada akraban vs biri varsa yardımcı olur karakollardaki sistemde yazdığın plakanın kime ait olduğu tescil tarihi renk model vss gibi özellikler çıkıyo şöyle söyliyim sen çevirmeye girdiğinde telsizle karokolda santraLda bulunan askere plakanı kodluyorlar oda girip isim soyisim sorgulama çalıntımı vs bişe varmı onu öğreniyor bundan 8 9 ay önce olsa karaburundaki karakolda ki bütün askerlerle kankaydık onlara iş yapıyorduk yardımcı olablirdim ama hepsi tezkere aldı gittiler :D :D :D