User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ruhsat çıkmadan satış yapılırsa ne olur

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ruhsat çıkmadan satış yapılırsa ne olur

Bi arabaya kapora verdim sonunda.. galeri araç sahibinden satış almış fakat araba 34 plaka plaka da değişicek demişler noterde.. direk sana satış verebiliriz bizim ruhsat çıkarmamıza gerek yok diyolar ama ben plaka değişicek dendiği zaman ruhsat çıkarmadan satış yapılamıyo diye biliyorum.. yapılsa bile plaka 34 olarak kalır değişim iptal olur diye tahmin ediyorum ayrıca 34 plaka arabaya kesinlikle binmek istemiyorum hadi anlamlı bişey olsa neyse de 34 XX XXXX anlamsız bi plaka.. satışı direk alırsak ve plaka 34 kalırsa kabus olur benim için..

şimdi sizce galeriyi suhsatı çıkarın plakayı ankara yapın sonra bana satış verin yolunda mı zorlıyım sizce? ne yapmalıyım?

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ruhsatın cıkmasına gerek yok gecici ruhsatla aldıkları gunden 1 gun sonra satıs yapabilirler notere gittiginizde size zaten sorucaklar plaka degişsinmi diye siz evet diyince satıs yapılıp istedigin plakayı alabilirsin ... yani ruhsat cıkmasını vs. beklemeye gerek yok plaka degişimi için .

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    unutmadan dip not yazalım geçici ruhsatın süresi 1 ay bu süre sonunda geçici ruhsatla astış yapılmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satış yaparken soracaklar yalnız normal satışla plaka değişimli satış fiyat farkı oluyor plaka çıkarma gibi. galeri 06 çıkarıp sizinde ondan direk almanız daha uygun olur bana göre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teoman_rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ruhsatın cıkmasına gerek yok gecici ruhsatla aldıkları gunden 1 gun sonra satıs yapabilirler notere gittiginizde size zaten sorucaklar plaka degişsinmi diye siz evet diyince satıs yapılıp istedigin plakayı alabilirsin ... yani ruhsat cıkmasını vs. beklemeye gerek yok plaka degişimi için .
    ben gölbaşı ikametli olduğum için galeriye siz ankara plaka çıkarın diycem boşta güzel bi plaka olursa falan.. olmadı direk ben alırım satışı.. saolasın güzel haber..

Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unutmadan dip not yazalım geçici ruhsatın süresi 1 ay bu süre sonunda geçici ruhsatla astış yapılmaz
    yok zaten daha 2 gün olmuş zaten satışı alalı adamlar..

Alıntı fatih(fb) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satış yaparken soracaklar yalnız normal satışla plaka değişimli satış fiyat farkı oluyor plaka çıkarma gibi. galeri 06 çıkarıp sizinde ondan direk almanız daha uygun olur bana göre
    zaten ben şuan ikamet yerim yüzünden 06 DXX XX plaka alabiliyorum sadece.. VNS plaka geçen hafta yoktu boşta.. bi ona bakıcam bi ALP bi de LAZ bakıcam çok para istemezlerse galeri bu plakayı takar sonra bana satış yapar.. o bahsettiğiniz farkı da galeri zaten ödemiş bu sebeple bizim için sorun yok ister sana verelim istersen sen değiştir dediler 1 2 gün zaman kaybımız olur sadece.. ben fazla tezcanlı olduğum için 1 2 gün büyük süre ama.. bakalım yarın görücez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teoman_rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada alındığı günün ertesi günü mü satış yapılabiliyo yoksa 1 gün beklemek mi lazım özellikle?

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ertesi gün satışı yapılabilir, aynı günde bir satış yapılıyor sadece

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun olmaz Alper, ben de bi arabami aldiktan sonra anneme satmistim ruhsati beklemeden. Kasko daha uygun oldugu icindi sanirim. Plaka degisimi yoktu bende ama senin icin de fark edecegini sanmiyorum.

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçici ruhsatla satış yapıldıgını öğrendigim iyi oldu benimde bir sorum olucak
    aracımın satışını veremiyorum sebep araç ablamın üzerine 2 yıl önce aldık fakat ablam 3 ay önce evlendi sadece nüfus cüzdanını değiştirebildi bu sürede aracın ruhsatında hala kızlık soyismi yer almakta noter ben satış yapamam bu durumda diyor sisteme tc kimlik vs girince şimdiki soyismi çıkıyor ruhsata bakınca farklı diyor noter bunu satışını yapabilirdemi yapmıyor yoksa illa ruhsatımı değiştirmem lazım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçici ruhsatla satış yapıldıgını öğrendigim iyi oldu benimde bir sorum olucak
    aracımın satışını veremiyorum sebep araç ablamın üzerine 2 yıl önce aldık fakat ablam 3 ay önce evlendi sadece nüfus cüzdanını değiştirebildi bu sürede aracın ruhsatında hala kızlık soyismi yer almakta noter ben satış yapamam bu durumda diyor sisteme tc kimlik vs girince şimdiki soyismi çıkıyor ruhsata bakınca farklı diyor noter bunu satışını yapabilirdemi yapmıyor yoksa illa ruhsatımı değiştirmem lazım?
    güncelll beyler bilen varmıdır satışı vermem lazım bu hafta?

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değiştirmen lazım dostum...Aynısı geldi başımıza evlendikten sonra 1 ay içerisinde olabiliyormuş,ayrıca evlenince adreside değişti ve senin bunu emniyete bildirmen gerekiyor..

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim uçak biletinde sistem Evlilik Cüzdanı ibrazıyla çözülebiliyor aslında böyle birşey olabilir diye düşünüyorum.

Sonuçta aslı gibidir yapıp ek olarak koyabilir dosyaya.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ramonun başına gelen tamamen saçmalık. bu insanın tc numarası var değişmiyor anne adı baba adı d.tarihi d.yeri değişmiyor . Ne hakla adamın bidaha ruhsatını değiştirtiyorsn yok yere hem insanlara iş hem memurlara. zaten araba satılıyo ruhsat değişicek para kazanıcan bari satan adamı bidaha derde sokma. resmen saçmalık...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde satışla ilgili bir problemim var bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Yeni araç alacağım arabanın ruhsatının 1 nüshasına 9 ay once polis el koymuş ve aracı trafikten men etmiş şimdi ben aracın muaynesini yaptıracagım fakat aracın ruhsatınının 1 yaprağı anamur ilçesinde almışlar ben antalyadayım oraya gitmeden ruhsatın 1 nüshasını almadan aracın satışını alabilirmiyim yada başka nasıl çöze bilirim bu sorunu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ramonun başına gelen tamamen saçmalık. bu insanın tc numarası var değişmiyor anne adı baba adı d.tarihi d.yeri değişmiyor . Ne hakla adamın bidaha ruhsatını değiştirtiyorsn yok yere hem insanlara iş hem memurlara. zaten araba satılıyo ruhsat değişicek para kazanıcan bari satan adamı bidaha derde sokma. resmen saçmalık...
    abi sattım geçen hafta ya çok şükür ablam kimligini değiştirdi emniyete gittim 2 gün sonra aldım ruhsatı verdim satışı saolasın abi sende bilgiler için

ek bilgi acil paraya sıkışsak allah korusun daha beter bişi olsa arabayı satamıcaktık böle şey olur mu ya

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu açmiyim dedim çok acil birkaç sorum var. Bilgilendirirseniz çok sevinirm

1- geçiçi ruhsatımın 1 aylık süresi dün doldu, aracı satabilir miyim. Şu an sigorta yok
    2- eğer satamazsam yarın hemen sigorta yaptırsam ruhsatı elime almadan satabilir miyim
    3- eğer yine satamazsam yarın sigortayı yaptırsam ruhsatı hemen alma şansım var mı
    .

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu açmiyim dedim çok acil birkaç sorum var. Bilgilendirirseniz çok sevinirm

1- geçiçi ruhsatımın 1 aylık süresi dün doldu, aracı satabilir miyim. Şu an sigorta yok
    2- eğer satamazsam yarın hemen sigorta yaptırsam ruhsatı elime almadan satabilir miyim
    3- eğer yine satamazsam yarın sigortayı yaptırsam ruhsatı hemen alma şansım var mı

1 aylık süre dolduğunda geçici tescil geçerliliğini yitiriyor dolayısı ile satış olmaz.

Satış yapabilmek için sigorta kestirip ruhsatı çıkarman gerekiyor.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turkerrr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 aylık süre dolduğunda geçici tescil geçerliliğini yitiriyor dolayısı ile satış olmaz.

Satış yapabilmek için sigorta kestirip ruhsatı çıkarman gerekiyor.
    Teşekkürler, inşAllah çıkar ruhsat yarın hemen
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çarşamba bi araba alıp pazartesi sattım geçici ruhsatla. Sgorta dahi kestirmedim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)