User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
237 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Arka sis farını yakanlar..

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben stopların üstüne corap gecirdiydim o zamanlarda stoplarım az belli oluyo diye yakardım

bu linkteki de ffena haa Ferrari or Lamborghini in KL - YouTube
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gündüzleri ön sis farlarını açıyorum maksat fark edilmek. Gece çoğunlukla kullanmıyorum,bazen otoban vs de soldan yardırırken... Fakat arka sis farı konusuna katılmaktayım.. Kesinlikle çok itici ve rahatsız edici görünüyor sis olmayan havada.

C180'de allahtan sis yerine ledler çözüyor bu işi.. Elim sis düğmesine henüz gitmedi,zaten sisleri yaktıgımda da Ledler kapanıyor bu yüzden bütün görüntü gidiyor - amaç o ise

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka sis farını nedense açmaya utanıyorum bi garip tedirginlik yaratıyo

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence araçtan inmemek en iyisi, kim ne taşıyor belli değil. Hatta akıl sağlığının yerinde olup olmadığı da belli değil. Serseri gibi gezenler var, sen küfür ederken karşı tarafta şarjörü boşaltarak veya bıçaklayarak deşarj olabilir. Bir sis farından öteki tarafa gitmekte hoş olmaz.
    Bir laf vardır, öfke gelir göz kararır, öfke gider yüz kızarır. Bu laf hepimiz için geçerli.
    Aracından inmen için adamı durdurman lazım, karşı taraf bunu tehdit anlayabilir, al başına bela.

Misal, geçen gün soldan akıllının biri önüme atlamaya kalkıştı ben kornaya bastım , bu seferde sağ çaprazımda kalan adam açtı camı bana bağırmaya başladı, yemin ediyorum 30 sn boyunca adam beni dinlemedi, birader sana değil diyorum halen bağırıyor, neden sonra çaktı davayı da sakinleyip özür diledi.

Bizim insanımız dinlemeyi de sevmez, okumayı da sevmez, empati kurmayı da sevmez, trafikte giderken etrafında neler olup bittiğine hiç bakmaz, o yüzden sis farınıda yakar, yerli yersiz kornaya da basar, yavaş gitmesine rağmen soldan da ayrılmaz, sinyal verdiği an yön değiştirebilir.

Ben mesela şunu tespit ettim, kötü bir alışkanlıkda olsa Türk milleti sigara içerken karşısındakine içsede içmesede sigara ikram etmeye kalkışır, ama trafikte yol isteyene yol vermez, her türlü dengesizliği yapar, hatalıda olsa kendisini uyarana ana avrat küfür eder...vs vs vs

Özetle, azıcık okusa, bilgi sahibi olsa, empati kursa, sis farının saçılarak ışık verdiğini bilse bence bir daha yersiz sis farını açmaz.

otuzdört
    Misafir
    - Bende yakıyorum connet'de sirket arabası mecbur yakmam gerekiyo yeri gelio 1 tondan fazla mal cakıorz. arabanın dötü yere dip oluor gündüz bile farkedemeten okuzler var. Sagdan 80 90 gidiyorum dibime kadar girip korna calan okuzler görüyorum keyifden acanlar var mecbur acanlar var.

Kendi sahıs aracımda arka sisi pek kullanmadım hatta yanıormu yanımıormu bilmiorm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keyiften boş yere açıp arkasındakinin gözüne tecavüz edenleri görüdüğümde müsaitsem fotosunu çekip cezasına ekletip gönderilmesini sağlıyorum değilsemde içimden onu geçene kadar sövüp devam ediyorum.
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim sitede de var ön sis farı ya da arka sis farları yanık gezenler.. Bu tip konulara asla yazmazlar onlar.. Kendilerini iyi biliyorlar..

Böyle tiplere trafikte rastladığımda, hele hele ön sis farlarının içine bilmem kaç xenon koyanlara, arka sis lambası yüzümde kıpkırmızı patladığında, kör olduğumda, baya ana avrat sülale sövüyorum. En sansürsüzünden en hardcore undan hem de..

Bir çok kişinin kendisine ailesine küfrettiğini bile bile hala yakmaya devam eden kişilerin de Bundan hoşlandıklarını, psikolojik sorunları olduğunu, ruh hastası olduklarını düşünüyorum. düşünüyorum. Acilen doktora görünsünler..

Bile bile insan anasına bacısına küfür ettirir mi.. Var mı böyle bir şey yahu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda haklısınız. Çok basitçe küfür ediyoruz. Ama sövmek demek illa aile ve yakınlara bulaşan küfür demek değil. Ben de sövüyorum ama Allah belasını versin derim en fazla. En düzgünü yakanı ilk önce düzgünce uyarıp durumu anlatmak, anlamazsa aracından aşağı indirmektir. Başka türlü anlamıyoruz. Yalnız işin bir de şu yanı var, bizim milletimiz küfür edip deşarj olmazsa cinayete kadar gidebiliyor durum

Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim sitede de var ön sis farı ya da arka sis farları yanık gezenler.. Bu tip konulara asla yazmazlar onlar.. Kendilerini iyi biliyorlar..

Böyle tiplere trafikte rastladığımda, hele hele ön sis farlarının içine bilmem kaç xenon koyanlara, arka sis lambası yüzümde kıpkırmızı patladığında, kör olduğumda, baya ana avrat sülale sövüyorum. En sansürsüzünden en hardcore undan hem de..

Bir çok kişinin kendisine ailesine küfrettiğini bile bile hala yakmaya devam eden kişilerin de Bundan hoşlandıklarını, psikolojik sorunları olduğunu, ruh hastası olduklarını düşünüyorum. düşünüyorum. Acilen doktora görünsünler..

Bile bile insan anasına bacısına küfür ettirir mi.. Var mı böyle bir şey yahu..
    Anu kardeşim sana örnek olsun diye siyah olarak işaretledim seni eleştirmek açısından değil görmen açısından...

siside xenon taktırıp gezen arkadaşlar bunu bende sevmiyorum ama hiçbirinizin anasına karısına sövmüyorum en fazla apaçi stayla derim ama gerçekten bu sitede bunu yapan varsa ve bu yazıları görüpte ses çıkartmıyorsa ben derimki 28 yıllık hayatımda ben sizin gibi genişini görmedim...adam resmen yazmış bu sitedede var onlar kendilerini biliyorlar falan diye bu nasıl rahatlıktır anlamadım 35 yaşına gelmişsin ana avrat hardcore...

şimdi ben bu yazıyı yazdım diye banlanırımda inadına takip ediyorum konu hala analar bacılar karılar kızlar ağızlardan düşmüyor....

bu arada bende sislerim açık gezerim severim sis farlarını....ama şimdiye kadar orjinal sisle bana tepki göstren olmadı zaten yani küfürleri üzerime alınmıyorum zaten alınsam daha farklı yorumda bulunurum...

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sosyal mesaj verilmesini sevmiyor sitedeki çoğu arkadaş, onun için birşey yazmak istemedim. Kimsenin kimseye saygısızlık yapmaya hakkı yok. Ne ön sis, ne arka sis yakarım. Önümdeki trafik magandası, kendisini, aracını gösterecek diye insanlar gözlerini kısarak araç kullanmak zorunda değil.

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepiniz takmısınız ön sislere farlara xenonu merceksız ayarsız vs acıp gezıyorsunuz arka sislermi konu oldu şimdi burada ana bacı kufur edıp arka sıs yakanlarda var gereksız konu olmus kımse hıcbıseyı ustune almaz cunku

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşey bi yana sağ tarafada duy çeken elektrikçiler hiç araç sahiplerine uyarıda bulunmuyor mu merak ediyorum yani bu sisi açanlarda sağ tarafa o duyu çeken elektrikçilerde analarını karılarını hiç düşünmüyorlar!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lafı ortaya söylüyorum, kimmm üzerine alınırsa alınsın!..

İnsanları rahatsız ettiğini bile bile, üstelik karşısındaki kişilerin içinden neler geçirdiğini bile bile gözlerime tecavüz ediliyorsa, saygısızlık ediliyorsa, böyle bir rahatlık gevşeklik varsa, ben de aynı hakkı kendimde görürüm!.. Nasıl olsa herşeyden haberdar oldukları için benim söylememde de bir sakınca yok!..

Tekrar açık açık yazıyorum..
    Gözlerime tecavüz edene,
    Arkamdan gelip aynalardan gözlerimi becerene,
    Anlık kör olmamı sağlayana, bu kim olursa olsun ana avrat sövüyorum.. Arka sis farı + Ön sislere xenon koyanların alayı için geçerli bu yazdıklarım..

Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok!

Kimseyi ne ayırır ne kayırırım..

Sislerinde xenon olan ya da arka sis lambaları açık gezip kullandığı takanın daha hızlı olduğunu düşünen apaçilerin alayı hakkında aynı şeyi düşünüyorum da söylüyorum da..

Terbiye arayanlar önce kendilerini düzeltecekler, sonra kendilerine laf edenleri eleştirecekler..

Benim param çok, para sıçıyorum çünkü, harcayacak yer bulamıyorum, o yüzden xenon uyumlu farlar arayıp bulup bilmem ne kadar para harcıyorum değil mi..

Daha dün en yakın arkadaşlarımdan birisi orjinal farlarını açtırıp içine bixenon mercek taktırdı bir dünya para bayılıp..

Çünkü biz salağız, biz enayiyiz, normal farın içine xenon koymayı bilmiyoruz.. Böyle manyak fantazilerimiz var bizim çünkü değil mi.. Peh!..

İnsanlara saygılı olmak, içinde yaşadığın topluma saygılı olmak çok farklı bir şey..

Kimseye saygılı değilsen, insanların da sana saygılı olmasını beklemeyeceksin..

Perhiz ve lahana turşusu cümlesini insanlara hatırlatıp gülümsetmeyeceksin..

Selametle
    Q.

mami78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lafı ortaya söylüyorum, kimmm üzerine alınırsa alınsın!..

İnsanları rahatsız ettiğini bile bile, üstelik karşısındaki kişilerin içinden neler geçirdiğini bile bile gözlerime tecavüz ediliyorsa, saygısızlık ediliyorsa, böyle bir rahatlık gevşeklik varsa, ben de aynı hakkı kendimde görürüm!.. Nasıl olsa herşeyden haberdar oldukları için benim söylememde de bir sakınca yok!..

Tekrar açık açık yazıyorum..
    Gözlerime tecavüz edene,
    Arkamdan gelip aynalardan gözlerimi becerene,
    Anlık kör olmamı sağlayana, bu kim olursa olsun ana avrat sövüyorum.. Arka sis farı + Ön sislere xenon koyanların alayı için geçerli bu yazdıklarım..

Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok!

Kimseyi ne ayırır ne kayırırım..

Sislerinde xenon olan ya da arka sis lambaları açık gezip kullandığı takanın daha hızlı olduğunu düşünen apaçilerin alayı hakkında aynı şeyi düşünüyorum da söylüyorum da..

Terbiye arayanlar önce kendilerini düzeltecekler, sonra kendilerine laf edenleri eleştirecekler..

Benim param çok, para sıçıyorum çünkü, harcayacak yer bulamıyorum, o yüzden xenon uyumlu farlar arayıp bulup bilmem ne kadar para harcıyorum değil mi..

Daha dün en yakın arkadaşlarımdan birisi orjinal farlarını açtırıp içine bixenon mercek taktırdı bir dünya para bayılıp..

Çünkü biz salağız, biz enayiyiz, normal farın içine xenon koymayı bilmiyoruz.. Böyle manyak fantazilerimiz var bizim çünkü değil mi.. Peh!..

İnsanlara saygılı olmak, içinde yaşadığın topluma saygılı olmak çok farklı bir şey..

Kimseye saygılı değilsen, insanların da sana saygılı olmasını beklemeyeceksin..

Perhiz ve lahana turşusu cümlesini insanlara hatırlatıp gülümsetmeyeceksin..

Selametle
    Q.
    + 1000

Dediklerine aynen katılıyorum.Sonuçta bizde normal fara veya sise xenon takıp işin kolayına kaçıp milleti kör etmeyi biliriz.Ama insanlar rahatsız olmasın,bize sövmesinler diye farlarımızı feda edip bixenon takıp biraz paraya kıyıyoruz.Bu arada Yukarıda bahsedilen para saçan salak benim.Kimse kusura bakmasın insanlardan bile bile küfür yiyeceğime salak olmayı tercih ederim.100 tl vereceğime biraz daha bekler,biriktirir 500 tl verip insan olmayı tercih ederim.
    Bir arkadaşta arka stopları dörtlemekten bahsetmiş.O bendede var.Yine aynı şekilde biraz daha uğraş ile normal stop aydınlatması yapılıp sisi açınca dahada canlanan cinsinden.Yani sis açık olmadan insanları kör eden cinsinden değil.
    Kısacası Biraz emek verince herşey yapılıyor.Hiç bir kişinin başka birinin hakkına tecavüz etmeye hakkı yok.Lütfen biraz daha dikkat edelim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence küfür edicekseniz birinin yüzüne karşı hardcore yapında değsin ama yapmadan önce HD cam varsa arabaya yerleştirirseniz çok memnun oluruz belgesel niteliğinde bi video ortaya çıkar

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hava şartları gerektirmedikçe gereksiz yere ön sislerimi bile açmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence küfür edicekseniz birinin yüzüne karşı hardcore yapında değsin ama yapmadan önce HD cam varsa arabaya yerleştirirseniz çok memnun oluruz belgesel niteliğinde bi video ortaya çıkar
    yüzüne de küfür ediyorum ben merak etme..
    Yüzüne küfür edildiğinde sinirlenirse de gazı da alırız sonra çok istersen nationalgeographic e göndeririz hayvanlara eğitim belgeseli diye... Öyle klavye başında atıp tutanlardan değilim canım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüzüne de küfür ediyorum ben merak etme..
    Yüzüne küfür edildiğinde sinirlenirse de gazı da alırız sonra çok istersen nationalgeographic e göndeririz hayvanlara eğitim belgeseli diye... Öyle klavye başında atıp tutanlardan değilim canım.
    yapamazsın demedimki yaptığın zaman koyda bizde görelim dedim....ben sadece bana söven olursa beni öldürmesi lazım ya da sakat bırakıp uzaklaşması lazım....

xenon sis arka sis konusunda haksız olduğunuzu söylemedim sadece siz herşeyde milletin anasına karısınamı söversiniz hardcore'mu yaparsınız sizin hiç hata yaptığınız bişi olmazmı siz hata yaptığınızda hemen sövsünmü karşıdaki kişi....sadece far konusu değil...neyse milletin anasından karısından banane boşuna konuşuyorum farkındayım....

bu arada imza koparttı beni

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gözlüğümü çok nadiren unutuyorum. o zaman ön sisleri açıyorum yalan yok arka sis farını anca hızlı hızlı aç kapa yaparım, o da arkamda biri uzunları yanık geziyorsa..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

ertutez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kia ya burdan teşşekurlerımı ıletıyorum merceklı ön sis farları için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)