ben stopların üstüne corap gecirdiydim o zamanlarda stoplarım az belli oluyo diye yakardım![]()
bu linkteki de ffena haaFerrari or Lamborghini in KL - YouTube
ben stopların üstüne corap gecirdiydim o zamanlarda stoplarım az belli oluyo diye yakardım![]()
bu linkteki de ffena haaFerrari or Lamborghini in KL - YouTube
Gündüzleri ön sis farlarını açıyorum maksat fark edilmek. Gece çoğunlukla kullanmıyorum,bazen otoban vs de soldan yardırırken... Fakat arka sis farı konusuna katılmaktayım.. Kesinlikle çok itici ve rahatsız edici görünüyor sis olmayan havada.
C180'de allahtan sis yerine ledler çözüyor bu işi.. Elim sis düğmesine henüz gitmedi,zaten sisleri yaktıgımda da Ledler kapanıyor bu yüzden bütün görüntü gidiyor - amaç o ise![]()
- Bende yakıyorum connet'de sirket arabası mecbur yakmam gerekiyo yeri gelio 1 tondan fazla mal cakıorz. arabanın dötü yere dip oluor gündüz bile farkedemeten okuzler var. Sagdan 80 90 gidiyorum dibime kadar girip korna calan okuzler görüyorumkeyifden acanlar var mecbur acanlar var.
Kendi sahıs aracımda arka sisi pek kullanmadım hatta yanıormu yanımıormu bilmiorm![]()
keyiften boş yere açıp arkasındakinin gözüne tecavüz edenleri görüdüğümde müsaitsem fotosunu çekip cezasına ekletip gönderilmesini sağlıyorum değilsemde içimden onu geçene kadar sövüp devam ediyorum.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Bizim sitede de var ön sis farı ya da arka sis farları yanık gezenler.. Bu tip konulara asla yazmazlar onlar.. Kendilerini iyi biliyorlar..
Böyle tiplere trafikte rastladığımda, hele hele ön sis farlarının içine bilmem kaç xenon koyanlara, arka sis lambası yüzümde kıpkırmızı patladığında, kör olduğumda, baya ana avrat sülale sövüyorum. En sansürsüzünden en hardcore undan hem de..
Bir çok kişinin kendisine ailesine küfrettiğini bile bile hala yakmaya devam eden kişilerin de Bundan hoşlandıklarını, psikolojik sorunları olduğunu, ruh hastası olduklarını düşünüyorum. düşünüyorum. Acilen doktora görünsünler..
Bile bile insan anasına bacısına küfür ettirir mi.. Var mı böyle bir şey yahu..
Anu kardeşim sana örnek olsun diye siyah olarak işaretledim seni eleştirmek açısından değil görmen açısından...
siside xenon taktırıp gezen arkadaşlar bunu bende sevmiyorum ama hiçbirinizin anasına karısına sövmüyorum en fazla apaçi stayla derim ama gerçekten bu sitede bunu yapan varsa ve bu yazıları görüpte ses çıkartmıyorsa ben derimki 28 yıllık hayatımda ben sizin gibi genişini görmedim...adam resmen yazmış bu sitedede var onlar kendilerini biliyorlar falan diye bu nasıl rahatlıktır anlamadım 35 yaşına gelmişsin ana avrat hardcore...
şimdi ben bu yazıyı yazdım diye banlanırımda inadına takip ediyorum konu hala analar bacılar karılar kızlar ağızlardan düşmüyor....
bu arada bende sislerim açık gezerim severim sis farlarını....ama şimdiye kadar orjinal sisle bana tepki göstren olmadı zaten yani küfürleri üzerime alınmıyorum zaten alınsam daha farklı yorumda bulunurum...
Sosyal mesaj verilmesini sevmiyor sitedeki çoğu arkadaş, onun için birşey yazmak istemedim. Kimsenin kimseye saygısızlık yapmaya hakkı yok. Ne ön sis, ne arka sis yakarım. Önümdeki trafik magandası, kendisini, aracını gösterecek diye insanlar gözlerini kısarak araç kullanmak zorunda değil.
hepiniz takmısınız ön sislere farlara xenonu merceksız ayarsız vs acıp gezıyorsunuz arka sislermi konu oldu şimdi burada ana bacı kufur edıp arka sıs yakanlarda var gereksız konu olmus kımse hıcbıseyı ustune almaz cunku
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Herşey bi yana sağ tarafada duy çeken elektrikçiler hiç araç sahiplerine uyarıda bulunmuyor mu merak ediyorum yani bu sisi açanlarda sağ tarafa o duyu çeken elektrikçilerde analarını karılarını hiç düşünmüyorlar!
Lafı ortaya söylüyorum, kimmm üzerine alınırsa alınsın!..
İnsanları rahatsız ettiğini bile bile, üstelik karşısındaki kişilerin içinden neler geçirdiğini bile bile gözlerime tecavüz ediliyorsa, saygısızlık ediliyorsa, böyle bir rahatlık gevşeklik varsa, ben de aynı hakkı kendimde görürüm!.. Nasıl olsa herşeyden haberdar oldukları için benim söylememde de bir sakınca yok!..
Tekrar açık açık yazıyorum..
Gözlerime tecavüz edene,
Arkamdan gelip aynalardan gözlerimi becerene,
Anlık kör olmamı sağlayana, bu kim olursa olsun ana avrat sövüyorum.. Arka sis farı + Ön sislere xenon koyanların alayı için geçerli bu yazdıklarım..
Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok!
Kimseyi ne ayırır ne kayırırım..
Sislerinde xenon olan ya da arka sis lambaları açık gezip kullandığı takanın daha hızlı olduğunu düşünen apaçilerin alayı hakkında aynı şeyi düşünüyorum da söylüyorum da..
Terbiye arayanlar önce kendilerini düzeltecekler, sonra kendilerine laf edenleri eleştirecekler..
Benim param çok, para sıçıyorum çünkü, harcayacak yer bulamıyorum, o yüzden xenon uyumlu farlar arayıp bulup bilmem ne kadar para harcıyorum değil mi..
Daha dün en yakın arkadaşlarımdan birisi orjinal farlarını açtırıp içine bixenon mercek taktırdı bir dünya para bayılıp..
Çünkü biz salağız, biz enayiyiz, normal farın içine xenon koymayı bilmiyoruz.. Böyle manyak fantazilerimiz var bizim çünkü değil mi.. Peh!..
İnsanlara saygılı olmak, içinde yaşadığın topluma saygılı olmak çok farklı bir şey..
Kimseye saygılı değilsen, insanların da sana saygılı olmasını beklemeyeceksin..
Perhiz ve lahana turşusu cümlesini insanlara hatırlatıp gülümsetmeyeceksin..
Selametle
Q.
+ 1000
Dediklerine aynen katılıyorum.Sonuçta bizde normal fara veya sise xenon takıp işin kolayına kaçıp milleti kör etmeyi biliriz.Ama insanlar rahatsız olmasın,bize sövmesinler diye farlarımızı feda edip bixenon takıp biraz paraya kıyıyoruz.Bu arada Yukarıda bahsedilen para saçan salak benim.Kimse kusura bakmasın insanlardan bile bile küfür yiyeceğime salak olmayı tercih ederim.100 tl vereceğime biraz daha bekler,biriktirir 500 tl verip insan olmayı tercih ederim.
Bir arkadaşta arka stopları dörtlemekten bahsetmiş.O bendede var.Yine aynı şekilde biraz daha uğraş ile normal stop aydınlatması yapılıp sisi açınca dahada canlanan cinsinden.Yani sis açık olmadan insanları kör eden cinsinden değil.
Kısacası Biraz emek verince herşey yapılıyor.Hiç bir kişinin başka birinin hakkına tecavüz etmeye hakkı yok.Lütfen biraz daha dikkat edelim..
bence küfür edicekseniz birinin yüzüne karşı hardcore yapında değsin ama yapmadan önce HD cam varsa arabaya yerleştirirseniz çok memnun oluruz belgesel niteliğinde bi video ortaya çıkar![]()
yapamazsın demedimki yaptığın zaman koyda bizde görelim dedim....ben sadece bana söven olursa beni öldürmesi lazım ya da sakat bırakıp uzaklaşması lazım....
xenon sis arka sis konusunda haksız olduğunuzu söylemedim sadece siz herşeyde milletin anasına karısınamı söversiniz hardcore'mu yaparsınız sizin hiç hata yaptığınız bişi olmazmı siz hata yaptığınızda hemen sövsünmü karşıdaki kişi....sadece far konusu değil...neyse milletin anasından karısından banane boşuna konuşuyorum farkındayım....
bu arada imza koparttı beni![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)