Motor bölümündeki yer sıkıntısından dolayı;
45 amper büyüklüğünde 60 amper gücünde olan akü fiyat tekliflerine pm kutum açıktır :)
Printable View
Motor bölümündeki yer sıkıntısından dolayı;
45 amper büyüklüğünde 60 amper gücünde olan akü fiyat tekliflerine pm kutum açıktır :)
2 ay önce neredeydin be abi :) 140 liraya aldım ben mutlu gümüş serisi, yerinde gelip taktılar üstelik.. 60 amper
yaklasık 6 senedır 3 aracımda hep mutlu kullandım hala devam hıc sorunla karsılarmadım
Kısmet işi bunlar :)
1.varta
2-3.bosch
2-3.delphi
4.mutlu
dur benim sıralamam...
" delphi " kimden duyduysam lanetlemedıler kotulemedıler. Alıcak olsam ilk tercıhım olurdu sanırım.
R19 da 6 sene inci kullandım araç sadece haftasonları kullanılmasına rağmen çok memnundum şuanki megane2 aracımda 45 amper mutlu var 1 sene oldu bakalım bu nasıl olucak
2-3 hafta once mutlu aldım.. 04 passat icin kac amper olduğunu bilmiyorum ama 140 tl'ye aldım..
tavsiye ederim
ya benim aküm nisanda değişmiş ben arabayı temmuzda aldım ama aracın gücü şimdiden bitmiş gerçi markası soytürk heralde kötü bi marka..
bende ses sistemi var ufak çaptada olsa yüksek amper dar akü hondalar için fiyat/kalite oranı en iyi hangisidir sizce bana ne önerisiniz?
mutluyum mutlusun mutlu yıllardır her arabamızda kullanırız sarılar taksi aküsü biraz daha güçlü sanırım
mutlu kullanıyorum, 24 ay doluyo garanti bitiyo 25. ayda aküde bitiyo :D
Biz Fiat'ın OEM aküsünü satıyoruz. Mutlu'ya ürettiriyorlar ama Mutlu'dan daha ucuz. Hoş ben para vermeden taktım o ayrı. :D
Ama OEM markaların kendi adlarıyla sattıkları akülere de bakın(Fiat-Birmot-New Holland vs. gibi...) Çoğu Mutlu-İnci üretimi..
Mutlu yada inci al
bnde varta kullanıyorum
A4'e Varta aldık 100 amper 290 liraya...
Bende,yıllardır araçlarımda çelik akü kullanıyorum.Çelik aküden gayet memnunum.Eskiden vartayı çok överlerdi şuaralar hiç yaklaşmayın diyorlar.
bir numara bir numaraaa mutlu aküü bir numara :D