kamu hattı kullanıyorum, 50 tl lik tarife 5 ay içinde 80 liraya çıkmış.
taşıdığımıza değmedi...
Printable View
kamu hattı kullanıyorum, 50 tl lik tarife 5 ay içinde 80 liraya çıkmış.
taşıdığımıza değmedi...
hattını daha aria iken almıştım buzamana kadar ıyıydı fakat son zamanlarda düdüklendiğimi hissediyorum :)
konuşmalar 6 saniye görüşsen dakikalarından 1 dakika olarak düşünyor yani alo deyip kapatırsan 1 dakikan gitmiş oluyor :D (Kampaya bölümünde müşteri temsilcisi) :D :)
12 yıldır evalıyım, Şuan evdeyim ve yanımda Türkcell kullanan arkadaşım var ikimizde de ip4 var ve şuan avea daha iyi çekiyor. Hatta, 3g de download hızı da Türkcell den daha iyi. son zamanlarda ciddi gelişme içinde avea.
Yıllardır fatura ile ilgili sıkıntım olmadı...
avean varsa en az 1 kere rezil olursunuz...
Yatirdigim fatura yuzunden icralik oldum sonra duzelttiler 30 liralik bir tarifesi vardi hep 100 ustu odedim simdi vodafone kullaniyorum memnunum 55 lik paket 8 lirada int vardi bazen msj cekiyordum 70 fln geliyordu fazla gecirmiyorlar 25 yas alti olan varsa freezona gecsin heryone 500dk 5000msj facebook twitter 25 lira sureyi 1000 dakika isterseniz 30 lira oluyor
ben 240 tl yi almış oldugum fakat elime ulaşmayan hatlarıma ödedim.... kargo yerimde bulamamış hatlar da açık gönderiliyormuş.. 3 ay sonra fatura geldi ne yaptımsa sıyıramadım elime geçmeyen faturalı avea hattıma 240 tl fatura ödedim allah belalarını versin... çocugumun rıskını aldılar....