User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: e36 KASA 320i veya 320Cİ kullanıcıları bakabilir mi?

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

e36 KASA 320i veya 320Cİ kullanıcıları bakabilir mi?

Öncelikle iyi günler diliyorum bende 1.6 astra vardı allah var memnundum sattım elimdede bi miktar para var toplamda 22-23 bin tl param var ve aylık 2000 Tl geliri olan biriyim.Ankara da yaşıyorum parça vs sıkıntı olmaz babam ın ostim de iş yeri var.

e36 kasa 320 ler acayip hoşuma gidiyor bi yanım diyo git efendi araba ol diğer salla al bmw al diyo acaba sizlere soruyorum

gerçekten ben buradayım diye ağır masraf ve bakımları oldu mu ? tavsiye eder misiniz? etmez misiniz ? ikiside nedeni ile birlikte söylerseniz çok sevinirim

BU SEVDADAN VAZMIGEÇMELİYİM yoksa Wududuud yapmalımıyım cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

BU ARADA OTOBÜS KAMYON YEDEK PARÇASI LAZIM OLURSA HABER VERİN MAN MERCEDES

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320 alıcagına 325 veya 328 al. Sabredip biraz araştırırsan o paralara bulursun güzel bişey.

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direk sürpriz işi kimse bilemez
    .

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gundelik kullanilacaksa 2000tl ile zor. Maasinin yaridan fazlasi benzine gidecek. LPG kullanacaksan bilemem.

e36 cins araba. 6 pistonu 400 500 lira tutar, kici kirik cam fitili 2000 lira. Cikmasi da yok naletin. Agir bakim olarak on takim, diferansiyel, direksiyon kutusu gibi masraflari olur. Rektefiyesi de artik 3-4 liralara hallediliyor.

Bana sorarsan bu arabayi alacaksan bu gelirle, cok sik kullanma.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıp tadını çıkarıp satılması tercih edilir yoksa benzin yüzünden insanın morali bozulabiliyor

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende 94 3.18is vardı tüp vardı aracın üzerinde fakat acayip az yakıyodu benzinde kullanıyodum 20ler o kadar farkediyomu bilmem ama ben alın derim bmw ye binmeden olmuyo şuan e46 3.25 var ama 306 gti ondan cok yakıyo

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E36 bulmak çok zor. Arabaya binmekten nefret edersin eğer temizini bulamazsan. Bulursan kupon bir araba bu sefer de binmeye doyamazsın. Tabi hep kötüyü düşünmek gerek. Acele etmeden sakin sakin araştırarak bakmak gerek. Aşka gelme sakın.
    M. The most powerful letter in the world.

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gundelik kullanilacaksa 2000tl ile zor. Maasinin yaridan fazlasi benzine gidecek. LPG kullanacaksan bilemem.

e36 cins araba. 6 pistonu 400 500 lira tutar, kici kirik cam fitili 2000 lira. Cikmasi da yok naletin. Agir bakim olarak on takim, diferansiyel, direksiyon kutusu gibi masraflari olur. Rektefiyesi de artik 3-4 liralara hallediliyor.

Bana sorarsan bu arabayi alacaksan bu gelirle, cok sik kullanma.
    daha neler.
    Gündelik kullansa bile günde 1000 km gezecek hali yok.. işe gdip çalışan bi arkadaş geliri olduğuna göre.. aracını her gün kullanıpta aylık 1100 tl geliri olan ve subaruya binen insan örneği çok.. üstelik parça sıkıntısı da yok.. çok mubalalı bi tavsiye olmuş..

Bende 3 ay önce e36 3.28 vardı. çalışmıyodum hatta o sıra. çok güzel geziyodum.. 400 krş yakıyodu.. oh mis.

Kafanı kurcalama kardeşim. Temiz bi e36 bul 3üne 5 ine bakmayıp al.. fakat temiz olması önemli..
    *On3r*

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw diğer modelleri için hiç böyle konular acilmiyor ama konu e36 oldu mu herkez bi duruyor bu kadar sıkıntılı mı

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer modellerinden daha az sıkıntılı.. bmw için her zmn tavsye önemli. tavsiyesiz önerilmeyen bi arac alınırsa o zmn sıkıntılı bi model olur işte.. her araç için geçerlidir bu.
    *On3r*

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İŞİN SERVİSİ VAR :d İŞE SERVİS İLE GİDİP GELİYOR + KESİNLİKLE LPG Lİ ALACAM ONUN DIŞINDA ANKARA DA YILDIZ SANAYİ SİTESİ KARŞIMIZDA HEMEN KOŞAR HANGİ PARÇA LAZIMSA :d ARABADAN SÖKER ALIRIM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320 alıcagına 325 veya 328 al. Sabredip biraz araştırırsan o paralara bulursun güzel bişey.
    yiğit hocam peki motor parça fiyatları 320 ile 325-328 arasında uçurummu var? birde bulunabilirlik önemli maddi sıkıntısı olmayan biris olsam alıp 328 i arızalandığında çekerim borusan a ama biz el yordamı sanayi usülü olacak ondan çekiniyorum çok sık araba kullanabilen birisi değilim ne kadar güçlü motor kısa sürede o kadar yüksek zevk gene gaza geldim ha

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E36 parçalar zibil gibi. Birçok parçalar birbirine uyar zaten. Sensörleri para tutar bitek. Komple motor yaptırsan 3-5 lira arasında oynar zaten. Öyle korkulacak bi tarafı yok motorun. Elektrik tesisatından daha çok korkarım ben.. Kupası düzgün, ırzına geçilmemiş, önden ve direklerden kazası olmayan, elektrıik tesisatında sıkıntısı olmayan bir araç rahatlıkla alınabilir. Tabi bulabilirseniz.
    M. The most powerful letter in the world.

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmwstyle nın dediklerine uygun bnm arkadaşımda 320i si var aldığı kişi bayan kazası yok çizgileri gayet guzel hor kullanılmamış içi temiz yan,lastik yakma bilmeyen adam akılı normal araba gibi kulanan biri zaten askerden dolayı bakımını yapıp gitti yatıyo araç haftada 1 çalıştırılyo vardır elbet bizim arkadaşın arabası gibi temiz sağda solda

driftnolimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E21 E30 ve 2 adet E36 sahibi olmuş bir kişi olarak bence
    E36 çok keyifli ve temizini bulmak şartıyla paranın tam karşılığını hem keyif hemde konfor açısından veren bir otomobildir.
    Eğer ses arıyorsanız 6 silindirin (3.20i) altında bir motor almayın, eğer yıllaraca bineceğim ve motoruna yükleme yapacağım derseniz 3.25i yada 3.28i alın çünkü yakıtı arasında uçurum fark yok.
    Ama ses çok önemli değil ilk E36 kasa BMW olacak derseniz 3.20i dn hiçbir eksiği olmayan aksine yakıt konusunda daha cimri olup gidiş konusunda 3.20i den aşağı kalmayan 3.18 İS tercih edebilirsiniz. bu motorda 4 silindirde 140 bg standart güç sunar kullanıcısına ve çok zevkli bir otomobildir.

sizin tarzınıza çok uygun bir otomobil.
    temizini bulursanız hemen alın derim
    F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit hocam peki motor parça fiyatları 320 ile 325-328 arasında uçurummu var? birde bulunabilirlik önemli maddi sıkıntısı olmayan biris olsam alıp 328 i arızalandığında çekerim borusan a ama biz el yordamı sanayi usülü olacak ondan çekiniyorum çok sık araba kullanabilen birisi değilim ne kadar güçlü motor kısa sürede o kadar yüksek zevk gene gaza geldim ha
    Sanayide vs çogu parçayı uygun fiyata bulabilirsin.Valla bikaç parça sormuştum benim Crx den ucuzdu sanayide şok olmuştum.Ama motor parçaları tutar tabi..

---caner--- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

atilla54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e36nın 3.16 3.18 3.20i 3.20cabrio modellerine bindim hepside güzel 3.18ler 4 silindir diye biliyorum lpgde gayet az yakıyodu en son sattıgım 3.20i de lpg vardı ama sanırım marka ve montaj yüzünden lpgde 500krş gibi bişey yakıyodu parçaları çok pahalı değil yan sanayi ve çıkmaları mevcut al bence güzel araçlar yani.
    Turbo 106Gti "16SDD65
    FN2 TYPE-R ''06EPY30''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ---caner--- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pahalı.. 18-19 a kadar yolu var pazarlıkla. Ya böyle araçları fotodan bakarak anlamak mumkun değil.Ya çok iyi bilen birini alıp gidiceksin yanına yada orda official bmw servisi varsa oraya goturup baktırıcaksın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)