Mitsubishi Carisma 1.6 GLX 2000 Model 12.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 61309673
Bu arabayı alma niyeti var fikirleriniz? Tüpte sorun cıkarıyormu ? Masraf yaratırmı?
Mitsubishi Carisma 1.6 GLX 2000 Model 12.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 61309673
Bu arabayı alma niyeti var fikirleriniz? Tüpte sorun cıkarıyormu ? Masraf yaratırmı?
bildiğim kadarıyla hala GDİ olanlarına LPG takılamıyor Motor seçeneklerinde ise en makbulu GDI olanıdır bakalit kalitesi bi honda civicden bi toyota corolladan çok daha düşük ''bence'' ayrıca bugüne kadar tanıdığım bütün carismaların otomatik cam kaldırma düğmeleri hep arızalıdırAma tabiki almanı tavsiye ederim
![]()
hollanda üretimi olduğunu
şasisinin ilk çıkan volvo s40 lar ile aynı olduğunu(onun kadar sağlam ve kaliteli olduğu sonucu çıarılmasın buradan)
1,9 dizellerinin renault f9Q dti motoru kullandığını söyleyebilirim
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Sene ya 99 yada 2000 amcamda vardı kırmızısından sunroof lu sünnet arabamdı benim sunroofun üzerinde kordon turu atmıştım hey gidi hey...![]()
Eywallah o zaman düşünelim bu modele ilandakine Tüp takılabiliyor mu acaba? yoksa benzinde kaç kuruş yakar bu?
Benim ilk arabamdı Mitsubishi 1.8 GDI.
Aldığıma, alacağıma bin pişman oldum.
Benim aldığım arabaya benden önceki sahibi hiç bakmamış sürekli birşeyleri çıkıp durdu.
3000 üstü zararla piyasasından 1250 lira eksiğine verdim kurtuldum.
bende düşünmüyor değilim aslında bunlardan.Bu paralara sunroof-klima-abs- vs her donanım var.1,8 GDİ modellerinin yakıt sarfiyatı nasıl acaba? LPG olan bir 1,8 gdi çok yakarmı?. Mitsubishiden tek korkum yedek parçası çok gereksiz pahalı
1.8 gdi lar farklı motor teknolojisiyle üretildigi için lpg takılmıyor fakat 1.6 motor gibi benzin sarfiyatı var 1.6 glx almanızı tavsiye ederim lpg takılabilir ayrıca konforlu araçlardır full donanımlıdır sadece piyasada tutmadı diye fiyatı düşüktür biraz araştırıp temizini bulabilirsniz...
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Linkteki araç GLx tüp sorunu ortadan kalkıyor o zaman parça sıkıntısı normal sonucta bu fiyatlara aile bineceği bir araç sanırım alıcaz gibi teşekkürler fikirler için
makyajlı kasa ile eski kasanın 1.6 litre motorları farklı, en sorunsuz carizma yeni kasadaki 1.6 motorlar.
1,8 GDI'larda yakıt pompası sorunu oluyor
not: 1.6 motorlara tüp takılıyor..
lancer ile 1 depo simit tank gaz ile 575 km yol gidiliyor..
95 tl 575 km![]()
Seyyar Tayyar
Carisma iyidir, karakteristik japon özelliklerini barındırır.. Fiyatına göre dolu sayılabilecek,konforlu bir arabadır.
Carisma ile ilgili uzmana yönlendiriyorum sizi. '' kadıoglu'' . Yüksek ihtisas carisma üzerinedir. Yardımcı olacaktır.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
2000 model 1.8 gri bir tane carismayla uzun yol yapmıştık deli gidiyordu 220yi geçtiğimizi hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorumGDI lar bence alınmaz çünkü ne kadar az yaksada lpgden ucuz olamaz yaktığı değer.Eğer sağlam bir araçsa tadından yenmez.eğer yorgunsa araç Mitsubishiden çevre yapmak gerekebilir sağdan soldan çıkma parçalar lazım olabilir bazen
![]()
4-5 sene evvel 1.6 glx motorlusuna sahiptim parçaları ateş pahası ve tüple pek uyumlu değil benimkisinde gaz kelebeği arızası falan vardı zar zor sattık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)