güncel kasada 184 lük olanların değerlerinin çok iyi olduğunu biliyorum fakat diğer 2.0 dizel motorların yakıt tüketimleri ortalama ne durumda kronik problemleri varmı? sahibindende genelde 100k üstü km de olan bu bmw ler tercih edilebilirmi?
güncel kasada 184 lük olanların değerlerinin çok iyi olduğunu biliyorum fakat diğer 2.0 dizel motorların yakıt tüketimleri ortalama ne durumda kronik problemleri varmı? sahibindende genelde 100k üstü km de olan bu bmw ler tercih edilebilirmi?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
7 ile 8 litre arası şehir içi yakıt tüketimi az yanlı biraz gazlı gidersenbence çok keyifli bir araç niyetliysen hiç düşünme al
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
184 lük insanlık dışı kullanım istanbul trafiği 10-11 ltleri buluyor.Sakin kullanım şehir içi 7-8 lt yi geçmez.
yakıt olarak ii olduklarını bende çok duydum
ama bence 100k üstü araçlarda en büyük sıkıntı turboları
(184hp)
gazla yanla 9.2
insan gibi binersen 7.4_ 8.0
keyifli bir araç tavsiye ederim e90 2005 model 4kapısı vardı sanırım 162 hp.km 123.000 deydi hıc bır sorunu yoktu halende bahcelievlerde bi arkadasımda sorunsuz bınıyor
2010 model cabrio (e93) vardı 184 hp yeni sattım 28,000 kmde aldım 44,000 kmde sattım hıc bır sorun cıkarmadı
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
184 lükte 5 -6 arasındaki değerleri emekli spec kullanımlamı yakalıyorlar? peki diğer 163-177 lik motorların değerleride yine 7-8 civarında mı?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
120d aldım. 5K km dir hafif yanlı ve gazlı kullanıyorum, ort 7.5-8 lt arası yakıyor. Asılırsan 10 lt yi çok rahat görüyor.
benimki benzinli sürekli sportta kullanmama rağmen 8,2 yi geçemedi
kanka bende arabayı aldığımda başta çok kafamı kurcalıodu dizelmi alsaydık falan die ama şimdi yorumları okuyorum falan yakıt dizel benzin neredeyse aynı bide turbolar konusuna gelince rocco kadar ömürleri vardır diye düşünüyorum
imza...
30K dır e90 3.20d kullanıyorum 184 lüklerden olan sırf şehir içi kullanılıyor araba akşamları trafikte geziyor sabahları nitekim trafik az oluyor işe giderken şu an ortalamam 7.0 lt oda gazlama ve şehir içi kullanım ve sakin kullanım karışması![]()
Bmw deki 20d motorlar ile ilgili genel olarak 1.6-1.5 dizeller kadar falan yakıyor gibi bi kanı var
Aslında sadece ağırlığına ve performansına göre gerçekten az yakıyor o kadar..
kendi aracım 4x4 ve ağır olduğundan sadece şehir içinde 8-9 lt civarlarında yakıyor ki çok uzun km ler boyunca mevcut ortalamam şu an 8.4 lt
Aynı şartlarda 320d ler 7-8 lt civarı yakıyor
Yani siz 1 depoyla 600-700 km civarı diyin gitsin..
F30 3.20 d 8 ileri ile e92 3.20 d arasinda yakit farki cok mu peki bilen war mi ?
İnstagram:
guven_arabacioglu
Tam 3 sene ve 156k km kullandim 184luk 3.20d sehir içi 7.5 litre civari. Biraz dikkatli kullanirsam 6.8 falan oluyordu. Sehir disi 5 litre yaktigimda oldu. Ancak genelde 6.5-7 litre civari yakiyordum. Su an 2.0 tdi jetta aldim 6.5 litre sehirici ortalamam ile mutluyum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)