baya küçüktüm ben ama ozamanlarzar zor hatırlıyorum hata enka yada ankaranın bağadtı diyolardı gazetelere felan çıkıyodu her hafta tv de izliyoduk hep ölümlü kazalar oluyodu çok gencin canı yandı
aman diyorum amannnn önden çekiş araba ile yanlama eğitimleri genelde böyle sonuçlanıyo..ALLAH korumuş..
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
Bayramın 2. günüde ben tam viraja girerken arkamdan e90 kasa bmw yanlayarak bir girdi dedim tamam gitti bunlaradam virajın ortasında toplayıp verdi ayarı
peşinden renault atitute midir nedir o girdi esp açıktı galiba 2 sağ sol yapıp topladı oda..millet çok sakat çok trafiği hiç düşündükleri yok.
allahtan alışkınım bu tarz olaylarada ani firen filan yapıp ortalığı karıştırmadım...
geçmiş olsun corsacı arkadaşada dikkat eder bundan sonra![]()
2000 A3 8L
Bi zamanlar sürekli üzerine çalıştığım virajdı isık olmayan halide süperdi, geceyarısından sonra bende focus varken 160/170+ süratleri sürekli denerdim çizgiden çıkmadan girme tripleri, tam soldan tam sağa çıkmalar, koparak toplamalar sürekli denerdim sağlam apaçiymişiz o zamanlar![]()
o gece sadce bu arac kaza yaptı ama nerden baksanız 5 6 arabada direkten dondu
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
kanka dediğin dönemi özlüyorum her ne kadar apaci olsa da yaa.. S'e girip hızımızı alamadan sonraki viraja (AZK'ya) girerdik..
Y plaka bir alfa 156 vardı iyi viraj yapardı.. sonra yubaru (yavuz) vardı o da baya güzel giriyordu o viraja.. turbo timer bize tuhaf geliyordu o zamanlar..![]()
up up up
dün gecede astra j'ler toplanmıştı.1 saate flan polis geldi dağattı s'i.neyse yarım saat 1 saat sonra 3-4 astra peşpeşe s'e daldı en arkadaki astra savruldu baya bi, sol sağ sol sağ yaptı sol tarafa tam bariyer bitimine vurdu.airbag flan patlamadı allahtan yırttı.şoförde bişe yok...
Birde lavuk dolmuşçu s'i geçtikten sonra sağda yolcuyu indiriyor sonra ilk sokağa girmek için en sağdan sokağa girmeye çalışıyor sol şeritten yardıran motorcu arkadaşımız tam şöfor kapısına bandırdı.tahminen 50-60 km'le vurdu.motorcu arkadaşımızın burnu kırıldı...
dolmuş alkollu, motor ehliyetsiz...
Sendeyiz Birand...
bundan 5 6 yıl önce bitane hyundai elentra tam apaçi işi yere basmış camlar filim falan bende alfa 155 vardı ozaman vırt zırt gazlıyodu yanımda bende tam s virajına yaklaştık orda gazladım viraja yan yana girdik tam yanımdaydı fırladı uçtu çok pis kaza yaptı ağaçları kopardı toz dumandan göz gözü görmedi baktım arabadan çıktılar ölen yok devam ettim bende![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)