0 km kia cerato koup almayı düşünüyoruz.aracı kullanan + ve - leri hakkında acil bilgi alabileceğimiz arkadaşlarımız varsa acilen yardımlarını bekliyoruz.zamanımız kısıtlı bayram öncesi bu işi bitirmemiz gerekiyor.teşekkürler
araç otomatik vites
0 km kia cerato koup almayı düşünüyoruz.aracı kullanan + ve - leri hakkında acil bilgi alabileceğimiz arkadaşlarımız varsa acilen yardımlarını bekliyoruz.zamanımız kısıtlı bayram öncesi bu işi bitirmemiz gerekiyor.teşekkürler
araç otomatik vites
barnak bassam olurmu ?
+ - bilmiyorum ama çok yakışıklı bir araç , tak lpg devam et
geçenlerde bordo bir tane görmüştüm , advan jantlı falan iyiydi baya
teşekkürler yardımlarınız içinkimse henüz fikir sahibi değil sanırım
neyse aldık arabayı hayırlısı bakalım
barnak bassam olurmu ?
hayırlı olsun kasayı bende çok beğeniyorum ve burdan hondaya sesleniyorum![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
aldıkdan sonra fikirlerinizi paylasıncok güzel araç görsel olarak 10 verdim
ome_rs araştırıyordu görünce bildiklerini yazar
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çok çok yakışıklı bir araç plazada inceleme fırsatı buldum sadece. o paraya o şekil güzel karışım
ama jantlara ve yüksekliğe bi el atmak şart![]()
duruş olarak çok harika... Yolda kalmasında başka bir olay vardır ..
...
1.6 crdi 128hp si olsa bidesadece benzinli gelmesi hayal kırıklığı benim için
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben 1.6 crdi zannettimChip'le tadından yenmezdi
![]()
...
ya arkadaşlar bide bu kia yi kime çizdiriyolarsa adamın ciddi ciddi ayarı kaçmışbütün arçları bence güzel Rio olsun, ceed olsn , Sorento olsn ,koup olsun valla çok çok iyi
![]()
Otomotiv endüstrisinin önde gelen tasarımcılarından biri olan, Audi ve Volkswagen markalarının eski tasarımcısı, New Beetle ve Audi TT gibi dünyaca ünlü otomobillere imzasını atan Peter Schreyer, Kia Motors’da yeni oluşturulan dizayn yöneticiliği bölümünün başına getirildi. Bu transfer Kia Motors’un otomobil dizaynına verdiği önemin bir göstergesi olarak, Kia’nın sürekli devam eden ürün gamını yenileme politikasını destekleyecek.
kısası Alman parmağı var.![]()
hay onun parmağına![]()
valla güzel çizimler cıkarmış adam.
demedi demeyin kialar bu kasayla 10 sene sonranın en tutulan 2. el modifiye arabaları olacak![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Gerçekten harika tasarımlar çıkartıyorlar... Dizel motorları'da iyi.. Yanlız o gidişe yol tutuş ve frenleme malesef sıfır...
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)