Aracımı 2015 mayıs da aldım konusunu açmak yeni nasip oldu.

Aldık geliyoruz )
Bana her konuda yardımcı olan BOOSTER PERFORMANCE ERHAN YÜCELE BURDAN TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM.
motor 120km kapak açıp kontrol etmek istiyordum conta subap vs ve 1 ay snra iş yerinden yıllık izin aldm Booster Performance Erhan Yücel ile üst kapağı açalım dedik bıraktım arabacı
Sökülmeye başladı )
kapak sökülürken evdeydim ve bi telefon geldi Erhan abiden ) Sana 1 iyi haberim 1 kötü haberim var dedi iyi haberden başla dedim D conta sağlam dedi ee dedim kötü haber ne , 2. silindirde cok hafif bi çizik var dedi neyse çıktım dükkana gittim.

Aslında contayı değiştirsek kapatsak o şekilde hiç bi problem olmaz en fazla azcık yağ yakardı ) Erhan Yücel kendisi cok titiz olduğu için motor yapmak istiyordu onun içinde benim içinde herşey tam takır olmalıydı , bende aracı eksik kalan kısmı kredi çekip almıştım, Ve gözüm yemiyordu motor yapmak , Neyse öyle böyle derken 0 dan motoru yapmaya karar kıldık, başladık parça arayışına ***** aracın parçaları oem olarak heryerde yok. A dan Z motorda değişmedik parça kalmadı Tüm parçalar kesinlikle oem GM olmalıydı. kol yatak piston subap kaval yağ pompası su radyatörü su kabı termostad baskı balata bilya triger set benzin pompası vs vs
Coğu parçayı servisden vs parçacılardan tedarik ettik bulamadığım parçalarıda Erhan abi yurt dışından siparis verdi biz 1 ayda gelir diye hesaplıyorduk 2 hafta içinde tüm parçalar geldi. kapak blok rektefiyeye gönderildi herşey yavaş temiz ilerliyor
külbütör kapağını boyattık

Tabi ben artık işe devam ediyorum yıllık izni yedik sanayide D olanı biteni merak ediyorum tabi
Görkem abi ve kıvanç abinin bana fotoları atması D
[URL="http://www.hizliresim.com/gXkbZ3"][IMG]http://i.hizliresim.com/gXkbZ3.jpg[IMG][URL]
Evet yavaş yavaş motor toplanıyordu
Kapak ve blok gelmişti

Aslında motor içi forget yapmak istiyordum ama maliyet cok yükseldiği için oem toplamadık.
Bu arada ön tamponda taş izleri vardı onuda aradan çıkardık )
Erhan Yücel motor ile uğraşırken DD
Buda motorumuzun bitmiş hali
Marj bastık ve herşey saat gibi çok şükür )
İlk 100 km çevre yolu turundan snra yağ değiştirdik
Tekrar ben 1300 km rodaj yaptım ve yağı değiştirdik
Şuanda aracım 10km de ) gayet sağlıklı şekilde kullanıyorum
Evet bizde kaşıntılar başladı böle stock ne kadar daha binecektim) ve yazılım yapmaya karar verdik Gene Booosterperformance Erhan yücel araca yazılım yaptı ve 80 lik afm ile filtre kiti taktık )
dyno videomuz
Boost saati taktım
Lastiklerim briston potenza 2011 in lastikleriydi ve sertleşmişti
Gene Erhan yücel Nankang bayisi olduğu için lastik siparişi verdik Ns20 4 adet 0 lastik taktık
stickerımızı yapıştırdık )
BUDA YOUTUBE KANALIM ARKADAŞLAR DENEME VİDEOLARIMI İZLEYEBİLİRSİNİZ
httpswww.youtube.comchannelUCCUB5SW9eKcHZHQvXomep8 w
Kardeşim gibi sevdigim en yakın arkadaşımın 4 kapı 2.0 turbo astrası buda )
Aracı stage 3
Evet arkadaşlar kısa ve öz anlatmaya çalıştım motor ve yapılan şimlemler şuanda 20 bin e yakın yedi. Buralara gelene kadar neler çektiğimi bir ben bir allah bilir, herşey gönlünüzce olsun Maşallah eksik etmeyelim )
allah herkesin gönlüne göre versin
Bunlarda bonus olsun )