ETS 2 TR Extended Map: İstanbul Edition, 17 Aralık'ta cıkıyor... - YouTube
Güzel bir harita modu daha geliyor.
ETS 2 TR Extended Map: İstanbul Edition, 17 Aralık'ta cıkıyor... - YouTube
Güzel bir harita modu daha geliyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Dün otobanda giderken mazot bitti.
Boşa aldım
İlk yerleşim birimine daldım
Işıklarda falan hiç durmadan dala çıka benzinliğe girebildim.
Böyle yazınca yaşadığım şeyi anlatabildim mi bilmiyorum ama baya heyecanlıydı.![]()
Düz adam___
Uzun süre sonra yeniden açtım oyunu..Promod'u güncelledim öncelikle..
Utopia haritasını hemen deneyeceğim,merak ettim..Direksiyonla tır sürmeyi özlemişim gerçekten.
Birebir Esenler otogarı ve yeni Mercedes Tourismo geldi. Kalite inanılmaz iyi.
BEKLENEN AN GELDİ ! YENİ İSTANBUL ESENLER OTOGARI + YENİ TOURISMO CIKTI ! PAYLAŞIM ! ETS 2 - 1.39 ! - YouTube
Otogarlar
Download base map scs
Otobüs
Download New Tourismo rar
bu bir şaka olmalı
Ferrari F430 Unal Turan 34 VUH 58 (1.39.x) | ETS2 mods
[QUOTE=Ozan Özer;8693013]bu bir şaka olmalı
/ferrari-f430-unal-turan-34-vuh-58-
Ozan abi çok geç kaldın![]()
Uzun zaman sonra güncellemeleri yaparak başna Keyifli bir otobüs olmuş.Süspansiyonu ve sesleri gayet başarılı.
Birçok kaplama seçeneği de mevcut paketinde..
Oldukça büyük bir harita yükledim;Rusmap,promods,türkiye haritası dışında 3-4 harita daha var.Sürekli yeni rotalar peşindeyim.Bildiğiniz güzel,benzersiz diyebileceğiniz yollar varsa paylaşın lütfen.
Buda eski kullandığım araçlardan bir tanesi..
![]()
Project Turkey güncellemesi çıktı.
Adamlar resmen show yapmış, birçok yeni şehir ve özellikle Akdeniz bölgesinde inanılmaz virajlı dağ yolları eklendi.
Project Turkey 1.3 Beta 2 - Roextended Project
Bu arada 1.40 ile ETS grafikleri çok değişti, hemen indirmenizi tavsiye ederim. Harita modu da 1.40da çalışıyor şu anlık tek sıkıntı otobüsler çalışmıyor.
Online oynamayanlar için şoför sayısının bi yerden sonra bitmesi çok can sıkıcı bence o durumu düzeltip daha fazla şoför bulabileciğimiz bi modda göremedim sayfalarda, şoförler bitince oyun bir anda anlamsızlaştı benim için.
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Evet ışıklandırma muhabbeti çok güzel oldu ama beta daha, modlar falan çalışamıyor, Promods aktif olmuyor falan filan...
Bu arada bu Türkiye haritası modu 800 küsür mb diyor, sonra sayfada Promods eklentisi 2.5mb diyor, nasıl oluyor bu iş, Promods'la beraber çalışııyorlar mı? Akşam bi deneyeyim.
Bir de kafa takip kullanan var mı ATS-ETS ile, PS3 Eye kamerası ve 1-2 ufak yazılım, tavsiye ederim, VR kullanımına yakın deneyim oluyor.
Sahibinden'den bir vatandaştan da 3d yazıcıda yapılacak aktarmalı-takviyeli bir H vites ve retarder-sinyal seti de alıyorum. Coşacaz![]()
Project Turkey çalışması için Roextended haritası indirmen lazım, 2.5 gb.
Buradan indirebilirsin;
FREE
Promods ile de uyumlu 2 harita, bağlantı dosyaları var attığım yerde onları da ekleyince sorunsuz geçiş yapabilirsin TR ve promods arasındaki yollarda.
Roex 4 dosyası var, TR haritası da 1 dosya. Bunları sırayla dizmen yeterli. Promods da sırasıyla altta veya üstte olsa da çalışıyorlar beraber.
Bağlantı dosyasını atmadıysan ondan bağlayamamıştır belki birbirine.
Bu arada ben de 1.39a downgrade etmeyi düşünüyorum, otobüsler olmayınca keyif almıyorum resmen![]()
ben yeni yeni başlıyorum oynamaya ama bir sorunum var. Oyunun sesleri tamamen aşağıdaki videoda ki gibi. Oyunu sildim bir daha yükledim steam den dosyaları kontrol et yaptım vs düzelmedi. Bu arada mod falan hiç bir şey yüklü değil bende. Oyun kurulduğu gibi yani. Videoyu atan arkadaşa ulaştım o da çözememiş. Ama tech çözer diye düşünüyorum
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)