Abi sen bunu boşver bu euro truck 1 internetten euro truck 2 yi indir keyfine bakhaa illa bu olsun diyorsanda CD yi tak bilgisayarımdan CD sürücüsüne sağ tık yap 'AÇ' ibaresine tıkla orda game yazan şeyi kopyala daha sonra bu o kopyaladığın şeyi oyunun kurulu (bize attıgın fotografın olduğu konum) olduğu yere yapıştır işlem tamam bu işlemden sonra çalışması lazım eğer oyun PC de yüklüyse
![]()
İzleyenler belki vardır ama ben yeni denk geldim adam aşmış sanki olayı![]()
Euro truck simulator 2/Logitech G27,homemade cocpi - YouTube
son surum ıcın bı pm de ben alabılırmıyım![]()
Gelmedi bi güncellemeyle güzel bir tır'da oyuna azcık heyecan gelsin. Yeni kasa Daf gelecek bu 1.9 ile ama 2.0 güncellemesinde yeni kasa Renault geliyor diye okudum.![]()
1.9.2.2 + Crack Oyunu torrent üzerinden 10 dk gibi bi sürede indirip kuruyoruz bütün dlc ler etkin ve crack işlemiyle ugraşmıyoruz pach filan uşramıyoruz çıkar ve oyna .Modem kapatıyım falan filan mevzusuda yok .
Euro Truck Simulator 2 v1.9.22s (DLC Going East)(2-click run) (download torrent) - TPB
ETS 2 nin Multi modu çıktı istiyenler Euro Truck Simulator 2 Multiplayer - Open Alpha buradan ulaşabilir alphada ama baya iyi Not:Orjinal olması ve steamde ekli olması şart![]()
Oyunu ucuza orjinal almak isteyenler için;
ETS 2 Gold Bundle 12.5 TL
Euro Truck Simulator 2: Gold Edition na Nuuvem
1) Brezilya Proxy'si için Chrome Hola eklentisi kurun = https://chrome.google.com/webstore/d...pjkiklfbnlmeio
2) Euro Truck Simulator 2: Gold Edition na Nuuvem gidin
3) Eklentiye tıklayın Breziya Bayrağını seçin
4) Siteye üye olun mailden aktifleştirin.
5) Paypal ile satın alın.
6) Oyunlarym sekmesinden steam keyini kopyalayıp aktifleştirin.
DonanımHaber'den alıntıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)