User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
133 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: micra gtr den herkese selam :) !

KingoftheWest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin micracı kardeşim.
    Ama malesef trde tek değilsin biz çok zamandır burdayız
    Msnini yaz irtibata geçelim seninle.
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halen 1.0 litre 65 HP, 1.2 litre 80 HP, 1.4 litre 88 HP'lik benzinli ve 1.5 litre 65 HP ve 82 HP'lik turbo dizel motorlarla üretilen otomobil, ülkemizde sadece 1.2 ve 1.4 litrelik motorlarla satılıyor. Otomobilde otomatik vites opsiyonu sadece 1.4 litrelik motorlu versiyonda alınabiliyor.
    Burda söylenenlerin neredeyse hepsi yanlış...
    1.4 gelmiyor tr ye
    1.2 de otomatik seçeneği var.
    1.6 seçeneğide var clio sport motoru 110 luk.
    Dizeller turbo değil ve tek seçenek olarak geliyor oda 82 hp.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1.4 Geldi TR'ye bir sure..1.4 otomatik,1.2 otomatik 16v secenegi wardı..1.6 SR war..bide 1.5dci iste..
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

nismo
    Misafir

Smile

Alıntı KingoftheWest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin micracı kardeşim.
    Ama malesef trde tek değilsin biz çok zamandır burdayız
    Msnini yaz irtibata geçelim seninle.

Burda söylenenlerin neredeyse hepsi yanlış...
    1.4 gelmiyor tr ye
    1.2 de otomatik seçeneği var.
    1.6 seçeneğide var clio sport motoru 110 luk.
    Dizeller turbo değil ve tek seçenek olarak geliyor oda 82 hp.
    merhaba kardeşim kenan@bayraktartelekom.com aracın çok güzel kazasız belasız ama ben çok hırpalandım bu aracı yaparken be babacan dünyaları harcadım biliyorsun ki bu aracı düşürmek için 13 cm bir boşluğu kapatman gerek 7 cm koni yay fk dan sade coilover sistem kurduk ve 1 gram zıplama olmadan güvenli sürüşü sağlayabilmek için 3500 ytl sadece bu sisteme verdik geri kalanları sayamıyorum çünki gerçekten çok işlem var araçta ve çok emek var belki bir honda olsaydı çok daha kolay ve masrafsız olabilirdi ama micra işte hiçbirşeyi yok sende farkındasındır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam ekledim msni.

Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 Geldi TR'ye bir sure..1.4 otomatik,1.2 otomatik 16v secenegi wardı..1.6 SR war..bide 1.5dci iste..
    Evet geldi fakat pek talep görmeyince vazgeçtiler.

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşlar kusura bakmayın ayrıca nismo kardeş sende hiç kusura bakma ama ben anlayamadım bu kadr olan işlem ne ?
    + bu forumda konuştuğun kelimeleri seçmen gerek herkesin okuduğu herkesin bilgilerini paylaştığı bir forum ve emin ol burdaki herkes mazda rx7 ile nissan arasındaki farkı peynir ekmek gibi biliyordur. ama bilmiyosan sor anlatalım sanada rotary motor farkını hatta bunla ilgili topiclerde var bak
    +selçuk kardeşimize tamamen katılıyorum madem dünyada tek dedin 120 hp dedin paşaoğlu sanayide gidersin dynoda video çekersin koyarsın siteye emin ol bu yazılanları biz yutarız
    + biz senin arabanı kötü olmuş az olmuş çok olmuş tartışması yapmıyoruz sadece dediğin rakamlara nasıl ulaştın onu anlamak istiyoruz burda herkes arabasına bişeyler yapıyor ama yapılan şeylerin açıklaması ne gibi işlemler yapıldığı nerden ne verildiği çok net bir şekilde forum üyeleri ile paylaşılıyor.bunu senden yaparsan sevinirz
    +kimse burda hasım olmaya meraklı değil buna emin ol ama çok tanışmak istiyosun ya bigün yolumuz kesişir bir yerde tanışırız

yazdıklarımda olumsuz bir şey varsa tüm üyelerden özür dilerim saygılar

nismo
    Misafir
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar kusura bakmayın ayrıca nismo kardeş sende hiç kusura bakma ama ben anlayamadım bu kadr olan işlem ne ?
    + bu forumda konuştuğun kelimeleri seçmen gerek herkesin okuduğu herkesin bilgilerini paylaştığı bir forum ve emin ol burdaki herkes mazda rx7 ile nissan arasındaki farkı peynir ekmek gibi biliyordur. ama bilmiyosan sor anlatalım sanada rotary motor farkını hatta bunla ilgili topiclerde var bak
    +selçuk kardeşimize tamamen katılıyorum madem dünyada tek dedin 120 hp dedin paşaoğlu sanayide gidersin dynoda video çekersin koyarsın siteye emin ol bu yazılanları biz yutarız
    + biz senin arabanı kötü olmuş az olmuş çok olmuş tartışması yapmıyoruz sadece dediğin rakamlara nasıl ulaştın onu anlamak istiyoruz burda herkes arabasına bişeyler yapıyor ama yapılan şeylerin açıklaması ne gibi işlemler yapıldığı nerden ne verildiği çok net bir şekilde forum üyeleri ile paylaşılıyor.bunu senden yaparsan sevinirz
    +kimse burda hasım olmaya meraklı değil buna emin ol ama çok tanışmak istiyosun ya bigün yolumuz kesişir bir yerde tanışırız

yazdıklarımda olumsuz bir şey varsa tüm üyelerden özür dilerim saygılar
    arkadaş biz 30 beygir katmışız bu arabaya ve neler yaptığımızı yazmışız sen şimdi ne anlatmaya çalışıyon forumları oku nerde ne yaptığımız yazıyor daha ne uzatıyorsunuz arkadaş ya biz 600 beygir yaptık demiyoz 30 beygir kattık diyoz ama anlatamıyoz bir türlü yahu kolay gele herkeze artık bu konu hakkında cevap vermiycem 1.2 motor 120 ps olamaz diyo bazı arkadaşlar onlara laf anlatmaya çalışıyoz bizde biliyoz rx ini bilmemneyini nerden yazmışızda koymuşuz o resmi ayrıca sefaköydeyiz ha herkezle herzaman türkiyenin heryerinde oturur birer acı kahvemizi içeriz ondan şüphen olmasın
    daha da bu konu hakkında yazmıycam!!

tazzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güle güle kazasız belasız kullan , hoş olmuş .

1,2 motordan 30 hp almak için ciddi işlemler yapman gerekiyor. Eğer yapmış olduğun işlemler 120 hp veriyorsa , bir adet dyno sheet verisi alırsın foruma kopyalarsın olur biter , herkese anlatmana açıklamana gerek kalmaz. Gereksiz polemiklerden de kaçınmış olursun . Ne dersin ?

aspava983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emeğinize sağlık güzel şeyler yapmışsınız ama merak ettim bir süspansiyon sistemine 3500 ytl harcayacak kadar mı seviyorsun bu micrayı

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dyno yu çeviri mi bu araba

Şaka bir yana dyno verilierini görmek lazım bu söylediklerine inanabilmek için

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hosgeldın benım merakımdan soruyorum yanlıs anlasılmasın 12 mılyarlık ne yapılmıs gorunenjant lastık olsun en babası 2 mılyar kaput zaten folyo kaplama basıt bısey para bıle degı

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı nismo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otto orta susturucu k&n dış hava filtresi chip tuning uygulaması remus son susturucu haeders manifold bosch performans bujileri kat iptali sadece bu işlemlerden 33 beygir kazandık.. dynoda 111 görünüyor.
    otto son
    remus son
    haeders manifold
    k&n filtre
    bosch bujiler
    chip
    kat iptali

1.2 litreden 33hp alinmis;
    dynoda 111 vermis:
    111-80= 31hp

simdi zurnanin son deligine gelelim:
    chip filtre ve egzos kabaca %40 getirisi olmus yani turbo arabada bile yazilan modifikasyonlar ile bu getiri fazla; bunun mantiksizligini tartisiyoruz burda..

ya da araba 1.6 litre baska mantikli aciklama aklıma gelmiyor
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otto son
    remus son
    haeders manifold
    k&n filtre
    bosch bujiler
    chip
    kat iptali

1.2 litreden 33hp alinmis;
    dynoda 111 vermis:
    111-80= 31hp

simdi zurnanin son deligine gelelim:
    chip filtre ve egzos kabaca %40 getirisi olmus yani turbo arabada bile yazilan modifikasyonlar ile bu getiri fazla; bunun mantiksizligini tartisiyoruz burda..

ya da araba 1.6 litre baska mantikli aciklama aklıma gelmiyor
    Nissanların üst kapakları çok verimli sadece kutu içi filtreyle 12 hp veriyo zaten sen bilmiyosun

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kenan kardes... okadar yazdın cızdın hala net olarak arabam 12 80 hp demedın.. hadı onu gectım... yazılarında bı tavır var anlamıyorum ama sunu cok ıyı gozlemledım sefakoy tayfasının genelı aynı senın agzınla yazıyor orda burda forumlarda... araba tunıng profosoru edaıyla yazıp cızmeyı ne sanıyosunuz anlamıs degılım... sefakoye tunıngı getıren orda tunıng yapılmasına sebep olan ben ve Golfumdur ben hıc sızın gıbı boyle konusmadım ... anıla meshur olmaya calısma gıbı sacma bı kelıme kullanmıssın ecotec denılen modlanmasının zorlugu bılınen bı corsayı 250 hp lere tasımıs Tr mod camıasında oldukca tanınan bı turbo nos corsa yapmıs sonrasında aldıgı M5 ı ıle yan yada drıft sanatını ıyıce ıcra etmıs ıyı tanınan senın deyımınle zaten cok meshur bı kardesımızdır Anıl...

gelelım 30 33 31 hp almıssın konusuna.. ıster pasaoglu ıster bosch car servıse gıdelım olcum ucretı benden bı olcturelım 1.2 hacımden zaten stock 80 hp zar zor alınmıs bı arabada o ıslemlerle nasıl 33 hp aldın gorelım. tahmınıme gor 100 hp yı goremeyecegız ama lsun gorursekte ben ozur dılerım senden... ama 100 cıkmazsada herkesten teker teker ozur dılersın o gıderlı konusmalarından ve bılmıslık yapmandan dolayı ok?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aspava983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emeğinize sağlık güzel şeyler yapmışsınız ama merak ettim bir süspansiyon sistemine 3500 ytl harcayacak kadar mı seviyorsun bu micrayı
    Ayıp ediyorsun abi,sevilmezmi yaa,sen bindin sevmedinmi?

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoş geldin dicektim de değişik bi geliş tarzı olmuş
    hoş geldin aramıza..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keske hepimiz micra alsaymısız

Orda yazılanlarla 33hp veriyorsa ya biz modifiyenin 'm'sinden anlamıyoruz ya da micra farklı bir olay

12-13 milyarlık masrafa gelince, o arabaya 12-13 milyar harcasan Micra 350SR olurdu herhalde...Ben pek birsey göremiyorum.

Kingofthewest Batu'nun micrası bundan cok daha güzel görünüyor ve üzerindeki masraf da öyle inanılmaz degerlerde degil...

Arabana masallah derim, kazasız belasız kullanmak nasip olsun derim ama foruma girisin, otomobilini iddialı tanıtısın falan biraz garip olmus.

Abartmaya gerek yok, neysek oyuz degil mi?
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keske hepimiz micra alsaymısız

Orda yazılanlarla 33hp veriyorsa ya biz modifiyenin 'm'sinden anlamıyoruz ya da micra farklı bir olay

12-13 milyarlık masrafa gelince, o arabaya 12-13 milyar harcasan Micra 350SR olurdu herhalde...Ben pek birsey göremiyorum.

Kingofthewest Batu'nun micrası bundan cok daha güzel görünüyor ve üzerindeki masraf da öyle inanılmaz degerlerde degil...

Arabana masallah derim, kazasız belasız kullanmak nasip olsun derim ama foruma girisin, otomobilini iddialı tanıtısın falan biraz garip olmus.

Abartmaya gerek yok, neysek oyuz degil mi?
    +1315 yavuz
    "Wagen"thusiast

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nismo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben forumunuzun kurallarına aykırı konuşmuyorum sende meşhur olmaya çalışma canını sıkan bişey varsa paylaşma oke!
    onu urfadan yenı getırdk turkucu yapcas kımse tanımas onu buralarda

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Smile

Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu urfadan yenı getırdk turkucu yapcas kımse tanımas onu buralarda

ahahaha...gece gece iyi guldum walla..Allah razı olsun..
    M Power dagı eteginden
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)