1-2de dış fotosu isteriz :D
Printable View
1-2de dış fotosu isteriz :D
mustu senı depoya çekerim haberin ola...tool amca su mustuyu banlarmısın benı rahatsız ediyor:D
hep imreniyodum sana nazar değdi ne güzel diyodum yenge izin veriyo :D:D:D en sonunda patladın hea :D uaehuaeh benım hakkım var daha kimse ölmedi trafik kazası geçirmedi önemli günlere saklıyorum :D
Ben Erkutun deilde sabahtan beri Kazımın yanındaysa eğer Kazımın son halini merak ediyorum :D
Umarım en yakın zamanda istediğiniz gibi çıkar tekrardan maşallah...
ankaradan canli yayin ; an itibari ile kapak takiliyor.. :)
o bu degilde rabbim colinin yardimcisi olsun.. özgür gibi bi adamla sabahliyor :D
kazim usta bu saatte motor toplamaz onda da bi degisiklik var, ozgur bozdu kazim ustayida :D
Toplar toplar Kazım bu gece saat 4de Wastegate takan adam bu saatte herşeyi yapar :D
hayırlı olsun özgür bey bol beygirler :D
valla olduk okan yeni geldim eve
ben de
geçenkiyle aynıyım janım
sen sus pis antalyalı
:hahaha: p.tesi devam kanka
İnşallah herşey güzel olacak yorucu bir geceydi işe geldim gaşım gözüm oynuyo valla :)
Daha yeni girdim eve hemen dus ve uyku herkese tskler
Haydi geçmiş olsun abi bende bunu bekliyodum gerçekten çok yorulduk onun üstüne birde yol hayal bile edemiyorum sana iyi uykular şimdi bir sonraki seferde görüşmek üzere :) bende iş yerinde sızacam artık yapacak bişey yok :D
tekrar hayırlı olsun özgür abi allah utandırmasın :)
la kel :D insan gitmişken bi iki kare benim arabanın fotosunuda çeker :D neyse haftaya inşallah :D