Çoook uzun süredir yapmak istediğim sürekli baktığım ama hazır almak istemediğim kendim yapmak istediğim bir araçtı kendileri sonunda nasip oldu..
Kendisini Ankara'dan aldık Isparta yolunda çıktık..
[IMG][/IMG]
Dinar sınırına kadar herşey güzeldi fakat Dinar'a 2 ya da 3 km kala değişik sesler eşliğinde benzinliğe girip çekici sırtına geçtik.
[IMG][/IMG]
Nasılsa söküp yeniden toplayacağım için çok umursamadım ama içimde de kaldı en azından 3 5 gün binebilmeyi isterdim
Neyse alttan açtık motoru birşey görünmüyordu. Kapağı kaldırdık yine birşey yok ama küt küt vuruyor araba bi ustamın tavsiyesiyle enjektörleri söktüp bi tur temizleyip taktık o arada açmışken yatakları sekmanları değiştirip tekrar topladık. Sesi soluğu düzeldi arabanın.
Bir cumartesi sabahı giriştim arabaya ne varsa söktüm attım içinde ve o nahoş görüntüyle baş başa kaldık.
[IMG][/IMG]
yapacak birşey yok diyerekten taban saçı arayışına girdim ve buldum fakat bu sefer kaportacı çok ince buldu ve taban saçları elimizde kaldı
[IMG][/IMG]
Bıraktım şimdi kaportacıya bagaj havuzu dahil komple yapılıyor fırsat buldukça resim çekmeye çalışırım.
Hazır araç kaportadayken bende koltuk döşemesidir kapı döşemesidir onları yaptırayım diye götürdüm yapacak ustaya.
Tabi usta da durur mu yapıştırdı şak diye bu kapı döşemeleri dönmüş yapılmaz bunlar yenisini bulman lazım dedi hazır elin değmişken şu kırık parçaları da bul dedi verdi elime efendi gibi.
[IMG][/IMG]
Tavan çitaları hariç hepsini buldum bugün itibariyle hatta recaro ön koltuklar da buldum parayı denkleştirebilirsem onları da almak istiyorum.
iç döşemelere karar veremedim herkes gti deseni yapınca yapmak istemiyorum bir de recaro alacak olursam ön koltukları da boşa yaptırmış gibi olmasını da istemiyorum.
Şimdi aklımda olan tek bir soru var bu araç düz 1.6 dizel bu arkadaşa uğraşmadan efendi gibi 1.9 afn motor mu taksak ki motor kulakları falan hiçbirşeyle uğraşmadan cuk oturuyor yoksa uğraşıp pd130 mu taksak ya da kredi mredi girişip kazalı polo 1.6 tdı bulup olduğu gibi onu mu aktarsak ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum aklımda deli sorular gece uyanıp direk sahibindene girip facebooka girip yeni parça düşmüş mü ne yapabiliriz diye bakmaklar falan uzun bir süre meşgül edecek gibi duruyor aklımı.
Her türlü olumlu olumsuz fikir ve düşüncelerinizi esirgemeyin lütfen