User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Golf Mk2

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Golf Mk2

Çoook uzun süredir yapmak istediğim sürekli baktığım ama hazır almak istemediğim kendim yapmak istediğim bir araçtı kendileri sonunda nasip oldu..

Kendisini Ankara'dan aldık Isparta yolunda çıktık..

[IMG][/IMG]

Dinar sınırına kadar herşey güzeldi fakat Dinar'a 2 ya da 3 km kala değişik sesler eşliğinde benzinliğe girip çekici sırtına geçtik.

[IMG][/IMG]

Nasılsa söküp yeniden toplayacağım için çok umursamadım ama içimde de kaldı en azından 3 5 gün binebilmeyi isterdim

Neyse alttan açtık motoru birşey görünmüyordu. Kapağı kaldırdık yine birşey yok ama küt küt vuruyor araba bi ustamın tavsiyesiyle enjektörleri söktüp bi tur temizleyip taktık o arada açmışken yatakları sekmanları değiştirip tekrar topladık. Sesi soluğu düzeldi arabanın.

Bir cumartesi sabahı giriştim arabaya ne varsa söktüm attım içinde ve o nahoş görüntüyle baş başa kaldık.

[IMG][/IMG]

yapacak birşey yok diyerekten taban saçı arayışına girdim ve buldum fakat bu sefer kaportacı çok ince buldu ve taban saçları elimizde kaldı

[IMG][/IMG]

Bıraktım şimdi kaportacıya bagaj havuzu dahil komple yapılıyor fırsat buldukça resim çekmeye çalışırım.

Hazır araç kaportadayken bende koltuk döşemesidir kapı döşemesidir onları yaptırayım diye götürdüm yapacak ustaya.
    Tabi usta da durur mu yapıştırdı şak diye bu kapı döşemeleri dönmüş yapılmaz bunlar yenisini bulman lazım dedi hazır elin değmişken şu kırık parçaları da bul dedi verdi elime efendi gibi.

[IMG][/IMG]

Tavan çitaları hariç hepsini buldum bugün itibariyle hatta recaro ön koltuklar da buldum parayı denkleştirebilirsem onları da almak istiyorum.
    iç döşemelere karar veremedim herkes gti deseni yapınca yapmak istemiyorum bir de recaro alacak olursam ön koltukları da boşa yaptırmış gibi olmasını da istemiyorum.

Şimdi aklımda olan tek bir soru var bu araç düz 1.6 dizel bu arkadaşa uğraşmadan efendi gibi 1.9 afn motor mu taksak ki motor kulakları falan hiçbirşeyle uğraşmadan cuk oturuyor yoksa uğraşıp pd130 mu taksak ya da kredi mredi girişip kazalı polo 1.6 tdı bulup olduğu gibi onu mu aktarsak ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum aklımda deli sorular gece uyanıp direk sahibindene girip facebooka girip yeni parça düşmüş mü ne yapabiliriz diye bakmaklar falan uzun bir süre meşgül edecek gibi duruyor aklımı.

Her türlü olumlu olumsuz fikir ve düşüncelerinizi esirgemeyin lütfen
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

21dc963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun nakit vakit isteyen İşler aynı duyguları yaşıyorum
    Öncelikle taban saçlarina pütür ve yalıtım uygula hem ses hem isi amacli
    Eksik parçaları yakininda 3d yazıcıdan yaptırabilirsin
    Motor konusunda karar vermek çok zor
    Konu 21dc963 tarafından (12-02-2025 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 21dc963 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun nakit vakit isteyen İşler aynı duyguları yaşıyorum
    Öncelikle taban saçlarina pütür ve yalıtım uygula hem ses hem isi amacli
    Eksik parçaları yakininda 3d yazıcıdan yaptırabilirsin
    abi 3 farklı yalıtım malzemesi aldım alttan ve içten de pütür atılcak bir kaç malzeme bastırdım 3d yazıcıdan bakalım toplarken nasıl olacak bende merak ediyorum
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

21dc963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi 3 farklı yalıtım malzemesi aldım alttan ve içten de pütür atılcak bir kaç malzeme bastırdım 3d yazıcıdan bakalım toplarken nasıl olacak bende merak ediyorum
    son durumun nedir ne aşamadasın

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi çıkar, koltuk döşemelerini ekose desenli yaptırabilirsiniz cok yakısır diye dusunuyorum.

oztk24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun, kolay gelsin. 1.8t swap çok mu masraflı olur? Pd felan görünce direk aklıma 1.8t + 4x4 yürüyen geldi��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 21dc963 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son durumun nedir ne aşamadasın
    taban saçları ile marşpiyeller yapıldı pütür atıldı abi döşemeler yapılmaya başladı haftaya boyaya girecek inş çalıştığım için resim çekemedim ama yalıtım yapmadan resimlerini çekerim güzelce güncelleme yaparım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oztk24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, kolay gelsin. 1.8t swap çok mu masraflı olur? Pd felan görünce direk aklıma 1.8t + 4x4 yürüyen geldi��
    abi araç dizel olduğu için depo falan değiştirmek gerekir diye düşünüyorum. diğer türlü 1.8t motor şanzıman 80 85 bin civarına alınır harici beyinde 25 30 desen aynı civarlara denk geliyor galiba tam emin olmamakla birlikte bir de işletmesi nasıl olur dizelden benzinliye emin değilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

koltuklarımız yavaştan yapılıyor. bende aldığım plastik malzemeleri boyamaya başladım güzel olacak bitince diye umut ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım motor olarakta en mantıklısı 1.9 dizel aaz afn tarzı motorlar olacak motor sanzıman beyin tesisat arıyorum bi yerde buldum hepsine 130 bin tl istediler bi tık fazla geldi tam emin olamadım bakmaya devam ediyorum satan falan varsa eşinde dostunda talibim

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhabalar
    ınstagramda gormustum mk2 golf kasasına polo 1.6 tdi motoru ve iç konsolu direk koyduklarını görmüştüm çokta hoşuma gitti bütçe elverirse en problemsiz motorlardan biri olabilir merakla takipteyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar
    ınstagramda gormustum mk2 golf kasasına polo 1.6 tdi motoru ve iç konsolu direk koyduklarını görmüştüm çokta hoşuma gitti bütçe elverirse en problemsiz motorlardan biri olabilir merakla takipteyim
    evet o golf adana da eksozcu birolda antalya draglara hazırlıyorlar geçen konuştuk kendisiyle gögüsü falan sökmüş istersen hazır vereyim sana dedi ama ben içini değiştirmek istemiyorum olabildiğince orijinal kalması taraftarıyım telefona kadar sattım şuanlık ava yattım kazalı aklıma yatan bir polo denk gelirse alıcam onu aktarcam afn ile uğraşmak istemiyorum cay severiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufak bir güncelleme çekeyim araba kaportadan çıktı resimleri telefonum bozulduğu için gitti maalesef yalıtımını falan yaptık elektrik işleri için bırakmışken kötü haber geldi tekrardan...

önceden sigorta tablası ve arka cam silgeç motorundan tesisatta yanma olmuş ve ana tesisatı komple iptal etmişler uyduruk ince ince kablolarla birşeyler yapmaya çalışılmış ama durumu içler acısı... uzun lafın kısası kazalı 1.6tdı polo arayışına başladım 300 bin tl kadar kredi çektim polo bulup olduğu gibi sigorta kutusudur tesisatıdır motorudur şanzımanıdır aktarıp yola çıkartmayı düşünüyorum şimdiden çok maliyetli oldu açmaya da devam ediyor sağolsun neyse kendimiz kaşındık sonra yapacağımız işi öne aldık bu sayede diyip kendimi mutlu etmeye çalışıyorum bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük cesaret gerçekten tebrik ediyorum. Neticeleri meraktayız, hayırlı olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler