Öncelikle herkese selamlar.Normalde araç için konu açma fikri aklımda yoktu,son yıllarda "hevessizlik"sendromuna bende katıldım bir çoğumuz gibiAncak sevgili dostlarım Fatih ve Anıl'ın konu açmasından sonra anca beraber kanca beraber diyerek bende konuyu açmaya karar verdim.
Yazılar uzun olabilir,şimdiden sölemiş olayım
Kendisini forumdan zaten bir çoğunuz hatırlar,hatırlamayanlar için komple restorasyon konusunu buraya bırakıyorum - http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=
2007 yılında başlayan clio rs macerama tekrardan voz rs ile 5.clio rs macerama resmen başlamış oldum.
2019'da AU plakalı,gözümün bebeği canım 172'mi kaybettikten sonra aslında bir daha asla clio rs almıcam demiştim.Çünkü benim için binebileceğim en güzel 172 oydu ve diğerlerinden keyif almam diyordum.Ta ki dizel c2 'mi satıp ne alsam ne alsam diye her türlü araç kategorisine bakana kadar.
İlanlarda bir tane 5.25 e34 bulmuştum,zaten daha önce de bindiğim bir araçtı e34.Yasin brocuma sordum,alınır güzel araba dedi.Ama arkadaş adama hiç bi şekilde ulaşamıyorum.Mesaj atıyorum ertesi gün cevap veriyor,arıyorum açmıyor.Arıcam açın diyorum tamam arayın diyor ve yine açmıyorEn nihayetinde vazgeçtim. O ara dedim bi clio rs bakayım.Girdim,baktım ilanlarda öncesinde tanıdığım bildiğim bu mavi arkadaş var.Eşime aracı gösterip ikna ettikten sonra aracı restore eden Serkan abiyi arayıp son durumu hakkında bilgi aldım.Araç Marmaris'teydi.Ben 2 gün sonra Trabzona eğitime gidecektim,hanım hamileydi nasıl yaparız ederiz derken çok sevdiğim bir kardeşime dedim Musti al gel arabayı.E abi baktırmıcaz mı arabaya? Yav yok neyine baktırcaksın expere girse her yeri değişenli çıkar zaten.Araba komple iskelet kalmış boyanmış
Motor'da da bişey varsa gelince düşünürüz dedim ve biletlerini aldım.12 saatlik yolculuğun ardından vardılar ve ilk fotolar geldi;
Ufak bir görüntülü konuşma sonrasında dedim hadi çabuk alın gelin.Sonrasında noter yapıp o kadar yolun mükafatı olarak bi beach keyfi yapıp yola çıktılar
Gece saatlerinde sağ salim geldiler.Gelir gelmez hemen hanımla tura çıktık,yıllar sonra tekrardan clio rs e binmenin hazzı cidden çok başkaydı benim için.Baktım baya güzel araba.Sağından solundan ses gelmiyor,oldukça hoşuma gitmişti.Tamam dedim eksiklerinide zamanla yaparız.
İlk olarak egzoz sistemini değiştirmek istedim.Zaten son susturucu olarak Supersprint'in clio rs için üretmiş olduğu son susturucu mevcuttu.Fakat borular hem dar hemde berbat haldeydi.Engin ustamızın yolunu tutup 63mm krom boru ve ufak bir orta susturucuyla hem performanslı hemde kaliteli ve az sesli bir egzoza sahip olduk.
Dükkanda boş olduğum saatlerdi,ses yalıtımı için biraz malzeme almıştım.en azından bagaj ve arka bölümü biraz daha toklaştıralım istedim ve bagajdan başlayarak amatör bi şekilde ses yalıtımımızı yaptık
Dedik müziğimiz eksik mi kalsın? hemen 2009'dan beri sahip olduğum,yıllardır kullandığım emektar Hertz HSK 165 lerimi montajladık.Bass olarak yine yıllardır kullandıgım Powerbass slim bassımızı taktık.minimum bass olacak şekilde,temiz güzel bir ses ayarı yapıp ses sistemi işinide halletmiş olduk.
Sonrasında geldik en önemli yerlerden birine.Aracımızın triger seti değişim zamanı gelmişti,trigeri değişirken bi'de devir daimimizi sıfırlayalım dedik.İki parçayıda orjinal bir şekilde temin ettikten sonra montajını yaptık.Triger setinin fotoğrafını çekmeyi unutmuşuz
Ağır bakımını yaptıktan sonra mekanik daha uzun süre bir işlemi olmaz diyip haydi terzi kendi söküğünü diksin diyerek aracıma uygulama yapmaya karar verdim.Boya yüzeyini düzelttikten sonra boya korumasını yaptık.
![]()