Hayırlı ugurlu olsun![]()
Hayırlı ugurlu olsun![]()
www.honda-tech.com
Mph tusuna basinca hizi ekrana veriyor, ayrica map acikken mapin sag ust tarafinda hizi gosteriyor. Ama genel olarak ekranin yerlesimi cok ortada ve goz hizasinin altinda oldugundan hiza bakmak icin hatali bir konumda. O yuzden devir saatinin icinde bir minik dijital ekran var, ordan bakiyorsun hiza.
https://a.aliexpress.com/_mql468I
saolasin![]()
Hayırlı olsun ülke olarak avantaj çok tabi ufak dokunuşlar için
İlk reçete belli bence şöyle ;makyajlı olanlarda mevcut olan ön panjur -led sis lambası -bagaj kapağı countryman yazısı
bunlarla beraber araba dahada gençleşir
güle güle kullanın.
şimdi tamam olmuş
scotch brite'ın telli tarafıyla ile silinmiş gibi görünmesi fenaydı![]()
Tesla Model Y Sr
Tesekkurler
Tesekkurler, olabilir valla neden olmasin![]()
Tesekkurler, ledli sis farlari listemde var, hatta sislerden biri yanmiyor zatenbagaj kapagi yazisindan cok emin degilim ya cok mu kalabalik oluyor arkasi diye, fakat panjurlara hic dikkat etmemistim, Guzel oneri bir bakayim nasil bir fark varmis faceliftlerde.
Tesekkurler
di mi? Aslinda arkadasta bu rengi giden plastiklerin rengini geri getiren bir solusyon vardi onu denemek istiyorduk ama ben ona vakit bulana kadar kargo geldi
![]()
Her ne kadar arabanin servis bakimlarini yapmis olsalar da ben burda her araba aldigimda mutlaka sivilari ve filtreleri degistiriyorum, bunun yagi hakikaten yeni degismis renginden belli o yuzden yaga simdilik dokunmadim, 2000-3000 mil yapayim oyle degistirecegim.
standart polen filtresi ve hava filtresi siparisi vermistim, pazar gunu sabah erken uyaninca 10 dakika aradan cikarayim dedim.
nedense bu ingiliz arkadaslar cabin filtresini degistirme konusunda pek hevessizler, cikan filtrenin halini gorunce 3 hafta su arabada klima actigima pisman oldum.
hava filtresi icindeki 10 kusur minik bocek harici temizdi ama no name bir kagilt filtreydi, Kn psikolojik olarak nerden baksan 5 beygir verir![]()
![]()
Evet bu haftasonunu de chrome ile gecirdik, dedim ya lego gibi araba tik tik sokulup takiliyor her tarafi
tek tek bakinca aslinda kromlar guzel duruyor ama siyah tavan siyah cam filmleri siyah camurluklar siyah aynalar olunca benim hep gozumu tirmaliyordu o yuzden siyah yapalim dedim
arka guzel oldu bence, su camurluklardaki ve tamponlardaki plastiklerin renk atmasina da aklimda bir seyler var, zamanla onlari da halledicem.
on taraf da fena olmadi bence, 1000 mili gectik, 1500 daha yapip yag bakimi yapicam, denk getirirsem o zamana on panjur ve tampondaki alt izgarayi degistirecegim, o arada on tamponu da ayarlatirim, biraz asagida duruyor su anda.
tombalak bence siyahlayinca daha iyi oldu![]()
e şimdi camların altından dolaşan krom şeritleri, kapı kollarını da kaplamak lazım... ızgara ve panjura değinmişsiniz zaten. bir de siyah zemin far falan... kendinize iş çıkartmışsınız ama bunu bilerek çıktınız bence bu yola
elinize sağlık güle güle kullanın
bu haftasonunun guncellemesi egsozdan geldi. gonul milltek komple egsoz istese de ortam musade etmiyor![]()
![]()
bu haftanin DIY calismasi plastik aksam parlatma, su urunu aldım, merakla bekliyorum sonucun kaliciligini
ornek olarak çamurluklar şöyleydi
Soyle oldu, memnun kaldım, bakalim onumuzdeki 10 gun yagmurlu, yagmur performansini bekliyoruz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)