Videoyu baştan sona izledim, tavan camının kırılması cidden büyük sıkıntı ve çoğu araçta var demekki bu. Türkiye’de değişince su bile alabilir araç , daha ön camı takamıyoruz.
Güle güle kullanın
Videoyu baştan sona izledim, tavan camının kırılması cidden büyük sıkıntı ve çoğu araçta var demekki bu. Türkiye’de değişince su bile alabilir araç , daha ön camı takamıyoruz.
Güle güle kullanın
Bazilarinda suger yerine arac ici yalitimda kullanilan malzeme ile uretmisler,
Patlak tamirinde sungeri sokup geri takan varkopuk kullanamayacagiz gibi duruyor.
Lastik jant icin bbs cup2 ayarlamistim, bu tesla grubu ile asla takmam cok degisik insanlar var,
Siparis saati farkli gec erken aldi diye o kisinin ismini konusmalarini alip mail atan sikyet eden var,
Arabayi goren kesin bana garanti disinkalir dediniz o takmis neden kalmiyor nasil taksr diye almanya amerikaya mail atar elon muslu etiketlerler.
Evet ben Model Y Club Whatsap grubunda 255 ile otobanda bir süre gittim diye maganda ilan edildikten sonra çıktımben 19'' düşünüyorum yedek olarak kışlık vs.
Instagramda edriver_35 olarak paylaşıyorum istersen takip edebilirsiniz.
Valla zamanında bmw de falan da rft kullanmazsanız alt takımınız, poryanız vs. bozulur, garanti dışı kalır dediler, 4 sene pofuduk pofuduk standart lastik kullandım, rft nin sertliğini çekmedim, sıfır sıkıntı bindim. EV lastik de, tamamen opsiyonel bi olay, almak isteyen alır, istemeyen almaz.
Xpelde uygulama yaptirirken cam tabana distan koruma yaptiklari baska model y vardi ama ben karar veremedim,
icten film yapanlarda sikinti olabiliyormus ama 2 katman sanirim ic ve dis cam var.
İçten cam filmi yaptırınca garantide problem çıkarıyolarmış, ne alakaysayani yaptırılabilir öyle filmler ama ne kadar işe yaradığını nası ölçeriz bilemedim. Şu an 1.5 aydır kırık camla geziyorum, problem yok. Sürücü olarak görmüyorum bile. Camın içte kalan kısmı polikarbonat. Zırh yapımında kullanılan küçük bir tabakadır diyeyim. O yüzden bir şey olmaz.
Selamlar,
Ailem 3 aydır tatildeydi, 308’i Tesla ile beraber sürme fırsatım olmamıştı.
Sürdüğüm zaman yalıtımsal olarak aşağı yukarı aynı araçlar gibi gelse de genel grafik aynı sonucu çıkarmıyor gibi, anlık veriye değil, aynı andaki grafiğin genel çizgisine odaklanın lütfen:
Not: Aynı telefonla, aynı çevresel koşul, aynı hız, aynı rotada, orta konsola sabitlenmiş şekilde kullandım. Soldaki Tesla, sağdaki 308
308 sonuç olarak overall da daha iyi sonuç çıkarmış, 308 in süspansiyon çok daha iyi yalıtıyor kendini çukurlarda.
Konu Özgür Güneş tarafından (05-10-2023 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
dB ölçümünün katlanarak arttığını düşünürsek aradaki farkın zaten bu şekilde olması imkansız. Bir yerde bir hata var. Kaldıki bütün camları çift cam olan ve korna çaldığında bile dışardan zor duyulan bir arabanın 308 gibi bir araçtan db olarak bu kadar farklı olması da ölçümde hata olduğunu gösteriyor. Ben A3'ten geçtikten sonra ki arabamın her yeri CTK yatılımlı idi yol ve rüzgar sesi olarak S600'e binmişim gibi oldum.
Grafikteki fark ancak ve ancak süspansiyonun sert oluşu ile çukurlardan oluşabilir ki onda da bu kadar fark oluşmaz. Benim aracım P olmasına ve 21 olmasına rağmen bunları sölüyorum.
Yeni lastiklerden demekki ev lastik kullanmak lazim
Bende reno pug gurubuna biniyorum, camlar motor gurultusu ciddi anlamda tesladan daha yuksek.
308 gerçekten yalıtım olarak epey iyi ama gerçekten ses yalıtım ölçümü nasıl yapılmalı bi süredir kafa yoruyorum, çok değişken durumlar var. Tesla’nın yalıtımı epey iyi, inip birinden birine geçince farkı anlamak zor. Kırmızı çizgileri süspansiyona bağlıyorum. Profesyonel bir cihazla farklı rotada tekrar karşılaştırmaya çalışacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)