Herkese merhabalar,
Yeni bir 308 macerası ile karşınızdayımDiğer 308'imiz abimin aracıydı, bu aslan da bana nasip oldu. Bütçeme uygun olarak alabileceğim en mantıklı araçtı kendisi, aldığım fiyata neredeyse b segmenti Fabia, ibiza, polo'lar vs satılıyor. Özet geçmek gerekirse 99 bin kilometrede, değişensiz ve lokal boyası bile olmayan, Sedefli Beyaz Active paket bir araç. 120 beygir, 300 tork ve EAT6 ile çok cezbetti kendileri. 1200 kilogram olduğu için soft yazılımı bile sport modda iken pek aratmıyor
İlk eksperdeki haliyle başlayayım;
Aracı satın aldıktan sonra ilk yıkama;
Tabi biraz uyguna aldığımız için bir iki düzeltilmesi gereken şeyi var (marşpiyelleri ezilmiş biraz). Onun dışında şu anlık masrafsız bir araç gibi duruyor. Bir önceki sahibi sağolsun sonra 4-5 ayda balata, diski, lastiği, trigeri vs vs. her şeyi değişmiş. Bana sadece binmesi kaldı, ama son bakımda hangi ürünler vs kullandığını bilmediğim için bayramdan sonra bakımını biraz erken yapacağım.
Arabada ilk yaptığım iş; internetten bulduğum GTI difüzörünü alıp montajını yapmak olduOrijinal parçasına servis 3xxx lira dediği için öyle bir imkanım olmadığından böyle bir seçim yaptım
Aslında duruşunu baya değiştirdi ama egzoz ucu gibi duran krom parçayı söküp 90'lık egzoz ucu koyacağım yakında. O zaman orijinalinden farkı kalmıyor pek yakından bakmadıkça. Bayram sonrası marşpiyellerini de taktıracağım inşallah, ön tarafa bakınıyorum bir şeyler. Peugeot'ta böyle parçalarda pek seçenek yokmuş Civic gibi
Sonraki işlem ise baya yüksek derecede olan TRIM seslerini engellemek oldu. Düz yolda giderken çıt çıkmayan araba, azıcık bozuk yola girdiği an; arka kapılar başta olmak üzere resmen konuşmaya başlıyordu. Alırken pek farketmemiştim düz yollarda sürdüğümüzden ama 1-2 gün içinde baya takılmıştı kafama. Gruplarda kronik değil cevapları aldıkça içim rahatladı. Araştırmalarım sonucunda Würth'ün "Silikon Spreyi" ile hallettiğini gördüm milletin. Pek inanmamıştım o kadar sesi kesebileceğini fakat harbiden abartıldığı kadar varmış, arabada şu an çıt yok. Gördüğüm her birleşim yerine bol bol uyguladım, fitiller ve araları vs. ellemediğim yer kalmadı. Acaip zevk almaya başladım araçtanEkstra olarak kapıların bazı yerlerine ve kilit kısmına bez kumaş ile ekler yaparak o sesleri de engelledim. Ekstra olarakta direksiyonu sağa çevirip son tura gelirken ses yapıyordu, frenin arkasındaki mili WD40'layarak onu da çözdük şimdilik.
Vernikli App plaka, pleksi ve plakalık ampullerim de gelmişti o ara. Plakalıkların ampüller hiç yanmıyordu, zaten içinde takılı olanlar simsiyah olmuştu. Baya görünüşünü değiştirdi plakalar.
Araç arkadan hala biraz basit duruyordu, stop çerçevesi yaptıktan sonra gün ışığında baya baya farketti duruşu.
1-2 haftada şimdilik bunları yapabildim bütçeme uygun olarak.
Zamanla yapmak istediklerim ise;
- Haftaya GtLine'lardaki marşpiyellerin montajından yapacağım inşallah.
- Farları halojen olduğu için sarı aydınlatması görünüş olarak kötü duruyor, aydınlatmada pek bir sıkıntı yok ama büyük ihtimal yada photon milestone gibi kaliteli bir led alacağım yorumlara göre yada night breaker %200
ampul bakacağım.
- Maddiyatıma göre en az 3-4 sene binerim gibi bu sebeple Soft yazılım atmayı düşünüyorum. Geçen hafta Maslak sanayide lastikleri değişirken bir çok yazılım firmasıyla konuştum. Aslında klasik DrEcu'yu düşünüyordum
ama Remaps'teki arkadaş o kadar ilgilendi, o kadar bilgi vs verdi ki büyük ihtimal Remaps'te yaptıracağım 1-2 ay içerisinde.
- Gönül jantta takmak istiyor ama zaten 1.5 sene ödemesi var aracın, 17 jantlar bile 7k-8k olmuş lastiksiz. Onu şu an için düşünemiyorum
Konuyu şimdilik böyle sonlandırayım, şimdiden herkese teşekkürler. Bir kaç fotoğrafla daha şişirmeden sonlandırayım.
Diğer aslanımızla
![]()