Merhaba,
Uzun zamandır e36 alma niyetim vardı ancak baktığım tüm araçlar ciddi hor kullanılmış ve toparlayabileceğim seviyede değillerdi.
Bu araç otomatik ve sunroofsuz olması nedeniyle nispeten temiz kalmış ancak yine tam aradığım temizlikte değildi zaten öyle araçlara da güzel para isiyorlar..
aracımı aldıktan sonra hızlıca tüm bakımlarını yaptırdım, disk balata vs komple değiştirdim. Otomatik şanzuman yağını zf olarak bulup değiştirdim. ön takımda ne var ne yok hepsi değişti. ön poryolar arka bilyalar değişti. direksiyon pompasını luk olarak bulup değiştirdim. o2 sensörleri hella olarak vs.
Şuna da el at şeklinde önerileriniz olursa lütfen yazın, hiç bir şey aklımda kalmamış en son 14 sene önce e36 sahibi olmuştum
Aracım bu ay boyaya girecek, bmw nin dravit gray rengini düşünüyorum. ön far grubunu stopları vs hepsini değiştireceğim.. far grubu nasıl olsun? boya renk tavsiyeleri ya da boya aşamasında mutlaka şunu da yap diyeceğiniz önerilerinizi bekliyorum(ilk iş jantlardan kurtulacağım spoke2 olacak)
![]()