-Fotoların hepsi yüklediğim site yüzünden uçmuş müsait zamanda yükleyeceğim hepsini maalesef tek tek.-
13 Yillik üyeligimde sonunda ilk defa bir aracima konu acmaya karar verdim ve acabildim. 14 yasimda üye oldugumdan beri hayalimdi Tech'e kendi aracimin konusunu acmak fakat diger araclarimi bir türlü paylasmaya firsat olmadi. Artik bunu yeni almisken açayim konusunu da arada kaynamasin dedim. Yavas yavas tüm yaptiklarimi bu baslik altinda paylasacagim, hem bilgi paylasimi hem de daha önemlisi araclarimin anisi kalsin ileride bana diye.
Kısaca bir ozet gecmek gerekir ise aracim 2014 Model BMW 1.16ed 116HP N47D16 Motor ve 6 ileri manuel Getrag "kemikli"sanziman kombinasyonuna sahip. Makyajdan hemen önceki versiyon, standart donanima ek isik paketi ve geri görüs kamerasi var. Araci almamdaki birinci etken arkadan itisli bir araca sahip olma istegim ve aracin BMW'nin 2.0 N47 Blogunun down-sized 1.6 hacimli motoruna sahip olmasiydi. Bu kombinasyon ile bir önceki aracim 1.6 TDI Poloda çok verimli oldugu için bu araçta da güzel verim alabilecegimizi düsünüyorum yazilim veya 2.0 Turbo yükseltmesi ile. Araç 2014 model oldugu için de zincir probleminden de kurtulmustum, en son revize alan versiyonlardan birisi oldugu için zincir bakimindan sikinti yasama ihtimalimiz bir hayli düsük. Ustam da zaten zincir sesi olmadigi dogruladi km su an tam 100.000. Bu kadar laftan sonra bir fotosunu paylasayim eski aracim ile;
Ilk bakis, ilk incelemeler
Kaputun sag ust kosesi ufak bir suikaste ugramis araba boya sökücü ile, araba boyasiz oldugu için araç boyatsam mi boyatmasam mi arada kaldim çok. Daha önceki sahibi akademisyendi aracın, sahibinden öc almak isteyen ögrenci mi yapti yoksa eski sevgili hinci mi bilemiyorum artikBatuhan abi ile elimizden geldigince toparladiktan sonra karar verecegim boyanip boyanmayacagina. Iç trimleri ve koltuklar yıpranmamış fakat pisti. Chemical Guys APC ile temizledik ve direksiyondaki vitesteki ölü tabakayi aldiktan sonra içerisi neredeyse sıfır kondisyonuna geri döndü.
Araci alir almaz yapacagım ilk sey tabiki de jantlari Pimp My Ride tarzı jantlardan kurtulmak oldu. Arkadasimdaki 17" Orjinal M Jantlarini Style 383 aldim ve kenara koydum noter satisi sonrasi hemen degistirdik.
Jantlar 3-4 ay yattigi için hem pislenmis hem de daha önceden çok fazla balata tozu vardi üzerinde. Valet-Pro firça ve Kenotek Ultra Wheel Cleaner ile giristim sonuç temizlik bakimindan tatmin etti.
Jant temizliginden sonra Auto Finesse Desire ile bir cila seansi sonrasi son halimiz bu sekilde;
Kisa surede sira ile yapacaklarim; Araç M pakete çevirilecek tatli bir difuzor ve spoiler kombinasyonu ile, jantlar kumlanip B55 Ferric-Grey II'ye boyanacak, I-Drive'i makyajli versiyon ile degisecek, yarasa ayna kapaklari ve cakma bobreklerden kurtulanacak, yazilim v.s v.s bir ton isi var arabanin. Mumkun oldukca orjinalliginden uzaklasmadan, nargileci tayfa modifiyelerinden uzak durarak, tatlı dokunuşlarla göze hitap edecek hale getirmeye calısacagim. Karakterler bozulmasin diye turkce karakter kullanamadim kusura bakmayin. Buraya kadar sabirla okudugunuz icin tesekkur ederim
Edit 15.01.2020 Güncel halimiz:
10.07.2021 Güncel Halimiz:
![]()