Tek kelimeyle muhteşem. Maşallah.
Aracın duruşuna diyecek yok. Yapılanlar da bir o kadar kaliteli ve yerinde olmuş. Elinize sağlık.
Tekrar merhaba, bu hafta arızalanmış olan kapı sensörlerimizi değiştirdik.
Arabanın bir özelliği çalışmadığında içim asla rahat etmiyor. Hele ki anahtarsız giriş gibi ciddi konfor sağlayıcılarını kullanmadan olmazdı. Kapı kollarının içinde yer alan sensörler arızalı olduğundan kapılar anahtarsız açılıp kitlenemiyordu. Yeni sensörlerle beraber sorun ortadan kalktı.
Soldaki eski sağdaki yeni sensör.
İçeriden bir foto bırakarak konuyu güncelliyorum.![]()
Maşallah çok kaslı duruyor. kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Çok beğendiğim bi kasa
Motor zaten muazzam
Keyifli sürüşler...
Bocanegra ile Denemek isterseniz mavişehire beklerim :P
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Yeni güncelimiz yüzümüzü güldüren cinsten.
"Araç kaç HP" sorusuna gönül rahatlığıyla cevap vermeyi istiyordum hep. Bunun için İstanbul yolu gözükecekti zaten. Ama sadece Dyno için gitmek olmazdı. TCU yazılımı istiyordum. Sağolsun Powershop Sn. Bayçu ben hallederim dedi.
@HHE ile atladık arabalara TTS'in APR güncellemesi yapılacaktı ikisini de halledip dönelim dedik.
![]()
Ve aracımızın gücünü artık biliyorduk. 330HP 670Nm tork.
İngilizlerin dynolar biraz düşük gösterdiğinden onların beyanları 310 civarıydı. Gelen güç bir yana güzel bir eğri ve 3 run alıp neredeyse aynı değerleri yakalamak mutlu etti
Bir bonus ekleyeyim. Denk gelmesi olasılığı aşırı düşük olmasına rağmen dönüş yolunda d100 üzerinde başka bir 3.0 TDI ile bir süre arka arkaya yola devam ettik...
![]()
Güzel güç![]()
İngilizler 3800-4400 devir aralığında bir tık daha oynayabilir orda limitlemiş bir faktör arabayı![]()
tts le yolda illaki denemişsinizdir, merak ettim nasıl yürüyorlar ? biz de var bir tane aynı kasa TTS APR çok başka dünyadır tabi kesin.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Herkese merhaba,
Aracı aldığımdan beri içeride kafama takılan vites topuzunu RS tipi olanla değiştirme işine ancak sıra geldi.
Bugün topuz değişimine giriştim. DIY olayını oldum olası sevmişimdir. Riskli olsa da çok şükür sorunsuz montajını yaptım.
Bu işi bu kadar ertelediğime pişman oldum çünkü gerçekten duruşu çok değişti konsolun. Fotoları bırakıyorum.
![]()
Topuzumuz ve Montaj aşaması
Öncesi
![]()
Sonuç![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)