güncel hali 2.sayfada
Herkese selamlar. Öncelikle aracımın hikayesinden bahsetmek istiyorum. 4 sene önce üniversite yıllarında ayağımı yerden kessin die aldığım, daha sonrada uğraştıkça bağlanıp bir türlü satmaya kıyamadığım arabam. Aracımı Isparta'dan Ankara'ya getirdikten sonra pek fazla kullanma imkanım olmadı bir köşede atıl vaziyette durmasınada gönlüm razı gelmedi. Aracımı güzelce orjinaline sadık kalarak toplatmak istedim, ancak gerek ustaların burnundan kıl aldırmaması gerek çıkan fahiş fiyatlar bu seçenekten bizi uzaklaştırdı. En son görüştüğüm boyacının kazımadan üstüne boya atmak için 5-6bin TL den ağız açması kendim yaparım düşüncesine itti beni ve apartmanın önünde yaklaşık bir ay uğraşla aracın tüm işlerini yaptım. Forumu sürekli takip halindeydim Bülent abinin Ghibli projesi örnek oldu diyebilirim.Lafı çok fazla uzatmadan fotoğraflara geçiyorum.
restoreden önceki halleri
Ankara'daki geleneksel 124 buluşmaları
ve sökmeye başlıyorum.
tavanda abartısız bir cm macun vardı üstüne silikonla yapıştırıllmış deri önce deriden kurtuldum sonra saca kadar tavanı kazıdım.
ve tavanımız saca kadar kazınıp tertemiz kondısyona getirildi.
amacım aracı komple saca kadar kazımaktı site sakinlerinin tozdan ve sesten rahatsız olmasından dolayı tavan bagaj kapağı şöför kapısını kazıya bildim.
can alıcı kısım şöför kapısı, buraya macun çekmemişler resmen beton dökmüşler
artık macun çekmeye hazırdı araba.
uygulamada yanlışlarım var çünkü ilk defa elime macun zımpara boya tabancası aldım.
henüz kompresör ayarlamadığım için yağmur gelmemesi adına internetten 10 kutu sprey astar aldım onunla yalandan astarını attım.
çamurluk içlerine, eteklere ve aracın içine pütür attım.
bu aşamaya kadar evin önünde yaptıktan sonra kompresörle güzelce astar atmak için sanayide tanıdık bir ustanın kompresörünü kullandık.
astara gitmek için yola çıkmışken bi kare
ilk defa elime boya tabancası aldığım için elim alışana kadar biraz fazla akıttım ama zımparada çoğu yok oldu.
şimdilik bukadar![]()