Herkese tekrardan merhaba. 1 yıldır keyifle kullandığım aracımı tanıtmak bugüne kısmetmiş. Önceki aracımı sattıktan sonra araba arayışına girmiştim. Satma sebebim güzel bi e36 alıp onun keyfini sürmekti fakat kafamdaki e36 benim aracımı sattığım gün bir başkasına satılmıştı , hayal kırıklığımı diyim artık ne diyim bilmiyorum güzel bi yıkılmıştım. Napalım ne alalım derken forumdan cgungor adlı arkadaşın ilanını gördüm. Hiç aklımda olmayan bi arabaydı ne yapalım ne edelim derken e hadi bi bakalım dedik
ve gittik aldık. Açık söylemek gerekirse bu kadar keyifli bi araba olduğunu düşünmüyodum.
Önceki aracımdan bi fotograf bırakıyım ve asıl fotograflara geçiyim
Aracın ilk bıcı bıcısı ilk aldığım günden bi fotoğraf
aracı aldığımda yağ , buji ve yağ filtresi siparişi vermiştim onlar elime ulaştı. Direk soluğu serviste aldık
gel gelelim appye , 07 plakada appyi çok seviyorum. Her ne kadar cezası olsada yaptırdım. Applerimizi plakalıklarla birlikte montajladım.
he bide avrupa birliği stickerlarımız var
Oem dumpvalve ara sıra basınç kaçırıyodu. Oemle değiştiriceğimize forge yapalım dedik forge dumpvalve aldık ve montajladık.
Çoğu Rcnin olmazsa olmazı olan sis farının oraya hava portu yapalım dedik.
Aracın üzerinde kat takılıydı. Rahat duramadım downpipe yaptırmak için iskender ustanın yolunu tuttum.
Volan kalkışlarda titreme yapıyodu ona bi el attık aracın üzerinden çıkan volan baya bi kötüydü.
Yüksek basınç pompasında hafif bi dengesizlik farkettik sağolsun akıllı arabanın hali başka hemen arıza ışığı yakıyoHemen servisin yolunu tuttuk ve pompayı değiştirdik. Burdan '' Altınçekic '' Batuhanada selam olsun gecesi gündüzü her zaman uğraştı benimle emeği çoktur.
sıra geldi düz boruya aracın üzerinde oem ölçülerdeki düz boru vardı onun için tekrar iskender ustanın yolcusu olduk.
aracın üzerinden çıkan düz boru bayağı bi kötü haldeydi.
Son olarak aracın üzerinde Stage1 ecutuned yazılım mevcutdu popcornlu pek içime sinmiyodu. Onuda etunersle değiştirdik.
Şuraya bide cold start videosu bırakıyım.
Ekstra olarak bikaç fotoğraf ve kapanış. Sürçü lisan ettiysem affola.
![]()