herkese merhaba,
ilk arabam olduğundan abartılı ve uzun cümlelerle karşılaşabilirsiniz, uyarayım
en baştan başlayalım, drifte ilgim var. dolayısıyla da japon otomobillere, en çok da nissanlaraama ülkemizde ucuza arkadan itiş nissana binemezsiniz (diye düşünüyordum altimayı keşfetmeden önce), birisi hediye etse bile yürütmek ciddi para . sevmesem de trde mantıklı olan bmw ama temizi yok, varsa da bana bırakmazlar diyerek en ucuz yollu, mantıklı aracın sierra olduğuna karar verdim.
sierra ilanı kovalarken bi ara altimalar da gözüme takıldı ama tipini beğenmediğimden (yerden yüksek oluşundan muhtemelen) fazla üzerinde durmadan yine sierraya döndüm.
para kasıp bi sierraya niyetlenmiştim ki a31 şasinin r32 ile aynı olduğunu öğrendim tabi başladım a31 i araştırmaya ve yürüyen aksamın s13 ile neredeyse aynı olduğunu öğrendim, yurtdışındaki rb motor seçeneklerini de görüp üstüne @ilovedrifting harun abinin konuyu okuyunca artık altima ilanlarına bakmaya başladım2-3 tanesine baktım. kimi iyi durumda değildi, kimi de yüksek fiyat çekti (iyi ki çekmişler
) umutsuz umutsuz ilanlara bakarken bu kerata dikkatimi çekti. aradık, konuştuk; gittim inceledim, aradığım arabayı buldum. elektrik tesisatının içinden geçilmemiş, herşeyi çalışan, değişensiz boyasız (boya masrafı var tabii) ilk stepnesi üzerinde hatta ön camı dahi fabrikasyon vs vs güzel araba sayılabilecek bi araba bulmuş oldum. ancaaakkk motor üflüyordu ve 4 silindirden 3 ü çalışıyordu
fiyatı bu duruma göre belirleyip notere geçtik.
bu noterden çıkar çıkmaz daha binmeden
arabaya acil su değmesi gerekiyordu, 50m geride yıkamaya attık kendimizi
ilk iş arkada burun pisliği gibi duran (çok affedersiniz) plaka aydıtlatmasını söküp plakaları kareye çevirmek oldu
gösterge paneline zımpara + plastik pastası
harun abinin a31 inden çıkan s13 arka viraj demiri (montaj fotoğrafı bulamadım)
bunlar da geçen yıl apexmaster olimpiyat stadın yarışındaki fotoğraflar. sırayla The Kezban ile olan, altima kulübümüzden araçlar (en soldaki rb20de cefiro) ve o gün harap ettiğim lastiğimyoutube a 'laurel altima drift' yazarsanız arabanın videoları çıkar
bikaç fotoğraf. bu arada memleketim samsuna gittim ve komple motor yaptırdım (ya da ben öyle sandım) bana kalsa üzerindeki motora para harcamam ancak motor yaptırmak için babamdan maddi destek aldığımdan ve 'hadi baba sr20det koyalım' dediğimde babam 'basınç da açacak mıyız?' cevabını verecek birisi olmadığından mecbur üzerindeki motoru rektefiyeye verdik
kendimce bişeler yapmaya çalıştım; turuncu park ampulü + sarı far filmi + ez lip
içimdeki kekoyu tatmin ettikten sonra far filminin ampul olan tarafını söktüm
vee mutlu son.. 11 ocak günü otobanda 180le samsuna ilerlerken düzce civarında kaput altından ses gelmeye başladı, sanki piston üst kapağı vuruyordu. sağda durup kontrol ettiğimde radyatör suyuna yağ da karıştığını farkettim. önce düzce sanayiye çekildik, ustalar krank gidik dedi. kendimce hesap yapıp arabayı samsuna çekmeye karar verdim. yürür durumda şuan. ancak bu motor para harcamak istemiyorum, gittiği yere kadar gider. bandrolü bitene kadar bi çift eksantirik enjeksiyonlu makina koyamazsam trafikten çekerim. tabi öğrenci olduğumdan vakit de nakit de yokdolayısıyla swap süreci biraz uzun sürecek gibi.. ama belki de bi bakmışsınız haziran gelmeden rb25 koyulmuş araca kim bilebilir ki
![]()