Merhaba abilerim , ablalarım , kardeşlerim benim için büyük bir iş olan aracım aracım tatlı belam benim Nissan Silvia S12 Türkiye'de 3 adet bildiğim var benimki ile birlikte söylentiye göre 1 tanede gizli var![]()
Merhaba abilerim , ablalarım , kardeşlerim benim için büyük bir iş olan aracım aracım tatlı belam benim Nissan Silvia S12 Türkiye'de 3 adet bildiğim var benimki ile birlikte söylentiye göre 1 tanede gizli var![]()
Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum, ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum
Öncelikle hayırlı olsunİnşallah kafanızdakileri güzel bir şekilde uygularsınız.Gelişmeleri merakla bekliyorum
![]()
hayırlı olsun,pek bildiğim bi araç değil şöyle biraz daha fazla fotoğraf paylaşıp merak giderseniz fena olmaz gibikazasız belasız
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Sağolun teşekkür ederim
Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum, ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum
ilerleyen zamanlarda Project Cars bölümüne de açmayı düşünüyorum![]()
Konu u7kara tarafından (25-07-2018 Saat 21:07 ) değiştirilmiştir.
İnşallah araç senin olduğunda aklındakileri gerceklestirirsin
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
80ler ve 90lardaki japonlar neden açılır kapanır fanlı bilen var mı? fc3s, supra mk3, s12 ...
US laws now permit aerodynamic headlamps, relative to which hidden headlamps represent added cost, weight, and complexity as well as reliability concerns as cars age. Internationalized ECE auto safety regulations have also recently incorporated pedestrian-protection provisions restricting protuberances from car bodies, making it more difficult and expensive to design compliant pop-up headlamps.
The last time pop-up headlamps appeared on a volume-production car was in 2004 when both the Lotus Esprit and C5 Corvette ended production. Development of both projector beam headlamps — like those on the 1990 Nissan Z — and more efficient, bright LED headlamps of small size will most likely eliminate the need for concealed headlamps altogether, though composite headlamps containing small halogen bulbs offered enough freedom of styling have already replaced them to a mainstream scale.
Sebebi burda, özetle maliyet, ağırlık ve yaya güvenliği diyelim tabi bir de aerodinamiye olan etkisi var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)