Herkeze merhaba bir buçuk yıldır bindigim ve elimden geldigince birşeyler yapmaya çalıştıgım marea liberty’mi satar satmaz MGRoverTÜRK grubundan tanıdıgım arkadasımın Rover 75 ine niyetlendim ve kısmetimizdeymiş bugün itibariyle satışını vekalet verdigim bi arkadasım vasıtası ile almış bulunuyorum.
Araç
2000 model Rover 75 2.5 connoisseur
187.xxx km’de
2500 v6 177 bg otomatik vites (Jatco)
Aracın aklıma gelen donanımını yazayım merak edenler vardir araç bmw liderliginde geliştirilen bi model şasi’sinin e39 5 serisi oldugu söylenir hep daha önceki E ve D segmenti olan 800 ve 600 serilerinn ikisinide kapsayan modeli hedeflemişler tasarımda E segmentinde ebatlar biraz ufak kalsada kaynaklar Testler E’yi işaret ediyor, sanirim forumda ilk 75 konusu
Cift yönlü elektrıklı sunroof
Abs
Ebd
Cift yönlü digital klima
Ön iki koltuk ısıtmalı ve elektrıkli
Cruze control (hafızalı el gazlı)
Çekiş control
Elektrikli otomatik arka perde
4 airbag
Krem rengi Deri koltuklar
Isıtmalı elektrıklı yan aynalar
Far yükseklik ayarı
Gösterge ısık ayarı
Karartmalı dikiz aynası
Orjinal park sensörü
18” mg zt jantlar
Sis farları
İngiliz olmanın avantajı Bol bol krom detaylar
Gögüs plastık maun degil gercek gül agacı
Ekstra olarak double ekran sony hoparlörler ve amfi bas var.
Arac kayseride bi arkadasımda idi yaklasık 2 sene önce kastamonu tosya’ya gitmişti arkadasa vekalet verdim adıma alması için plakayı’da emnıyetten ayırtmıştım bu arada araba kayseri yolunda ben erzurumdayım yaşı itibariyle ufak tefek işleri var deri bakımı temizlik vsgibi kısmet olursa agustosun ıkıncı haftası görüp kolları sıvıycaz inş.
Kirden pastan görünmüyor ama yinede bi maşallah diyin daha önceki 25 imle önce kndı nazarım olmak üzere cok nazar kurbanı oldum![]()
![]()