CLK yı Ocak başı satmamız gerekti.İş-ev mesafesi saçmalığı ve araçsız kalmamak için ertesi gün bi c2 aldım ama hiç sevemedim.Beklediğim bi nakit vardı , elime geçince c2 nin satılmasını dahi beklemeden araç arayışına girdim.Araç piyasası aşırı uçtuğu için arkadan itiş sevdasından vazgeçip yine tasarım olarak hoşuma gidebilecek ve az biraz tanıdığım (aynı kasa sedan ve 300c de kullanmıştım yaklaşık birer sene) sürüşünü derdini tasasını bildiğim bişeyler bakayım dedim.Genel kafam , aldığım sattığım araçlar bütçe dahilinde tasarım olarak olabildiğine güzel , yolda biradaha az görünen şeyler alma şeklinde oldu hep.Satışı nüfus dairesinde verilen araçlar sevenler derneği mantığıBu da o kategoride.
2004 , 2.7 atmosferik 200hp.Pek 200 gibi davranmnıyor şanzuman sayesinde ama yüksek devirlerde keyifli.Amerikanın o enteresan salınımını , hafif kopuk hissini seviyorumBence mühendislik olarak tek kusuru arkadan itiş olmaması.Tenteyi açınca bambaşka bi hal alıyo zaten.Tente mekanizması çok basit , clk nın kasanın iç kısıma saklandığı için heryerden bi paça inip kalkıyodu , arka cam enteresan bi açı alıp ters dönoyodu falan insan çekiniyordu.Bu arka koltuk arkasına açıkta konumlandığı için daha basit.Tenteyle ilgilide var aklımda bişeyler bakalım zaman göstericek
Ufak tefek bişeyleri var yapılacak.Onlarıda zamanla halledip keyifle bineriz diye düşünüyorum.Şu an için çok fotosu yok.Aldığım akşam bikaç tane çekmiştim.Zamanla çeker paylaşırım.
![]()