Çoçukluğumdan beri hayalim olan Marea HLX Weekend aracımı eylül ayının ortalarında büyük bir keyifle aldım. ve aldığım gün jant ve lastik almakla başladım hayallerimi gerçekleştirmeye....
yaklaşık olarak 4 ay kadar bol güneş yanıklı ve sonradan boyanmış parçalarıyla bindim ama bır de bana sorun. (bu arada araç kardesimin)ama kendıme almış gibi binildi. Biladerim her ne kadar CENAZE ARABASI diye nitelendırsede oldukça keyifli motor sesi tatmin edici ve güzel bir araç enazından 5 silindir.
Aslında hayaller hayatlar vardır ya hanı. amacım guzel bır cam tavan (hollandıa freedome 500 serisi cam tavan) yapıp bırde coupe vt motoru koyup keyıflı bır şekılde bınmektı ama boyatmak bıraz daha agır bastı sadece ertelemiş bulundum bıraz. cunku 3. arabayı aldımPALİO HL WEEKEND
Dedim ki artık boya zamanına geldı ve benım de musaıt oldugum zaman bu zamandı ve başladık işe koyulmaya....
başladık sökmeye ama canımıza okudugunu 2. gün anlamıştım. neyın nereden çıktıgını teker teker yazmadık özellıkle tavan raylarını sökmek için tavan döşemesini sökmek canımızı aldı resmen. Bu arada EAGLE EYE çok hoşuma gidiyordu hemen solugu ÇİĞDEM FİBERDE aldım hem plakalıgı amerıkana çevirdim hem farlar acılıp temızlendı hemde yamuk yumuk olan parçalar tamir edildi. tamır edılmek zorundaydı çünkü sıfırı yok![]()