masallah bu renk ılk defa goruyorum. kahve bır coupe arkadasımda var gercekten yol tutus olsun kalıte olsun gıdıs olsun tatmınkar. tek tavsıyem chıp ve ses sıstemı![]()
masallah bu renk ılk defa goruyorum. kahve bır coupe arkadasımda var gercekten yol tutus olsun kalıte olsun gıdıs olsun tatmınkar. tek tavsıyem chıp ve ses sıstemı![]()
Geçen hafta ben de megane3ümü sattım. Fransız kasa, cam tavanlıydı. Cidden meganeların ruhu bir ayrı
Yeni aracınız da çok güzel maşallah.
teşekkürler , Modusu derince tarafında dıye bende duydum arada ilanlara düşüyor , aracın son hali koskocaman YAZIK
Cok tesekkurler , arka kısım bınecek kısıye baglı bıraz tabı 2 metrelık bırısı seyahat edemez ama starndart turk ınsanı boyları ıcın sıkıntı yok en azından annem tek kapı araba sevmezdı ama o kadarda kucuk degılmsı dıyor![]()
cok tesekkurler , cıtıran tesısatı var , yazılımsız araca bu gune kadar bınmedım bundada yazılım + lar olabılır
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun kocaman Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Çok geçmiş olsun aracında hayırlı olsun renk durus cok guzel ama nedense bı makyajsız olan eskı kasasının onu bana daha agresıf gelıyor![]()
Allah korumuş çok geçmiş olsn.... yeni araç hayırlı olsun kazasız cezasız günlerde kullanın
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Öncelikle geçmiş olsun. Her şerde bir hayır vardır derler, sizin durumda aynen dedikleri gibi olmuş. Bir Megane gitmiş yerine çok daha güzel bir Megane gelmiş. Aracın gerek rengi olsun gerek donanımı tam kıskandıracak cinsten. Maşallah nazar değmesin.
Öncelikle geçmiş olsun. Yeni aracınızı güle güle, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Beyaz Megane'daki Renault Sport plakalığı nereden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim?
Ford Fiesta RED 1.0 Ecoboost 140HP
Sagolasın abi , sesine soluguna alıstık dCi'ın baska araba garip gelıyor bana![]()
Tesekkurler , eskı kasanın yuzu eskıdı dıyebılırım ama makyajlı kasa olsa tadından yenmezdı
Plakalık unıversal bır urundu ustundekı stıckerı kendım yaptırmıstım cok orjınal duruyordu
Şansımıza tam yazın binilecek arabayı önümüz kışa denk gelen zamanda aldım . Araçta izlenimlerimde en iyi noktası kesinlikle yol tutuşu , yol tutuşu torku ve malzeme kalitesi Renault'tan beklenmeyecek seviyede![]()
Rengi dinamik kırmızı geçiyor , saatlik renk değiştiren rengi var bir fotosu bir fotosuna uymuyor
birkaç güncel arka 2 cm spacer'lı fotosu
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Kokpit Spec
[IMG][/IMG]
Orjinal lipi eski sahibinin garaj girişinden hatıralarla doluydu , geçici cupra lip takttık pekte sırıtmadı gibi
[IMG][/IMG]
Yapılacakların başında olan , aracın en eksik parcası olan laguna GT vites topuzu
[IMG][/IMG]
Aracınız çok güzel, güzel günlerde kullanın. Şahsen ben Renault kullanmadan Renault'u beğenmiyordum. Bazı modellerinde cidden başarılı olduklarını düşünüyorum. Koyduğu özellikler, yol tutuşu, yakıtı vs. insanı tatmin ediyor. Aracınızın rengi ve duruşu çok şık kazasız belasız günlerde kullanın tekrardan.
Araç çok çok güzel, vites topuzunu da beğendim ben yerinde olmuş.
Fakat yol tutuşu bu kadar güzel ayarlanmış bir araçta sadece arkaya 2 cm gibi bir spacer, dengeyi bozmaz mı ?
-Fırat
Haftasonu alıcam elinden vurucam kırbacı vurucam kırbacı![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)