Aracı aralık sonunda aldım konusunu açmak nasip olmadı.
Aracım 2011, 184hp 3.20d
Clio'dan sonra her yönü ile fazlasıyla tatmin edici oldu
http://www.techturkey.com/forum/otom...m-clio4-2.html
Yaklaşık 2 ay araba baktım, buldum sorun çıktı, sorun çıkmadı sahibi satmaktan vazgeçti derken clionun satışını verdikten 2 saat sonra sahibindende denk gelip, bağcılarda galeriden düzgün araba olmaz ama bir bakalım diye gittiğim arabayı sıkı bir pazarlıkla bütçemin kılı kılına aldım. Ekspertizi kredi kartının son limitiyle, noteri nakit verdikten sonra kalan son 70 liramı anahtar parası bırakıp dualarla şirkete kadar mazot bitmeden gidebildim çok şükürGalerinin söylediklerini borusandan birini bulup sorgulattım, kelimesi kelimesine doğru çıkınca inanmadım birini daha buldum onada sorgulattım.
İlk görüş,
Bana kadar bütün bakımları ampül değişimine kadar yetkili servislerde yapılmış, fabrikadan çıktığından beri cam filmi hariç bir uygulama görmeyen haline darbeyi vurdum direk.
Yetkili servislerin samimiyetsizliklerini hiç sevmediğimden midir nedir, hep aksilikler beni buluyor yetkili servislerde o yüzden sanayide kendi ustama can kurban.
Yaylar değişirken ön takımıda bir elden geçirdik amortisörleri rotları sıfırladık.
Diskler aracın ilk diskleriydi heralde, disk ve balataları komple ferodo olarak sıfırladık.
Superturismo lm jant, Eibach sportline yay ile son halimize geldik.
E90'larda kronik yaşanan bir iki kozmetik sorunumuz var içerde, onlarıda vakit ayırabilirsem çözücem.
Acil olarak dıştanda boya temizliği cila ihtiyacı var.
Cam filmlerini söktürüp yeniden çektiricem, güneşten açılmış özellikle arka camda film yok sanıyordum varmış.
Çok daha iyileri sizlerin olsun İnşallah.