son zamanlarda gördüğüm en güzel e36 lardan birisi. orjinalliğine hatlarına boyasının düzgünlüğüne hayran kaldım. allah kaza bela vermesin. maşallah.
Aracı aldığımdan beri beni rahatsız eden alt takıma sonunda el atabildim. A dan z ye herşey elimden geldiğince kaliteli ürünler ile değişti. Tüm parçalar alman. Aracın üstünden çıkan çoğu parça da logolu kimse bu zamana kadar zahmet edip değiştirmemiş. Sadece cilalayıp binmiş.
Ön salıncaklar
Askı rotları
Disk
Porye
Balata
Altıgen takoz
Arka iki yağlı burç ve fişekler
Arka 2 yarıklı burçlar
Değişen parçalardan aklıma gelenler. Bunlar yapılırken oem son susturucuyu remus son ile değiştirdim ses muazzam kesinlikle kafa ütüleyen bir egzoz değil tavsiye ederim. Bu zamana kadar aracın yürüyenine güvenemediğim için çok binmiyordum iyikide binmiyormuşum diken üstündeymişiz, herşey yenilendikten sonra aradaki fark beni çok şaşırttı arabamdan Zaten zevk alıyordum şimdi haftasonu gelsin de bineyim diyenip çekiyorum![]()
Bir kaç tane fotoğraf ile bitireyim
Şimdilik gelişmeler bu kadar. Allah herkese çok daha iyisini nasip etsin.
Bizim arabalarda yapacak iş alacak parça bitmezkeşke 20-30 bin kmdeyken sahipleri olabilseymişiz..
Her parçasıyla uğraşmak ayrı keyif. Kazasız belasız maşallah.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
araç mükemmel kazasız belasız güzel sürüşler dilerim.
Şu jantları oldum olası sevemedim,ama senin arabada bi güzel duruyorMaşallah
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Nazarım değmesin diye söylüyorum araç döşeme istiyor. Haricinde muazzam güzel görünüyor her yanıyla. Maaşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)