Selamlar Herkese ;
Aracım sahip olduğum 8.inci Honda marka aracım olmak ile beraber bugüne kadar kullandığım en keyifli Honda ' dır . Aracı ilk aldığımda tamponları siyahtı ilk olarak tamponlarını araç rengine boyatarak projeye başladım , daha sonra internette görmüş olduğum bir EF9 siR aracı örnek model alarak advan racing jantlarına kadar model olarak uygulamaya çalıştım. Aracın orjinal siR versiyonunda motor olarak B16A1 1595cc 4 cyl, 16valve DOHC VTEC
motor bulunmakta olduğundan bende swap için ülkemizde kolay temin edilebilen b16a2 motoru tercih ettim. Kasayı kendime göre boya ve pasta cila olarak tamamladım ve artık motor swap ına hazır olduğuma karar verdim. Aracı site üzerinden satılığa koymuştum ancak satışından vazgeçtim ve ikinci araç olarak projeye devam etmeye karar verdim. Şuan normal D14A1 motoru ile kullanmakta olduğum aracın son resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Motor swap aşamasınıda gün gün resimleyerek sizlerle paylaşacağım. Umarım beğenirsiniz.
Şuan üzerindeki ekstralar ;
1991 model Komple Ef9 Sir ( Ön tampon , arka tampon , Mugen spoiler , bagaj logoları )
Advan racing 15 '' jantlar
Göğüslük , tavan ve kapıların bir kısmı alcantra kaplanmıştır.
Recaro koltuklar , sparco paspaslar , mugen vites topuzu
![]()