Merhaba arkadaşlar ve abilerim,
Öncelikle size kısa bir şekilde kendimi tanıtayım. Adım Hakan, 22 yaşında, üniversite mezunu, İstanbul - Ataşehirde oturmaktayım. Arabalar ve teknoloji kendimi bildim bileli hevesimdir. Geçeyim asıl mevzuya.
Üniversite bittikten sonra emektar As250 nin aileye yetmeyişi ve baba ile ortak karar ile araba arayışına girdik. Bir çok kötü tercih sonucunda aralarında en iyi olan Transporterde karar kılıp 1 ay kadar süren arayış sonucu 2001 model Vw Transporter 2.5 TDI T4 aldık. 2013 sonu ortalama 270 binde idi. City van olarak aldık zamanla aile için minibüse çevirdik. Aracı alırken babamın gözüne güzel gözükmesi sonradan pekde iyi olmadı. Hor kullanılmış bir araçtı. İliğimi kuruttu, bütün birikimimi ona harcadım.
Triger seti, ön takımı, çelik jantı, ses sistemi vs. ilk başlarda epey bi uğraştırdı. Sonra iç ve dış onarım işlemleri, çürük temizleme, izolasyon, ve komple boyattık arabayı. Boya takıntısı olan alamaz arabayı. Sonra büyük turbo projemiz oldu. Amacım araç büyük olduğu için rol vs. olamazdı. Ama şaşırtsın istedim. Şaşırtıyorda. GT23 turbo, büyük intercooler, 60lık düz boru egzoz, aem filtre ve filtre kiti, soft yazılım ile 1.5 barda 190hp - 400nm aldık ve büyük turboyu 2bin devir gibi ufak bir aralıkta dolduruyor. Bu güce dayanamayan baskı balata kaçırmaya başladı. Yakında bronz balata geçmek şart olacak. Araç günlük babam kullandığı için açmıyoruz. İstanbul içi her an her yerde karşınıza çıkabilir.
Sırada 15" hafif jant, ön 7cm arka 15cm alçaltma, rev limitör ve launch kontrol var. Maddiyat el verirse pompa ve enjektör büyütüp 250hp leri göreceğim.
Büyük turbo projesinde Gökhan Yılmaz kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır.
Gerisini fotoğraflara ve açıklamalarına bırakıyorum.
Emektar ile birlikte ilk günü
İlk Temizliği
Arka camlar yok
İlk kazası Bim in nakliye aracının arka kapısı açılırken aynaya vurup dağıtması.. (Araba leş bu arada.)
İlk değişikliğimiz yeni jantlarımız
Listede yapacak kolay birşey kalmayınca bizde arabanın içini komple döşeme yapıp dışını boyatalım dedik. Fakat durum içler acısıydı. Çürükler, paslanmalar. 2 gün boyunca çürük temizleyip, gerekli yerlere astar ve pütür atıp arabanın tabanını komple ziftli kağıt ile kapladık. Yan boşluklara köpük ve tavana keçe koydurtarak iç döşeme işini bitirip boyaya geçtik. Dış çürükler ve vuruklar düzeltilip araç komple boyandı. O aradaki resimler telefonun bozulması ile gitti tabi.
Yeni tamponlar alınıp takıldı. Sis farı montajı, aynalar boyandı derken araç kendine geldi.
Mermer atölyesinden çıkan tozlu jantlarımızKış ortası (ben bitti kar yağmaz sandım ama ertesi gün kar yağdı ve araba 1 hafta yattı..)
Jantların ardından temizlik. Bu arada arka camları açtık.
Babamın günlük temizliği(şu aralar işleri yoğun araba leş..)
İçerden bir kare. Double din montaj resimleri yok fakat tamamiyle imkansızı başarmak gibi birşeydi montajı.
Ve asıl mevzu. Büyük turbo.. (arkadaki yağ kaçakları cabası.)
Cücük turbo.. (Son zamanlarında utanmadan 3 bin devir altı dolmuyordu..)
Bu emme manifoldunu temizlemek için neler yapılmadı ki.. Asfalt yapılırken atılan zift yanında halt etmiş. Egr dedikleri malzeme ve emmenin geldiği hal..
Deneme kontrol 1 2 3
Arada yine resimler kaynadı ama ortalama 5 bin küsür rodaj yaptım. Ve big intercooler zamanı.
Bu da bir denemedir
Montaj tamam. Borulama için hazırız.
Borulama tamam. Kaynak için hazırız.
Kaynak ve montaj tamam. İlk test ve deneyim. Mükemmel. Tatlı bir surge sesi gelmeye başladı. Duyanları hayretlere düşürüyor
Bir pazar günü makineyi dinlendirirken.
Tabi asıl mevzu panjur olmadı. Zaten olmayacaktı fakat çok açıkta kaldı borular yüzünden. Bizde tekrar elden geçirdik boruları.
Sıkıntı olmasın diye fiber panjur yapılıyor. Sadece intercooler hizasında açık kalacak şekilde.
Carpediem draglarında ekip aracı olarak ilk görevini yaptı
Duman olmazsa olmazımız.
Sofi(SK) Polo Samet abimle geziyoruz tabi.
Big turbo ile 13 bin km. Şuan 17 bin civarı. Yeni yağ değişti not alalım. 310 binde yağ değişimi var.
Buda makine ile iş çıkışı.
MaşALLAH demeyi unutmayalım. Herkese iyi forumlar![]()