İyiymiş kötüymüş yorum yapmayacam o yaşta şöle böle diyenler bisiklete Reflektör montajı yapıyordu.. Dersleri Aksatma Ehliyetsiz olarak trafiğe açık alanda dolaşma![]()
İyiymiş kötüymüş yorum yapmayacam o yaşta şöle böle diyenler bisiklete Reflektör montajı yapıyordu.. Dersleri Aksatma Ehliyetsiz olarak trafiğe açık alanda dolaşma![]()
Her güncelinde kendine gelmeye başlıyor. Herkesin dediği gibi basit işlemlerle arabayı kötü gösterecek şeyler yapma. Sık dişini para biriktir daha kaliteli işler yap.
Bu forumda BAZI abi diye saygı duyduklarımız biraz fazla haddini aşarak yorum yapıp aracı kötülemişler.Bana bu yorumları yapanlara soruyorum 15-16 yaşında siz ne yapıyordunuz.Yorumlarınızı saygı çerçevesinde yaparsanız iyi olur. Ama siz anca ün kazanmış insanların arabalarına yalakalık yaparsınız. Saygılarımla
hepsini sök jantları büyüt ve yay takabiliyorsan tak başka da dokunma![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
en son hali olmuş işte kazasız belasız zamanla gönlüne göre olur inşallah
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
bastan sona baktımda bende aynı yollardan gectım ; snn zamanlarındayken jant lastık takmak buyuk ıs gelırdı gozume sımdı haftalık degısır olduk
zamanla ılerıde sende anlayıp dogru yolu bulucaksın emınım ; gönlunden ne gelıyosa onu yap hevesını al![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Kimsenin olumsuz yorumu canını sıkmasın. Burada araba resi paylaştığında her türlü cevaba kendini hazırlamalısın.
Hepimiz yanlışlar yaparak kendimizce doğruyu bulduk. Yaşın geç önünde her şeyi deneyecek bolca da zamanın var.
Keyfin ne istiyorsa onu yap, tadını çıkart .
Ben aracının her halini beğendim.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Maşallah son hali daha iyi olmuş. Zamanla daha da güzelleştirirsin
Lipin altındaki beyaz ek göz tırmalıyor sanki, söksen daha iyi olur
arkadaşlar zaten bir çok şeyi demiş. bu forumda yorum yapmak için yorum yapanlar konuşmak için konuşanlarda var yardımcı olabilecek arkadaşlar abilerde var yani her telden insanın olduğu bi ortamkimsenin hevesini kırmasına izin verme bir çok arkadaşın da dediği gibi benim o yaşta bisikletim vardı araba hayalini kuruyoduk. zamanla herşeyi öğreniyor insan yanlış yapa yapa doğruyu buluyoruz hepimiz bence bir çok şey yaşanarak öğrenilmeli. araç konusuna gelince ben önde düz arkada kare plaka seviyorum güzel bi app ile. fazlalıkları zaten kaldırmışsın bence bagaj sileceğini normale çevir bagajda ki çıtayıda sök ön tamponda ki liptende kurtul yerine güzel bir çupra lip daha şık durur
sonlara doğru zaten toplamıssın aracı.
cocuk bı hevesle ogrencı harclıklarıyla bırıktırdıgınden ufak tefek bı seyler yapmıs yorumlarınız onemlıdır demıs. bazı yorumlara bakıyorumda abılık yapıp duzgun bı uslubla yol gostermek yerıne makara yapıyorsunuz ayıptır ya. sankı *****zın karnından tunıngcı cıktınız. olumlu yada olumsuz yorum yapılır ama saygı sevgı cercevesınde olmalı. karsındakı ınsanın hevesını kırarak veya dalga dumen yaparak degıl.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Daha iyi olmuş şahsi fikrim chrome olan parçalarıda siyaha çevirebilirsek daha asabi görüntüsü olabilir + cam filmi ile tamamlarsın kardeşim
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
MaşaAllah, Allah kaza bela vermesin kardeşim. Ben bir öncekî halini daha çok beğenmiştim. Şimdi de on numara olmuş. Ben de aracımı yaparken tavsiye öneri alıyorum ama en önemlisi içine sinmesi. Nasıl istiyorsan öyle yap içine sinmesse değiştir. Bu arada güzel tesbit yapmışsın beğendim![]()
MR.EVO53
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)