Merhabalar Arkadaşlar buda benim yeni aracım Araç X20XEV Motordur Dereceli Egzantirik,Headers,Kat iptali,Hava filtresi ve yazılım mevcut Herkese iyi forumlar![]()
Güzel bir pazar temizliği![]()
![]()
Merhabalar Arkadaşlar buda benim yeni aracım Araç X20XEV Motordur Dereceli Egzantirik,Headers,Kat iptali,Hava filtresi ve yazılım mevcut Herkese iyi forumlar![]()
Güzel bir pazar temizliği![]()
![]()
Maşallah. Exclusive Garage önünde incemiştik muhabbet etme fırsatımızda olmuştu. Çok diri çok temiz çok başarılı güzel araç almışsın. Kazasız belasız kullan inşallah ��
Koltukları gördüm iyiymiş dedim fakat bagajı görünce ''vay anasını!'' dedimKazasız belasız olsun inşallah.
Çok güzel araç maşallah. Ancak Turbo Jantı kadar yakışanı yok bu kasaya![]()
Coğrafya kaderdir
maşallah çok güzel arabanız kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Arabanız kac bg dynoya çıktınız mı? kadran videosu varmı arabanızda gidişini merakettim ?![]()
doğuştan araba manyağı
daha önce kendi çekimlerinizde trafikte çekilmiş bir fotosu vardı, güle güle kullan çok iyi bir araç
Broo maşallah çook güzel arabanŞu foto mekanında bigünde birlikte çekinelim yahu
![]()
kazasız belasız kardeşim
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Maşallah cidden nadide bir araç şu G kasa opc ler , Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Bikaç ay önce Maslak Sanayi'de görünce dibim düştüYavaş yavaş süzülüyordu. Görünüş olarak harbiden emek harcanmış. Yapanların eline sağlık. ( zaten araç Opc değil bildiğim kadarıyla)
Maşallah allah kaza bela vermesin gunmetal rengine boyanıp birde orjinal aynalarıda takılsa çok güzel durur
maşAllah tek kelimeyle herşey çok güzel. yanlız malesef ki bende aynalara takıldım diğer arkadaşlar gibi.
Maşallah çok hoş duruyor. Bagajdakiler ile ayrı efsane bir fotoğraf olmuş. Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)